Friseksuelle Jostein Pedersen med ny bok

Han var nær ved å ta sitt eget liv, og hadde sterke depresjoner etter en konflikt i NRK som endte med at at Pedersen «sluttet» i stats-kanalen etter mange år som Grand Prix general.

– Å høre Jostein snakke er å høre noe som har med den internasjonale sangkonkurransen å gjøre. Nå kommer han ut med boken «Nesten» som omhandler livet som nysgjerrig ungdom, en voldelig og hissig far og et havarert ekteskap i London.

– Jostein Pedersen har nok opplevd mer enn mange andre, men det kommer av at han har valgt å kjenne på følelsene sine mot begge kjønn. Han debuterte seksuelt med en mann i 1975, men har altså et forhold med en kvinne bak seg som har resultert i to barn .

Nesten

I dag lever Mr. Grand Prix sitt liv med en mann i Oslo. Nå er han altså bok aktuell med sin egen biografi.

– Mennesker som opplever en traumatisk barndom kan ha identitetsproblemer senere i livet, men det er ikke automatikk i at man ikke finner ut at man er friseksuell, homofil, heterofil eller bifil, til tross for at livet ikke gikk på skinner i barndommen.

– Det er liten tvil om at det er svært store mørketall i Norge rundt det å komme ut av tofelts-filen, eller framstå åpent som Bifil. Mulig pga at man ikke har noe miljø å støtte seg til. Ikke kan man samle seg hos de homofile og man blir vel neppe akseptert hos heterofile heller.

– Jostein Pedersen er etter min mening en hedersmann som sier det som det er og kliner med hvem han vil. Det er det dessverre svært vanskelig for mange, og det er fler som gjemmer seg bak det å være heterofil, men som faktisk tenner på det å ha sex med begge kjønn.

– Boken «Nesten» kommer ut 1. november og kommer til å ligge under svært mange juletrær i år. Noen velger å kjøpe den i smug, andre hyller en bok fra en mann som er en av få nordmenn som tør å si at han liker begge deler.

Jeg er helt overbevist om at dette åpner dører for andre som har sittet i skapet fram til nå.

Heia Jostein!

Boken kan du bestille her!

Vargas

 

 

2 thoughts on “Friseksuelle Jostein Pedersen med ny bok

 1. Stå på Jostein…. Du er toppen. Denne boka kommer i grevens tid. Hærlig at det finnes sånne som deg som tør å gi ansikt til et slikttema også. Tusen takk

  1. Hei Monica

   Så hyggelig at du stakk innom, det setter jeg stor pris på.

   Jostein Pedersen har gjort mang et menneske godt ved være nøyaktig den han er. Nettopp derfor skrev jeg denne hyllesten til en mann som er verdt i de mørkeste daler.

   Takk for din kommentar.

   Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.