Drømmene lever- lev ut drømmen før det er for sent

Du har mest sannsynlig bare ett liv- hvorfor lever du ikke det livet du egentlig vil leve? Har du ikke drømt lenge nok nå? Hva med den hytta du har gått og sett på? Hva med den reisen til ditt favoritt-reisemål? Hva med den kolonihagen du så lenge har gått og snakket om? 

Hva er det som stopper deg? Er det kemneren?

Mange viktige spørsmål som bare du selv kan finne svaret på.

Kona, gubben, arbeidsgiveren eller økonomien? Mangelen på penger? Det er dessverre ofte det som ødelegger for de fleste. Men har man litt disiplin på pengene, sparer og kanskje selger noe for å få til det man ønsker så kan alle få det til.

Hva skulle vi gjøre om vi ikke hadde de gode drømmerne blant oss? Det finnes larm som bare kan overvinnes med stillhet, det finnes teknikk som bare kan gjennomskues i drømme.

Inger Hagerup.

– Man skal ikke leve andres liv. Alle er selvstendige individer, du blir født alene og du skal gå i  døden alene- sånn er det med menneskets livs-kurve. Men det er nettopp derfor man skal ta ansvar for eget behov og ønske. Hvis du ønsker deg noe. Veldig, veldig, veldig- du bare må ha det! Da skal du skaffe deg det om det så koster flesk eller du mener du fortjener det.


Burberry Scarf, Zara Trench Coat, Wallet

Foto: http://lindaaramone.blogg.no/

– Hva holder deg igjen? Hvis du egentlig har lyst til å gå på puben med gutta og ta en øl eller tre, og se fotball. Men kona sier at hun ikke vil sitte alene på lørdagskvelden, og ikke har dere råd heller sier hun.

Hva gjør du da? Går du på pub eller blir du hjemme? Du blir garantert kalt «tøffel» hvis du blir hjemme, og det blir et helvete å komme hjem til kona for å fortelle at du har drukket opp en   «høvding» = 1000 kroner.- e. l.

– Jeg mener, vi er alle selvstendige individer. Og vi må selvsagt ta hensyn til andre. Vi kan ikke bare gå rundt å tenke på oss selv. Enda det er det mange gjør for å oppnå sine drømmer og mål i livet.

Du finner ingen lykke i livet før du tar viktige avgjørelser og velger å følge drømmen.

Enerne i samfunnet. De som er vinnere. Enten i sport, næringsliv eller på andre arenaer. De er ikke alltid lette å være i hus med, og går nesten » over lik» for å oppnå sine drømmer eller målsetninger. De er egoister i tankesett, levemåte og vet hva som skal til.

Hva holder deg igjen?

Leve ut drømmen før det er for sent.

 

Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.