Filmen «The Woman in Black» forbudt på kino, nå på video

Etter at sjefen truer med å sparke ham må Arthur reise til en avsidesliggende landsby for å håndtere boet til den avdøde Alice Drablow.

– Landsbybeboerne er svært fiendtlig innstilt mot Arthur når han ankommer den lille byen. De fraråder ham å besøke det gamle huset til Drablow og prøver å få ham ut av landsbyen.

Hovedrollen er av selveste Harry Potter, eller Daniel Radfcliffe som skuespilleren heter. Det er selvsagt uvant å se et så kjent ansikt i en ny setting, men det glemmer du fort.

– Dette er en film i skrekk-genren og derfor ble den ikke vist på kino i Norge siden aldersgrensen i Storbritannia ble satt til latterlige lave 12 år. Barn bør så absolutt ikke se et glimt av denne filmen, det skjønner du selv når du ser dette klippet.

James Watkins har regien på filmen, et ukjent navn for de fleste, men vil nok få en del oppmerksomhet siden det er velkjente Daniel Radfcliffe som er filmens frontfigur.

«The Woman in Black» er nådeløs, hun gir deg aldri pause, du kan aldri puste lettet ut. Ikke en eneste gang. Sarte sjeler har altså ikke godt av å se denne filmen. Dette er en film det er smart å se sammen med andre, ellers kan du få trøbbel med å gå noe sted etterpå.

Ikke minst på soverommet …

Kilde: P3.no

 

Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.