Euro 2012- Fotball EM 9. juni- 1. juli Slik vinner Tyskland

– Endelig er ventetiden snart over, fotballfesten nærmer seg, og det blir tre fantastiske uker med spennende oppgjør, vakre mål, dommertabber, stygge taklinger, taktiske tabber, overraskende resultater, snørr, tårer og helt sikker masse jubel.

Fotball er verdens mest lidenskapelige masseidrett. Elsket av milliarder over hele kloden.

Godbitene står i kø, allerede 11. juni braker gigantene Italia og Spania sammen.

Som fotballidiot er det gøy å synse litt, og siden jeg har en blogg som bla handler om fotball- så kan jeg dele mine tanker med deg.

Slik er det Tyskland blir årets Europamester i fotball.

Gruppe A

De to beste lagene går videre til kvartfinale, der de møter de to best plasserte lagene fra gruppe B. Vinneren i gruppe A møter nr 2 fra gruppe B. Nr 2 i gruppe A møter vinneren i gruppe B.

#LagKSUTMål±P
1Polen Polen00000–000
2Hellas Hellas00000–000
3Russland Russland00000–000
4Tsjekkia Tsjekkia00000–000

En vanskelig gruppe å komme videre fra. Jeg har stor tro på Russland, men er usikker på hvem som går videre som nr 2, men lar Polen få bli med under tvil pga hjemmefordel og et entusiastisk publikum. 

Gruppe B

#LagKSUTMål±P
1Nederland Nederland00000–000
2Danmark Danmark00000–000
3Tyskland Tyskland00000–000
4Portugal Portugal00000–000

Her er det fire gode lag, men to utpeker seg som favoritter etter mitt syn. Tyskland og Nederland kan fort være to av de lagene som kan vinne. Jeg tror Nederland vinner gruppa knepent foran Tyskland. 

 

Gruppe C

De to beste lagene går videre til kvartfinale, der de møter de to best plasserte lagene fra gruppe D. Vinneren i gruppe C møter nr 2 i gruppe D. Nr 2 i gruppe C. Vinneren i gruppe D møter nr 2 i gruppe C.

#LagKSUTMål±P
1Spania Spania00000–000
2Italia Italia00000–000
3Irland Irland00000–000
4Kroatia Kroatia00000–000

 Spania vant VM i 2010, og EM i 2008. De mangler Villa, men er gode nok til å vinne dette EM også. De vinner denne gruppa. Italia har hatt mye støy rundt laget, men det er italienere vant til og de går videre fra gruppe C som nr 2. Noe annet er svært overraskende. 

Gruppe D

#LagKSUTMål±P
1Ukraina Ukraina00000–000
2Sverige Sverige00000–000
3Frankrike Frankrike00000–000
4England England00000–000

Gruppe D er vel dødens-gruppe god som noen. England har masse spillere ute med skade, en ny manager som ikke er tøff nok til å ta ut det beste laget. De får ikke bruke Rooney i de første kampene. England går ikke videre.

Sverige derimot, er på en medgangsbølge og har Zlatan. Sverige går videre som gruppe vinner sammen med vertsnasjon Ukraina som blir nr 2. Favoritten Frankrike går også ut etter min mening. De har langt igjen til å rydde opp etter fiaskoen fra VM 2010.

 

 22 men chase a ball for 90 minutes and at the end, the Germans always win.

Gary Lineker

Da har 16 lag blitt til 8. Nå begynner alvoret, moroa og en fotballfest vi håper blir som forventet. Det gir disse fire kvartfinalene:

 Kvartfinale 1= RUSSLAND- NEDERLAND

 Kvartfinale 2= TYSKLAND-POLEN

 Kvartfinale 3= SPANIA-UKRAINA

Kvartfinale 4= ITALIA-SVERIGE

Semifinaler spilles vinner 1 mot 3 og 2 mot 4

Nederland får en knalltøff kamp mot et meget godt Russland, men det er for mange individuelle matchvinnere i hollandske laget, så de får mitt tips.

Nederland til Semifinale. De skal da møte vinneren av Spania mot Ukraina. Her blir det Spania for alle pengen, og vi har en fantastisk Semifinale.

Nederland- Spania

Tyskland skal møte Polen, her er det sikkert likt på tribunene da mange i Polen heier på Tyskland. Tyskerne er kommet for å vinne og slår Polen. De har også det klart beste mannskapet.

Tyskland til Semifinale, der de skal møte vinneren av Italia mot Sverige. Jeg er redd for at eventyret slutter for Sverige her, og Italia går til Semien.

Tyskland- Italia

De 4 lagene som nå står igjen er fornøyd, men vil selvsagt vinne. Det kan alle disse lagene gjøre. Men jeg føler meg sikker på at Tyskland vinner over Italia, og jeg tror Nederland slår verdensmester Spania og møter Tyskland i finalen.

