Du som er en lesehest, hvorfor låner du ikke bøker på biblioteket?

Du som er glad i å lese bør selvsagt gjøre det så ofte du kan. I de fleste større byer kan du finne fler bibliotek. Her finner du garantert bøker som du liker, nesten uansett genre. 

Bor du på landet eller på mindre tettsted så er det bare å bestille på Internett og hente de bøkene du bestiller når biblioteket sender deg en sms for avhenting.

– Gå inn på nettsiden til din kommune, så til «Kultur og Fritid», da skal du finne bibliotek-tilbudet der. Ikke alle små kommuner har bibliotek, men da går du til nærmeste kommune der du bor.

Det er stor forskjell på en våken mann som vil lese en bok, og en trett mann som vil ha en bok å lese.

Vi er privilegerte her i landet som kan tilføre oss seg masse kunnskap, og alt annet som er så positivt med å lese bøker, hva enn man er interessert i eller ønsker å lese om.

Uansett hvilken litteratur du har som din favoritt så finnes den på ditt lokale bibliotek. Der finner du også helt nye bøker av de beste og mestselgende forfattere i Norge og verden for øvrig.

– For mange mennesker er det en besettelse å lese, for andre en gave de ikke vil være for uten. Studenter i alle aldre, pensjonister, lærere, professorer, barn, tannleger, arbeidsløse og kommune-ansatte. ALLE bør bruke biblioteket.

Svært mange bruker dette fantastiske tilbudet.

Om du ikke husker sist du var innom ditt lokale bibliotek, så vet du hva du skal finne på kommende helg. De aller fleste har også lørdagsåpent, så det er bare å finne tid til et besøk.

Nordmenn er et av de mest avislesende folkeslag i verden, men vi leser også mange bøker. Noen ønsker å kjøpe sine egne bøker for å ha i en stadig voksende samling. Andre kjøper aldri, men låner, leser og leverer.

Det er jo så enkelt.

Prøv du også da vel!

Bruker du ditt lokale bibliotek ofte nok?

 

Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.