– Jeg er så heldig å gjøre noen små oppdrag for Norges deiligste kvinnemagasin på nettet, Kvinneguiden.no. Der kan du i dag lese om hvordan menn gjør det han kan for å lure unna noen kroner for spill på nettet, en liten hjelpende hånd når nøden blir for stor og at han faktisk fantaserer om å ha sex med hennes beste venninne. 

Menn er enkle, men også utspekulerte i stor grad, allikevel er de stort sett snille, og veldig glad i sine barn. Det er umulig å sette alle menn i samme bås. Flertallet liker at kvinner har former, helst store bryster, og ikke for mye sminke. Det mener de fleste menn er direkte «turn off».

 

Think Differently

Ikke alle menn er like gode på å lyve, så de er forholdsvis lett å gjennomskue.

Lurer du på hva menn skulle ønske kvinner visste mer om enn? Da bør også du gå inn på Kvinneguiden.no for å få svar på det.

ikke alle menn er drittsekker, men mange er egoer og velger seg selv foran andre.

Mange norske menn er myke kosebamser som lar kvinnen styre «butikken», bare han får en sixpack i helga og slipper å gjøre for mye husarbeid. Det viktigste for menn er uansett sexen. Han må få lov til å se på det «alle» andre menn gjør, sexy damer på nettet.

Hvis ikke kan han bli både sur og gretten.

INGEN menn liker grinete damer!

Norske kvinner er selvstendige, vakre og vet hva de vil, men de er foreløpig avhengig av mannen sin. Ikke alle tar til takke med en dott, noen vil ha et skikkelig mannfolk. Om han er litt små kriminell og gjerne litt røff i kantene så er det bare pirrende for damene.

 

Vargas

 

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Psykiatrisk behandling til unge mennesker ikke på politikernes agenda

  Hva får mennesker til å skade seg selv? Hva gjør folk så fortvilet at de skader seg selv? Oppmerksomhet?...

Har du planer om å fly med Ryanair? Da bør du lese dette!

  Mange sliter som Kronprinsesse Mette Marit med flyskrekk av variabel karakter. Noen er så nervøs for å fly at...

Lukk