HALLO BELIEBERS! Justin Bieber billetter kan du få gratis- trekkes fredag 20. juli kl 1800

VARGAS12.COM GIR BORT TO BILLETTER TIL JUSTIN BIEBER 17. APRIL 2013!! DETTE ER BILLETTER SOM IKKE ER SPONSET AV ARRANGØR, MEN SOM ER KJØPT INN FOR AT DU SKAL FÅ MULIGHETEN TIL Å SE DITT STORE IDOL!!

Vargas12.com har siden i fjor lovet bort billetter til Justin Biebers konserter, og nå kommer det du ikke trodde var mulig. Gratis billetter til Justin Bieber konsert?! Ja, du hørte riktig!

Er du en ekte «Belieber» så vet du hva du har å gjøre.

– Sannsynligvis er det få av dere «Beliebers» som har hørt om vargas12.com. Men noen av dere har allerede kommentert, og de som har gjort det er selvsagt med i trekningen av gratis billetter og trenger ikke skrive nye kommentarer i dette innlegget.

JUSTIN BIEBER  – ALLEREDE EN AV DE STØRSTE 

– Det nye albumet «Believe» er oppfølgeren til Justin`s julealbum «Under The Mistletoe» og filmmusikken til «Never Say Never» (forøvrig den mestselgende konsertfilmen i amerikansk historie) og dermed hans tredje førsteplassdebut på Soundscans salgslister i løpet av 18 måneder – noe som gjør han til historiens første soloartist som har tre førsteplasser på Billboard-lista før han rundet 18 år.

– Justin har dominert både populærkultur og sosiale medier de siste to årene. Han har over 44 millioner Facebook-fans, 25 millioner følgere på twitter og ufattelige 2,9 milliarder YouTube-visninger, noe som gjør han til tidenes mest populære YouTube-artist.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=v-FVihIlU2g[/youtube]

-Med over 15 millioner solgte album i tillegg, ble Bieber i 2012 ikke overraskende kåret til den tredje mektigste kjendisen i verden av finansmagasinet Forbes. «Believe» blir Justin Biebers andre verdensturne – og inkluderer hans første fullverdige konsert på norsk jord.

Justin Bieber kan komme til å tjene sin første milliard innen årets utløp. Vet du hvordan en milliard ser ut? 1.000.000.000 . Det er fryktelig mye penger.

Taket i Telenor Arena kommer til å løftes to kvelder etter hverandre da Justin og hans dansere kommer med et fantastisk sceneshow til norske «Beliebers» i april neste år.

Der kan DU være…

BILLETTENE

Det er altså to forskjellige vinnere som blir trukket til siste konsert dag 17. april. Billett-plassene er på følgende steder på Telenor Arena:

Billett 1 TRIBUNE FELT G – TRIBUNE, Rad 12, Plass(er) 12 (sitteplass)

Billett 2 TRIBUNE FELT K – TRIBUNE, Rad 8, Plass(er) 51 (sitteplass)

– Husk at barn under 13 år kun kommer inn i følge med foresatte. Dette er arrangørens ansvar og knyttet til sikkerhet. Det er selvsagt beklagelig, men med så mange unge mennesker på en konsert, så er sikkerheten svært viktig, så det respekterer vi.

Derfor må de som ønsker billetter av vargas12.com være fylt 13. år innen 17. april neste år. Sånn er dessverre bestemmelsene fra arrangør, og vi har to adskilte plassbilletter.

Fra disse byene går det direkte busser til Telenor Arena og Justin Bieber konserter både 16. og 17. april.

Arendal
Lillehammer
Skien
Hamar
Elverum
Gjøvik
Kongsberg
Larvik
Tønsberg
Fredrikstad
Kongsvinger
Hønefoss
Hokksund
Lilletrøm
Drammen
Elverum
Drøbak
Ski,
Sandefjord
Halden
Vikersund
Moss

For at du skal være en av de to heldige som får gratis billett, så er det viktig at du leser dette, og gjør dette helt riktig. Du skal komme med gode argumenter, helst noe annet enn at du er ekte «Belieber», for det vet vi allerede.

– Det er viktig at kommentaren er riktig skrevet, og den bør ikke begynne med «Jeg», men med «Hei». Det kalles normal oppførsel. Alle innlegg som begynner med «Jeg» vil ikke bli tatt med i trekningen.

– En kommentar pr deltager, det hjelper garantert ikke å sende flere, heller tvert i mot. Husk at det er mange som ønsker billetter. For at vi skal velge akkurat deg så må den skille seg ut i fra mengden, og det anbefales at du kladder først, da skrivefeil ikke aksepteres.

