Farmen- dramatisk tvekamp mellom Dag Egil og…

Dag Egil sliter med sogndalingen Joar, derfor kan det være han som blir valgt til andrekjempe når det på ny er duket for tvekamp på Farmen. 

Joar er en fyr jeg sliter veldig med. Han har et utrolig lite levende vesen. Han er en mutt fyr som er helt mimikk-løs  Han har ikke evnen til å skape det koselig rundt seg, synes jeg. Han er med på å gjøre det trykket, sier førstekjempen Dag Egil frustrert.

Likevel medgir Dag Egil at han ikke har noe problem med å ta et oppgjør med sin yngre konkurrent.

– Farmen deltagerne har nå tatt inn klarsynte Lill Grethe fra utfordrergruppen. Hun er nå fullverdig medlem av gruppa og kan vinne både bil og hytte som alle andre. Etter den kommende episoden er det kun 9 deltagere igjen. 5 menn og 4 kvinner.

Kampen om tilværelsen vil være tøffere enn noen gang fra nå og helt fram til finale-uka som er ca 4 uker fram i tid.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=qbOiOIXrXj4[/youtube]

– En av favorittene til å vinne Farmen 2012 etter min mening er den dyktige bloggeren og stylisten Jon (28), som har imponert de fleste under oppholdet på den vakre gården i Valdres. Både deltagere og mange  TV seere har blitt overrasket over hvor mange strenger haugesunderen har å spille på.

Slakt av en kalkun blir ikke helt som Jon hadde sett for seg.

– Slaktingen av kalkunen i dag synes jeg rett og slett ble usmakelig. Ikke selve slaktingen, den ble gjort slik den skulle vært gjort. Men det med at folk står og spøker rundt, det synes jeg er feil, sier Jon oppgitt.

Har du dannet deg et bilde av hvem du tror vinner Farmen?

Følg med på TV2 søndag, mandag og onsdag. Norges mest kjente og populære realityserie går helt fram til jul.

Bare en vinner står igjen til slutt!

Kilde: TV2.no

Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.