EURO 2012- Kick Off 8. juni Fotball er for alle

Snart begynner EM i fotball 2012. Spania, Nederland, Tyskland og England kommer langt. Kanskje det beste EM noen gang. Spillerne som deltar er de beste i Europa. 

– VM vinner fra 1998 må ikke glemmes, til tross for tidenes skrekkeligste VM opptreden, der spillerne kom hjem i skam etter Sør Afrika VM 2010. Nå er det orden og freda i den franske leieren. Det kan fort bli medalje.

Tar vi med Italia og Portugal så er det en stor sjanse for at EM vinneren 2012 er nevnt.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=5EVhiBGvVFc[/youtube]

Ønsker du å sette penger på en outsider for å få litt penger for innsatsen så bør selvsagt både Sverige og Danmark nevnes. De har gode individuelle spillere, men mangler mål-jegeren som kan avgjøre et EM. Zlatan blir for alene på det det svenske laget.

– Det er også noen utfordrere som bør nevnes til EM i Ukriana og Polen. Tsjekkia har et meget godt lag men er i en vanskelig gruppe, og bør ha marginene på sin side for å gå videre fra gruppespillet.

Her er alle gruppene som er trukket til å spille mot hverandre i det innledende kampene.

Gruppe A:

Polen, Hellas, Tsjekkia og Russland

Gruppe B:

Nederland, Danmark, Portugal og Tyskland

Gruppe C:

Spania, Irland, Kroatia og Italia

Gruppe D:

Ukraina, Frankrike, Sverige og England

For å gi deg litt hjelp på veien så våger nettstedet www.vargas12.com seg på et tips på hvem som går videre fra grunnspillet i EM i Polen og Ukraina.

Fra Gruppe A går Russland og Hellas videre. Vertsnasjon Polen og favoritt Tsjekkia ryker ut etter tre kamper hver.

Fra gruppe B forsvinner minst en av de største favorittene ut. Denne gruppen er uten tvil dødens gruppe og alt kan skje. GFår Danmark videre i fra gruppe B, er det bare å legge den siste ferie uka innom deilige Danmark.

www.vargas12.com tror derimot at det er Nederland og Tyskland som kommer seg videre til sluttspillet.

Fra Gruppe C vil det overraske enormt om ikke gigantene Spania og Italia går videre. Disse to nasjoner har hver sin historie. Spania har vunnet de to siste to mesterskap og kan være mettet av suksess, de har i tillegg fått spissen Villa skadet. Italia har ikke vunnet noe som helst siden VM 2006. Det kan skyldes et generasjonsskifte for «Azzurri».

Fra gruppe D er det kanskje mer åpent da det andre vertslandet Ukraina er med. De kan overraske mange, men all tidligere statistikk vil tilsi at det er Frankrike og Roy Hodgsons England som kommer seirende ut av en vanskelig og tett gruppe.

Da dette er bare et forslag blir det bare en hypotese å legge disse lag videre i et eventuelt sluttspill. Derfor bør du velge ditt favoritt lag, og spill på dette i løpet av EM.

8. Juni begynner det største og viktigste fotballarrangement på minst 2 år, og det er all grunn til å sette seg inn i hvem som deltar først som sist.

Det blir nemlig svært mye fotball på TV, og i de fleste kanaler fra 8.juni. Sett av tre uker i verdens mest populære idrett du også. Fotball er som kjent for alle.

De TV-kanaler som sender hvilke kamper og til riktig tid kan du se HER.

– For NRK blir det første EM-sluttspillet som vises på kanalen siden sluttspillet i 2000 i Nederland og Belgia, men finalen går på TV2. Det er duket for Drillo og selveste Arne «ball» Scheie i kommentator boksen for Rikskringkastingen, og  Øyvind Alsaker og Co kommenterer som vanlig for TV2.

Du som er glad i god fotball har gledet deg lenge. For deg som ikke er spesielt interessert, så har du sikkert ikke kommet så langt i teksten, men gi det en sjanse. Du kan bli overrasket. God fotball er for alle.

Hvem blir toppscorer, hvem blir helt, hvem blir syndebukk, hvilket lag overrasker alle, hvem blir kjøpt og hvem blir solgt, hvem blir årets EM babe, hvem vinner og hvem taper?

Fotball er for alle.

Fotball EM starter 8. juni! Pass på at du er klar til sommerens vakreste eventyr!

http://www.fotballen.eu/em2012/index.html

 

Vargas

http://www.dn.se/sport/fotboll/isaksson-och-elmander-med-till-em1

http://www.aftonbladet.se/sportbladet/fotboll/landslagsfotboll/em2012/article14721748.ab

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.