Det er kun 272 dager igjen til 17. april…

De som vinner blir kontaktet på mail, og så pr telefon etter det. Dette skjer fredag 20. juli kl. 1800.

– Vargas12.com beklager på det sterkeste at det er svært mange skuffede «Beliebers» der ute, og hadde det vært mulig, ville vi gitt bort billetter til alle som ønsket å få, dessverre må det kun bli to heldige vinnere denne gang.

Lykke til!

 

Vargas

 

10 thoughts on “HALLO BELIEBERS! Justin Bieber billetter kan du få gratis- trekkes fredag 20. juli kl 1800

 1. Justin Bieber er mitt største idol, og jeg har likt han siden han ble oppdaget i 2009. Å kunne gå på en av konsertene hans hadde vært min største drøm. Hadde blitt kjempe glad om det hadde blitt meg som vant 2 billetter til 17. April. Jeg og ei venninne er super forelska i han og garantert de største «belieberene» på skolen! Ho fikk tak i billett til seg selv, men jeg fikk ikke tak i… Har innmari lyst å dra me ho, men om jeg ikke får billetter så må jeg nok bare bli hjemme. Synes jeg burde vinne billettene fordi det hadde betydd så mye for meg. Har ikke hatt det så bra hjemme i det siste, mye som har skjedd, og dette hadde vært ALT vis jeg hadde fått dratt på den konserten.

 2. Hei! Jeg er en STOR belieber som du sikkert vet. Jeg var desverre i Tyrkia da billettene til Justin Bieber konserten kom ut. Jeg spurte en venninne om hun kunne kjøpe til meg og hun var medlem av bieber fever så da kom billettene litt tidligere ut. Hun fikk tak i 2billetter men valgte heller og ta med seg kusina si.. Så jeg spurte en annen venninne og hun fikk også tak i 2billetter men valgte heller og ta med seg moren sin.. Jeg har vært fan helt siden 2008 og er det fortsatt og vil alltid være det. Og vinne vil bety alt for meg og jeg vil være evig takknemmelig! Anna/BELIEBER

 3. Hei Vargas

  Justin bieber er mitt største IDOL og hvis jeg kunne møte han hadde det blitt det beste som har hent med meg og hvis jeg får 2 billeter kan jeg gå men hvis ikke kan jeg ikke fordi jeg er under 13 men jeg hadde jeg var desverre på Thailand da billetene kom ut og er fortsatt i Thailand har hatt det bra her men ville gjerne vunnet disse billetene gjør alt jeg trenger ikke å få disse to billetene jeg kan tilomed kjøpe dem men hvis jeg kunne ha fått den hadde jeg blit mega glad og jeg håper virkelig at jeg får billetene fordi jeg har Bursdag på den tirsdagen så det hade blitt en super bursdagsgave til meg

  Hilsen en Stor BELIEBER

 4. Åhr,nå ble jeg s utrolig lei meg,jeg kom en dag for sent til denne siden….:/ har ikke vært så lei meg på lenge….Jeg fikk ikke kjøpt meg billetter 🙁 jeg prøvde men jeg fikk ikke:( og kunne fått de billettene hadde vært det beste i hele værden..:( jeg er så lei meg:/ min største drøm er knust 🙁 <3 min største drøm i hle værden er og se han 🙁 <3

  1. Hei Camilla

   vargas12.com er blant de mest leste bloggene i Norge, og har skrevet om Justin Bieber billetter i mange
   måneder, da er det nesten utrolig at du ikke har vært innom. Jeg er ikke helt sikker på hvilke sider
   bloggere er innom, men vargas12.com har forsøkt å velge sider der de fleste beliebers er innom.
   Dessverre fikk vi ingen respons fra de største bloggerne som skriver om Justin Bieber, det tyder på at de fleste
   ønsker å mele sin egen kake foran å hjelpe andre bloggere.

   Skuffende for oss, veldig beklagelig for alle beliebers.

   Vargas

 5. jeg vill så gjærne vinne om dissse bilettene ikke er blitt trekt 🙁
  jeg blir innmari glad da!!!<3
  jeg har likt han helt siden han ble oppdageet!!<3
  hadde vert verdens beste dag og jeg kunne fått vinne de bilettene!<33 pliis
  han har vert mitt største idol siden 2009 !<3
  jeg og søsteren min har så gjerne yst på dem viss vi hadde fått dem hdde vi satt stor pris på det!<3 vill gjærne vinne og jeg og søsteren min er er garrantert de største beliberne på skolen!!!!!<333333 vill gjerne se han på ekte !<3 klem en som er stooor faan!!!!!!<3

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.