Earth Hour- vær med på å bidra

135 land deltar på den globale folkeaksjonen Earth Hour ved å skru av lysene i en time. Earth Hour er en internasjonal begivenhet støttet av WWF som går ut på å markere klimaproblematikken ved å få privatpersoner, virksomheter, myndigheter og organisasjoner til å slå av elektrisk lys i én time.

Dette er sjette gang vi skal samles for verdens miljøet og spare energi.

Regjeringsbygningene i Oslo, Nidarosdomen, Operaen, Oslo Plaza, Postgirobygget, OL-parken på Lillehammer, Akershus festning, Bergenhus festning, Askøybroen, Keplerstjernen ved Gardermoen og Tyholttårnet.

Og ellers på kloden har de fleste store byene landemerker som velger å følge denne fornuftige tradisjonen.

Times Square i New York, Eiffeltårnet i Paris, Tokyo Tower og Niagara Falls State Park-er bygninger som vil bli mørklagt en time 31. mars.

Du sitter der med PC´n på fanget og sier at dette er noe sprøyt og at det ikke hjelper hva du alene gjør, hvis ikke alle andre gjør det samme.

– Det er en feil innstilling, og du kan begynne med å logge av din Facebook profil kl 20:29 og send med det samme en melding på din «vegg» at du logger av fordi du vil være med på en verdensomspennende tradisjon for å spare energi, penger og ikke minst miljøet, før du slår av PC´n.

– Vi har faktisk bare en planet, kanskje det kan bidra til et bedre miljø verden over om alle forstod hva det koster å bruke for mye strøm, for mye energi og for mye av det som koster kloden vår mer enn den kan tåle på lang sikt.

Klarer du å være uten strøm i 60 minutter så er du en meget viktig bidragsyter.

http://wwf.panda.org/

 

Vargas

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.