Hanna Widerstedt- er mest søkte navn på Google, i Sverige

Hvem er Hanna Widerstedt spør du sikkert? En blogger selvsagt! En svensk blogger som stort sett sier og skriver mye rart på en av de største og mest leste bloggene i Sverige.

– Hanna påstår at hun ert kunstner, men det er sannsynligvis et skalkeskjul like mye som henne mye omtalte ”LV-Projektet” var det. Et alias som Hanna brukte i «Big Brother» og ellers i det offentlige Sverige gjennom lang tid. LV står for Louis Vulgorette.

Louis Vulgorette hadde også en blogg, den hadde flest lesere i Sverige i lengre tid. Hanna er altså en meget kreativ, ung og vakker frøken som gjør alt for å få sin «kunst» kjent. Blant annet på YouTube finnes det mange klipp av Hanna, eller er det Louis?

Nylig ble hun kåret til Sveriges største provokatør. Kanskje ikke så rart?

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=okfBbJM7VP8[/youtube]

I realiteten gjør hun narr av alt og alle, men det er mange som tror at hun er en dum blondine. Hun gjør som kjent alt hun kan for å framstå slik også.

21 år gamle Hanna Widerstedt er et mysterium med enorm popularitet. Hun vet nok hva hun gjør og får oppmerksomhet fordi hun lar folk ikke få vite mye om seg selv.

Svenskene startet med blogging lenge før oss nordmenn. Noen få har gjort seg rik og knekt gåten på å få mye oppmerksomhet. Alt tyder på at det lønner seg å provosere, si det du mener allmuen ikke forventer av deg.

Avslører du for mye, eller er bare en av mange som sier og gjør det samme, så faller du igjennom også på Google.

Svenskene søker altså mest på en små gal blogger, hva sier det om søta bror?

Hvem nordmenn flest søker etter på Google i 2012 kommer vi tilbake til. Det er ihvertfall ikke ww.vargas12.com, foreløpig.

Vargas

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.