I Finalen er det Tyskland som slår Nederland, muligens på straffespark konkurranse.

Selvsagt blir det ikke slik, dette er bare en hypotese fra min side, på hvordan det kan gå. Oppsettet stemmer med grupper og sluttspill, men favorittene vinner ikke alltid.

Det er derfor en hel verden elsker dette fantastiske spillet.

Her er en TV oversikt.

Endelig begynner nok et eventyr med internasjonal toppfotball.

God fornøyelse!

Kilde

http://www.uefa.com

Vargas

http://www.aftonbladet.se/sportbladet/fotboll/landslagsfotboll/em2012/article14935777.ab

http://www.gp.se/sport/fotboll/1.967364-svensk-seger-i-genrepet

http://www.dn.se/sport/fotbolls-em/sverige-vann-em-genrepet

5 thoughts on “Euro 2012- Fotball EM 9. juni- 1. juli Slik vinner Tyskland

 1. Først vil jeg bare nevne at «-» tegnet du bruker i starten ikke er brukt riktig. Det bruker en forran sitater eller lignende, aldri forran artikkelforfatterens egne ord. Bare en liten snutt konstruktiv kritikk der. Det er lett og misforstå og tro at du siterer noen når du bruker «-» tegnet på den måten.

  Så over til fotballen:

  A: Russland og Tsjekkia går videre. Tsjekkia er et meget godt lag med langt flere internasjonale klassespillere enn Polen.

  B: Helt enig, Tyskland og Nederland går mest sannsynlig videre, men jeg tipper Tyskland på topp. Portugal er outsidere, med Ronaldo sin fabelaktige form kan alt skje.
  De har også Nani og andre dykte spillere.

  C: Safe, Spania og Italia.

  D: Tipper Frankrike og England. Frankrike er langt bedre enn Ukrainia og skjønner ikke helt hvordan du kan mene de skal slå Frankrike. Laurent Blanc er en fantastisk trener og har fikset helt om på laget siden VM i 2010.
  England vs Sverige, Sverige kan ta det men Zlatan sliter på landslaget og England har såpass mange klassespillere at de burde ta det. De er også mer vinnersugne enn noen gang.

  1. Hei

   Jeg tror du må se etter en gang til jeg- Ingen «» i mitt innlegg over hodet så vidt jeg kan se.
   Konstruktiv kritikk er vel og bra, men påstander som ikke henger sammen med virkeligheten blir veldig feil.

   Franske spillere er egoister og viste i VM 2010 at de ikke er interessert i å gjøre en jobb for landet sitt. Blanc er
   sikkert dyktig, men Frankrike går ikke videre. Ei heller England. De fleste gode spillerne er jo skadd, og den beste,
   Rooney- har jo karantene.

   Ergo er det Ukraina og Sverige som går videre fra gruppe D.

   Det som er fint med fotball er jo at underdogen slår favoritten innimellom.

   Man kan aldri vite på forhånd om det er faktisk Polen som vinner EM, selvom det er lite sannsynlig.

   Takk for kommenhtar.

   Vargas

 2. Det er tegnet mellom » og » du skal se etter, altså dette: –
  Minustegnet om man kan kalle det det.

  Vi får se, Frankrike vant nettopp en overbevisende seier og har utenom 2010 alltid vært dyktige så historien er uenig med deg.

  Selv med skadde spillere har England langt flere gode spillere enn Sverige som sliter med å spille effektivt med Zlatan, de spiller faktisk bedre uten han.

  1. Du skrev: Det bruker en forran sitater eller lignende, aldri forran artikkelforfatterens egne ord. Det stemmer ikke med det du velger å kalle minus.
   Dette tegnet er helt korrekt brukt i mitt innlegg, fordi det er slik alle forfattere, journalister og noen bloggere bruker dette tegnet, som selvsagt ikke er et
   minus, men et tegn på at det er noe som blir skrevet av forfatteren/ redaktøren eller bloggeren.

   Heldigvis er dette min blogg og mine tegn, de brukes der jeg mener de passer. De må du nok bare innse hører hjemme i denne bloggen;)

   – Når det kommer til Frankrike og England, så får vi se- Sverige er gode med Zlatan også, det er han som blir mål-konge i det kommende EM.
   Englands landslagssjef Hodgson har allerede dummet seg kraftig ut med å unnlate å ta med Rio Ferdinan i troppen. De ryker tidlig tipper jeg.

   Uansett- spennende blir det!

   Vargas

 3. Personlig betyr det ingenting for meg om hvilke tegn du bruker, det var ren opplysning fra min side. Og jeg har nok rett i dette tilfellet, men vis gjerne til en journalist eller forfatter (i en avis eller lignende, ikke blogg) som bruker ‘minustegnet’ på den måten du gjør. Klarer du det skal jeg trekke tilbake min påstand om at du bruker det feil.

  Håper forresten Tyskland vinner da de spiller den mest underholdende fotballen.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.