[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=sDbT44B5YcI[/youtube]

Filmen er allerede solgt til 55 land og vil bli en kinosuksess på lik linje med de aller beste norske filmene gjennom tidene. «Flukt» ble bejublet da den nylig ble vist på en filmfestivalen Slash i Wien. 

«Flukt» er solgt til de viktige filmmarkedene i USA, Canada, Tyskland, Frankrike, Spania, Storbritannia, Australia og New Zealand. Den skal også vises i hele Norden.

– Ti år etter at Svartedauen herjet landet, legger en fattig familie ut på reise for å finne bedre levekår. På en øde fjellovergang blir de angrepet av en røverbande. Nitten år gamle Signe (Isabel Andreasen) tas til fange og føres til bandeleiren.

– Her lærer hun fort at hun er tiltenkt en skjebne verre enn døden. Signe forstår at den eneste løsningen er flukt. Men flukten blir oppdaget, og snart har banden tatt opp jakten.

De film-lærde mener så mangt og er sjeldent enig om norsk film holder det samme glimrende nivå som svensk og ikke minst dansk film har. Filmen «Flukt» setter Norge så til de grader på filmkartet og vil få priser fra mange hold.

Kanskje en Oscar?

Foto: Oslokino.no

– Hovedrolle har Ingrid Bolsø Berdal som Dagmar, regissør er Roar Uthaug og produsenter er Are Heidenstrøm og Martin Sundland fra det prestisjetunge selskapet Fantefilm Fiksjon AS. De har blant annet «Fritt Vilt» filmene i premieskapet, samt «Julenatt i Blåfjell» i 2009.

Andre som medvirker i den storslåtte norske filmen er: Isabel Andreasen, Milla Olin (Engelen) Tobias Santelmann (Kon-Tiki) Bjørn Moan (Insomnia), Martin Slaatto, Richard Skog, Hans Jacob Sand, Kristian Espedal, Hallvard Holmen og Irene Reppen.

Premiere er 28. september på en kino nær deg.

Aldersgrense er 15 år.

Kilde: Filmweb.no

 

Vargas

 

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Blir du mobbet, trakassert eller sjikanert på jobben?

Viasat Norge sliter med dårlig rykte og masse mediadekning rundt misfornøyde tidligere arbeidstakere. En bedrift som er avhengig av kunder...

Vil du være med på «Paradise Hotel»? Nå har du muligheten!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=S5Q9tbfXcUw[/youtube]  TV3 Skal sende en ny runde med Norges mest rølpete  reality-serie, muligens også den mest populære. Foreløpig er ikke...

Lukk