Jula nærmer seg med stormskritt og om du enda ikke har lagt noen planer i de kommende fridagen så kan du gjøre et kupp nå. 

Rekordmange nordmenn reiser som kjent til Kanariøyene, Thailand og andre varme strøk for å komme seg unna tradisjonene, svigermor og kulda .

Må du allikevel holde deg her hjemme og har dager fri og penger å bruke så er det fortsatt ledige hytter i fjellet. Kan du se for deg noe mer hyggelig enn skikkelig julefeiring med kanefart, fyr på peisen i ei laftet hytte sammen med gode venner i jula?

På Norgesbooking.no er det fortsatt ledige hytter, men nå må du være rask.

– Andre ønsker seg heller et deilig luksushotell med alt hjerte begjærer på menyen i både vått og tørt. Der man kommer til dekket bor og kan velge blant alle julens viktige og tradisjonsrike middager.

er for mange godt voksne den beste ferien fordi man slipper å stå på kjøkkenet å lage mat til en hel familie. Her kan man kose seg å være sammen med de samme menneskene uten forkle, brunsaus i håret og rødmussede kinn.

Uansett hvor du skal tilbringe jula, sørg for at også barn har en minnerik og stemningsfull jul uten fyll og spetakkel.

Benytt dagene godt, gå en tur, luft hodet, ikke spis på deg for mye, husk at du skal i arbeidstøyet om noen dager igjen.

Det å kunne være sammen med de som betyr mest, er den beste gaven å få for mange. Husk å besøke de du vet sitter alene av en eller annen grunn i løpet av høytiden.

Har du reiseplaner for jula?

God tur og God Jul.

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Bloggurat

http://bloggurat.net/minblogg/registrere/536b40fbbb1fffdfe6cd693ae7888c1c8ae6b186

Frykter du dommedag? Det har du all grunn til!

Ikke fordi at jorda går under nå i jula 2013. For det gjør den helt sikkert ikke. Men det kan...

Lukk