Har du hatt sex på offentlig sted?

Mange tenner på å bli sett når de er midt i en het hyrdestund. Noen velger Opera-taket, andre velger parker, kino eller offentlige toalett. 

Syv av ti har hatt sex utendørs, og 34 prosent drømmer om gruppesex.

Norges dyreste rasteplass, «Solbergtårnet» ved E6 i Skjeberg, har blitt en sex-møteplass for menn. Der møtes likesinnede for å se, bli sett og for å få erfaring fra andre.

De fleste vet at det er en sjanse å ta da det er forbudt å ha sex på offentlig sted, og man kan risikere fengsel. Også blotting er selvsagt en risiko å bli straffet for, om man velger å kle av seg i tide og utide i det offentlige rom.

Bare fantasien setter en stopper for hvordan man kan ha sex i det fri, på offentlig sted. Parkeringshus, parker, strender, og i kirker. Jada, det har skjedd der også. I Guds Hus faktisk.

Frankrike, Spania, Hellas og Italia har fengselstraff og skyhøye bøter for de som blir tatt og dømt for sex på offentlig sted. Så tenk dere godt om før følelsene tar overhånd i det fri.

I skogen vet man at det skjer litt av hvert.

– Det finnes store parker og skoger i mange storbyer i Europa, og helt sikker mange andre steder, der folk møtes for tilfeldig sex, gjerne med fremmede. Dette kalles Cruising av de som kjenner til tema. Dette skal være svært utbredt i Storbritannia spesielt.

I Amsterdam, i «Vondelparken» har bystyret bestemt at det skal være tillatt for sex for alle. Det er altså i liberale Nederland.

Vi gjør det kanskje ikke like ofte som danskene og svenskene gjør det, men vi er slett ikke så tilkneppa som mange vil ha det til. For nordmenn foretrekker mer enn en omgang på soverommet med lyset av bak til-trekte gardiner: Nordmenn elsker å la plaggene falle utendørs.

Pirringen ligger nok i risikoen på å bli oppdaget. Om man har sex i skogen, ikke så langt i fra en sti så er det en viss sjanse for at noen kommer forbi. Mange liker å vise seg fram, bare ikke bli straffet for blotting.

Bare sørg for å ikke bli tatt på fersken med buksene nede. Det kan bli både dyrt og pinlig.

Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.