Don’t you want some pizza?

 

 

Uttrykket er betimelig da den første dagen i året er den dagen da flest nordmenn spiser pizza. Fordi det har vært mange harde måltid med ribbe, pinnekjøtt og julepølse. Helt sikker en og annen kalkun er også fortært i løpet av jule- og nyttårsdagene. 

Jeg siterer «Jennifer Beals» i den legendariske filmen «Flashdans» fra 1983, der Beals spiller den forelskede ballettdanserinnen Alex som jobber som sveiser, og blir forelsket i sjefen. Han blir dessverre ikke værende til pizza på første date.

Til tross for nyttårsforsetter om fornuftige måltider, en pizza tåler du, for hverdagen begynner ikke før på mandag.

At folk flest er fysen på noe junkfood kan også ha en sammenheng med at det har vært blitt utført heroisk innsats i kjøkken avdelingen siden lenge før jul. Samt at mange er litt over gjennomsnittlig fyllesyke etter  en knallhard nyttårsfeiring.

 

Foto: Hanover/ Flickr.com

Da er det fint å kunne bestille ferdig mat av det tvilsomme slaget. Skjønt si ikke det, pizza er faktisk ikke noe verre enn medisterkaker og sprø svor.

Hvilken pizza er din favoritt?

Jeg har funnet en som det legges pomes frites på toppen, og det helles Bearnaisesaus over der igjen. Skikkelig yummy pizza mao. Ellers bør det være litt smak i form av pepperoni eller Jalapenos så du smaker det du spiser.

Tror jeg ringer og bestiller min pizza nå jeg!

 

Vargas

 

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article14149095.ab

 

 

2 thoughts on “Don’t you want some pizza?

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.