Ejakulerende kvinner en revolusjon for sexlivet?

Den moderne kvinne kjenner sin kropp og sitt sexliv godt nok til å vite om hun er i stand til å sprute, eller ejakulere om det kalles på fagspråket. Ikke alle får det til, ikke alle ønsker å gjøre det, men noen lykkes med det og får derfor en ny berikelse i sitt sexliv.

«Kvinnelig utløsning» oppleves av noen kvinner under intens seksuell stimulering og orgasme ved at det kan komme væske ut av urinrøret. Noen opplever også at væsken nærmest spruter ut, lignende mannens utløsning. Kalles derfor også «fonteneorgasme».

Væsken er ikke ufrivillig vannlating, som noen tror. Væsken lukter, smaker og har annen konsistens enn urin. En del kvinner opplever denne typen utløsning ved tilknytning stimulering av G-punktet.

Formålet med kvinnelig utløsning er ukjent.Mange menn synes det er spennende å få kvinnen til å ejakulere, fordi det gir kvinnen en orgasme, sprut-orgasme- og fordi det er et synlig bevis på at hun har kommet. Det er ikke lett å «fake» en sprut-orgasme.

Sprutorgasmen er neppe noen revolusjon, men et krydder i sexlivet til par som liker å komme gang etter gang, der hun er i sentrum.

Fikk du umiddelbart en trang til å prøve å ejakulere så vær klar over at det kan komme langt mer væske enn hos mannens orgasme. Her er det enorm forskjell. mannen kan kanskje fylle en teskje, kvinnen kan fylle et Norges-glass.

FORSKNING GAV RESULTATER

-Dr. Alexander Skene var en Amerikansk gynekolog rundt 1880 og var den første som greide å bevise eksistensen til et sett kjertler som står for produksjonen av væsken som kvinner kan ejakulere.

Disse kjertlene har fått navnet Skenes kjertler.
Kjertlene ble kort tid senere knyttet til inkontinens og sykdommen hysteri og sammenhengen mellom kvinnens nytelse og evne til å ejakulere forsvant inn i historien.

All denne negative omtalen gjorde emnet til noe man sluttet helt å snakke om og fenomenet forsvant inn i historien, glemt og fortrengt.
Dette på tross av at det eksisterer brev fra denne tiden, fra kvinne til kvinne, som detaljert beskriver nytelsen.
Det kan muligens skyldes at det på den tiden var menn som styrte det meste.

Norske kvinner har nok prøvd seg fram med vekslende hell når det kommer til å klare å ejakulere. I følge de som har mest greie på det så bør man ha hjelp under de første forsøkene. En G-punkts stav kan være nøkkelen til suksess.

En av de dyktigste bloggerne i Norge, Ida Jackson alias «VirrVarr»- har blant annet skrevet boken «Jenter som kommer», og et glitrende blogginnlegg om tema kvinners G-punkt og orgasme.

En annen blogger jeg har store glede av å følge nøye er stineemoorblogg.no som skriver om tema som man ikke finner hos så mange andre bloggere. Hun har også skrevet om ejakulering, det kan du lese her.

Sommeren nærmer seg og mulighetene øker for å kunne trene på å sprute, enten man er ute eller inne. De aller fleste kvinner kan ejakulere med riktig og nok trening.

Lykke til!

 

Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.