England vs Italia- Roy Hodgson narr eller helt?

Tre nasjoner har klart å kvalifisere seg til Euro 2012 mesterskapets semifinaler. Spania, Tyskland og Portugal er videre. Hvem som blir det fjerde og siste laget vil stå mellom gigantene England og Italia. 

 – Uansett hvem det blir så er dette på mange måter favorittenes EM. Bare Nederland har skuffet av de største. England eller Italia. Slike kamper er det lenge mellom hver gang vi får se. Det er duket for et drama vi sjelden er vitne til.

– Alle som følger med på internasjonal fotball og store mesterskap, kjenner Englands skjebner i slike oppgjør. De blir alltid slått ut på straffer, og blir like ofte sendt hjem i skam. Italia er gjerrige, og slipper sjeldent inn mål. Scorer de først vinner de kampen.

Roy Hodgson, manageren som fikk drømmejobben i Liverpool, uten suksess. Roy Hodgson var også i Viking, heller ikke der med nevneverdig suksess. Etter å ha fått jobben i lille West Brom, og endelig litt suksess- så fikk den sympatiske briten tilbudet om verdens mest utskjelte trener jobb.

Britiske journalister står klare med slakterkniven, om England skulle gå på en ny mesterskaps blemme.

– Skulle England gå videre til en semifinale vil det for de fleste briter være over all forventning.

– England har hatt masse uro internt i troppen, forårsaket av John Terrys rasistiske angrep på Anton Ferdinand, bror av tidligere Englands midtstopper Rio Ferdinand. Som ble vraket av Roy Hodgson til EURO 2012.

Italia har Buffon i mål, verdens dyreste keeper da han gikk fra Parma til Juventus for pene 428 millioner kroner. Selvsagt en potensiell match-vinner om kampen går til straffespark avgjørelse.

Andre italienere som kan vippe denne viktige kampen i Italias favør er Andrea Pirlo, Se Natale, Cassano eller bråkebøtta Balotelli.

Skulle jeg bli tvunget til å komme med et tips, så tror jeg dette avgjøres på straffer, da disse lagene er så jevngode og gjerrige bakover at det fort kan bli få mål i spilletiden.

For engelske fans så hadde det vært hyggelig å vinne en viktig kamp for en gangs skyld. Derfor tror jeg også at England slår Italia ut av EURO 2012.

Roy Hodgson og hans England vil selvsagt bli hyllet som helter i mange dager til ende.

England møter i så fall Spania i semifinale. Tyskland møter Portugal i den andre semifinalen.

Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.