Det er bare en MESSI dessverre- kåret til verdens beste igjen

Barcelona har priset Messi til sånn ca. 2.5 milliarder kroner, bare sånn at ingen trenger å prøve å få tak i han. Den store spilleren fra Argentina måler kun 1,69 på strømpelesten men er allerede kåret til verdens beste spiller to ganger tidligere. Så her er det ihvertfall ikke høyden det kommer ann på.

Lionel Messi (24) første siden Michel Platini (1983-1985) som får prisen tre år på rad. Johan Cruyff og Marco van Basten har også fått Gullballen tre ganger, men ikke på rad.

Ballon d’Or deles ut av det internasjonale fotballforbundet (FIFA) hvert år til den spiller som har utmerket seg nok til å være nominert til verdens beste spiller. Cristiano Ronaldo (Real Madrid) og Xavi (Barcelona) var også nominert til den gjeveste prisen en enkelt spiller kan vinne.

– Er det noe unge norske fotballspillere bør gjøre så er det å studere Messi. Gå ut å trene etter han. Det er teknikk de fleste norske spillere mangler her hjemme. Får man god teknikk så er mye gjort. Det handler om repetering repetering og trening trening. Til tross for Messis fantastiske egenskaper, han har også en kropp som er bygd for å være teknisk god. Lavt tyngdepunkt og korte ben, men han er allikevel rask.

God teknikk kommer ikke av seg selv uansett kroppsbygning, det er nådeløs øving som gjør mester.

Lionel Messi er best av de beste.

 

Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.