Farmen 2012 – Nå er det din tur til å melde seg på!

 

En av de mest populære reality-serier på TV er uten tvil TV2 sitt store flaggskip, Farmen. Nå kan drømmen bli din. Meld deg på i tide og få en opplevelse for resten av livet. 

– For åttende gang inviterer TV 2 til en tidsreise 100 år tilbake i tid. Et sted i Norge står en tom gård og venter på å bli fyllt av liv. Vil du være med å leve som gårdsfolk på en gård i Norge, slik de gjorde for hundre år siden? Nå har du sjansen.

Det er produksjonsselskapet Strix Televisjon som produserer serien, og det er Oppland fylke som er plukket ut for å være arena for gårdsdrift, satt hundre år tilbake i tid denne gang.

Enkeltpersoner, single, kjærester, ektepar, bestevenner

Folk som er i familie med hverandre (mor/sønn, far/datter, søsken)
Kollegaer (kanskje jobber dere i samme bedrift, men på helt ulikt nivå?)
Deg som har spesielle kunnskaper
Deg som har spesielle interesser
Deg som er veldig flink på gårdsdrift
Deg som er veldig dårlig på gårdsdrift
Deg som vil være med for konkurransens skyld
Deg som vil mer med for eventyrets skyld
Deg som er glad i dyr

Alle er velkomne til å søke! Tar du en tøff utfordring kan du bli med på et eventyr du aldri vil glemme.

Bli med på Farmen Foto: TV2.no

Foreløpig er ikke gården offentlig nevnt, men Ottadalen er et ofte nevnt sted. Du som deltager får uansett vite destinasjon på årets Farmen-gård lenge før oss TV seere.

I forrige sesong var det Storøy-gård i Rørholtfjorden i innsjøen Toke i Telemark, som ble plukket ut. Da var det Tommy Rodahl som ble en verdig finner av Farmen.

Kan DU bli den neste?

– Premien er både hytte og bil, men ikke la det være hovedårsaken til at du melder deg på. Tenk heller på det eventyret du får oppleve med alle de utfordringer som hører med å «reise tilbake i tid».  Møte nye mennesker og se hvor god du selv er til å spille det mentale spillet.

– Uansett hvor lyst du har til å bli med på Farmen så være ærlig i den søknad og by på deg selv når du søker. Ikke gi deg ut for andre enn deg selv, og husk at du bør like dyr for å være enn vinnerkandidat.

– Hvis du søker sammen med noen – skal begge fylle ut en søknad hver. Oppgi hvem du søker sammen med i begge skjemaene. Du må være tilgjengelig i hele opptaksperioden, som er fra cirka midten av august og ut oktober.

Søknadskjema finner du her! Frist er 1. juni 2012

http://www.facebook.com/farmennorge

Kilde

TV2.no

 

Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.