Glem slanking- ha mye sex i stedet

Å ha mye sex er godt for hele kroppen. Du trenger hverken Lavkarbo, slankepiller eller dyre supper for å gå ned i vekt. Har man en partner er sex den beste aktiviteten man kan ha. I løpet av det siste tiåret er det presentert en rekke forskningsresultater som påviser, eller indikerer, at et godt og aktivt seksualliv kan ha betydelig positiv helseeffekt.

World Association for Sexual Health (WAS) er en paraplyorganisasjon for sexologer og sexologiske foreninger. Organisasjonen ble stiftet i Roma av en tverrfaglig gruppe frivillige organisasjoner så langt tilbake som i 1978.

Det betyr at her ligger stor tyngde og masse resurser bak samtlige forskningsresultater.

Ikke la andre bestemme hva du skal gjøre med ditt liv. Vær din egen sjef. Spis, elsk, lev som du selv ønsker.

Sex er og blir en positiv aktivitet for alle som har en å ha sex med. Forutsetningen er at det er en samtykkende felles nytelse som ligger til grunn for sexen. Sex alene kan være ok for den som ikke har noe valg, det er dog ingen tvil om at også her er det best å være to.

Politikere, våkne opp!

«WAS» har som formål å fremme seksuell helse og seksuelle rettigheter, stimulere til tverrfaglig nettverksbygging og utveksling av forskningsresultater. WAS arbeider for utvikling av seksualundervisning, helseinformasjon og klinisk sexologi.

Her er man inne på kjernen i en meget viktig problemstilling.

Seksuallære, undervisningen i den norske skole er under enhver kritikk, og burde være modernisert for mange år siden.

For å oppnå seksuell helse er det nødvendig at alle, ungdommen inkludert, har tilgang til obligatorisk seksualundervisning, informasjon om seksuell helse og helsetjenester gjennom hele livsløpet.

Dette er noe av det viktigste Kristin Halvorsen burde ha tatt tak i som Kunnskapsminister. Dessverre så er det langt mellom ord og handling i den sittende regjeringen med Jens Stoltenberg i spissen.

En handlingsplan for ungdom med fokus på en meget viktig seksualundervisning burde ha vært på trappene. Absolutt ingenting har skjedd med Halvorsen som sjef for den norske skole. Bortsett fra enda verre inneklima og nedlegging av skoler i distriktene.

Skolen er til for vår unge som er framtiden. Ikke for handlingslammede byråkrater som bare ser på tall.

Sex burde vært på blå resept!

Mitt hovedbuskap er at det er bra å ha fokus på god helse, men ikke la deg lure av slankepresset som media skaper for å tjene penger. Spis det du  har lyst på, bruk hue og være nøktern i ditt levesett. Gå en tur på minimum 30 minutter for å få litt frisk luft.

Ellers bør du gjøre det du kan for å ha noen å le sammen med, en å lage god mat og prate om livets opp og nedturer med.

Ikke glem å ha sex så snart sjansen bryr seg. Vær gjerne kreativ, bruk fantasien og strekk grenser. Kle dere ut og nyt hverandre.

Livet er for kort til å gå på vekta fordi det er moderne.

Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.