«Hanne Sørvaag: «Jeg spiller bevisst på sex»

Hanne Sørvaag, «The Voice» mentor, låtskriver og artist. Ei fantastisk dame, med blå øyne, et fantastisk smil og utrolig sjarm. Selvsagt spiller hun på det hun har mye av.

– Den smellvakre Stavanger-dama som fortsatt bor i Stockholm er slett ikke redd for å vise hud innrømmer hun i siste nummer av magasinet MANN, og at hun spiller på sex har hun ingen problemer med. Det er en del av musikkindustrien, og det hører til pakka fortsetter 32 åringen til manne-bladet.

«The Voice» på TV2 har vært med på å gjøre Hanne Sørvaag til et kjent navn over hele Norge, og med lettkledde bilder i bare trusa i et herremagasin vil være som å kaste bensin på bålet.

Foto: Mann.no

– Har man et utseendet som den flotte artisten, kan man nesten forstå at det blir forsider av det. Hun er veldig blid, alltid hyggelig og har et smil til alle deltagere i musikk-konkurransen. Enten det er vinn eller forsvinn for sine egne deltagere.

Hanne Sørvaag er også en fantastisk dyktig låtskriver. Mange av låtene har nådd svært høyt på internasjonale hitlister med blant annet låter som «My Destiny» med artisten Katharine McPhee og «Disappear» med gruppa No Angels.

Dette er helt åpenbart en blondine som har mange jern i ilden, hun har all grunn til å være stolt av.

Hanne Sørvaag kan du se mer av i herremagasinet Mann, og på TV2 i musikk programmet «The Voice» på fredager. Og senere på «Hver gang vi møtes» på TV2.

 

Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.