Er du på sjekker´n? Da er overraskelsesmomentet helt avgjørende

Om du velger å ta vedkommende med på en biltur så må du først finne ut om hun blir bil-syk, om du kjøper to billetter til New York så er det greit å vite om hun tør å fly.

Uansett hva du finner på så er det selve overraskelsen som er helt avgjørende.

– Kvinner elsker nemlig å få spontane gaver, eller bli hentet på jobb fordi du har funnet på noe som du ønsker å ta henne med på. Her er det selvsagt opp til hver enkel beiler å være kreativ.

– En kvinne kan være krevende å glede, men å overraske henne kan være veien å gå for å finne hennes hjerte. Da er det viktig at du kjenner henne litt først. Det blir kleint om du ber familien hennes på middag, da hun kanskje ikke kan fordra noen av dem.

Diamanter, gull og glitter kan være i dyreste laget for enhver som ønsker å glede en potensiell partner. En gave må ikke koste skjorta, du kan si det med blomster, med selvkomponerte ord eller en reise for to der begge blir forelsket.

Da er det lite smart å velge en sjøreise om hun blir grønn i tryne så snart hun ser en båt.

Velg heller da en biltur på fjellet til et bedre hotell med spa og rolig omgivelser for bare dere to. Kjærligheten kommer ikke av seg selv, man må prøve hardt og være villig til å fire krav for å lykkes.

Ingen kommer å ringer på døra de og spør om du trenger en kjæreste. Du må selv oppsøke de miljøer og de plassene det er muligheter for å finne en livsledsager.

Lykkes du kan livet ditt bli totalt forandret over natten, og det er verdt det.

Selv fant jeg min elskede på Internett, og livet fikk med et en helt ny mening og en ny tidsregning fra den dagen. Du trenger ikke å være alene, det er en der ute for deg også. Helt sikkert.

Du må bare ikke gi opp. Det er best å være to.

Lykke til!

 

Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.