Du kommer å angre på dine handlinger på julebordet!

Når alkoholen går inn går vettet ut er et kjent uttrykk. Du er kilde til dette uttrykket fordi du drikker deg så sørpe drita hver gang det er fest.

Julebordet er den viktigste og beste festen i året, den er du i stand til å ødelegge for deg selv og dine kolleger.

– Følte du deg litt truffet? Vel, i følge politiet, taxi-næringen og legevaktene rundt om i Norge, så er det på julebordet det skjer. Ikke bare de positive opplevelsene med god mat, god drikke, bonus-utbetalinger og fine taler fra de som betaler gildet.

Julebordet er så veldig mye mer enn som så. Det er den festen flest mennesker angrer på at de møtte opp på, og det er den festen i året som ødelegger flest forhold.

Noen synes det er pirrende at partneren kommer hjem ny-pult og full, de aller fleste ønsker på ha sin partner hjem fra festen i et stykke og med buksene på hele kvelden.

 

– Hvorfor så mange ønsker å ødelegge så mye for en fest, er et tema det burde ha vært forsket på. Mulig det er det uten at jeg har funnet svaret. Nordmenn, fest og fyll passer veldig dårlig sammen.

Jeg er helt overbevist om at det er mange nordmenn som tror at det er ok å være skikkelig dritings på julebordet, fordi det er julebord.

Beklager, men det er det ikke.

– Skal du bli full så bør du gjøre det før eller etter bedriftens innsats for å gjøre det hyggelig for de ansatte. Julebordet er ofte en solid utgift for de fleste bedrifter, nesten uansett hvor mange ansatte som er involvert.

Det bør man respektere med å oppføre seg skikkelig.

– Alle bedrifter har en viss slakk på et julebordet mht oppførsel, konduite og orden. Men man skal vise seg fra sin beste side for at så mange som mulig har en hyggelig og verdig aften.

– Dessverre så er det mange som våkner opp på søndag og ønsker at de aldri gikk på det julebordet. Om det var fordi de spydde i maten, bæsjet i dressen eller prøvde å kline med kona ti sjefen husker de fulleste svært lite om.

Stopper du å drikke alkohol ved midnatt har du stor sjanse for at julebordet blir en langt mer positiv opplevelse enn om du drikker med begge hendene til du sovner.

Sovner du ute så er sjansen stor for at du aldri våkner igjen…

Drikk med måte!

Vargas

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.