Hobbiten er endelig her- ventetiden er over!

«The Hobbit» er filmen som forhåpentligvis vil gi mange Lord Of The Rings fan verden over mange svar på spørsmål som fortsatt ligger og ulmer i overflaten etter trilogien. «The Hobbit» er historien før den første av de tre filmene.  

Mange av de velkjente skuespillerne er med i Hobbiten, men ikke alle.

– De som er med er Orlando Blom som Legolas, Christopher Lee som den fryktede Saruman,  Elija Wood i rollen som Frodo kommer i del 2, Cate Blanchett returnerer i rollen som Galadriel og Gandalf i Ian McKellens skikkelse er også med.

Andy Serkis spiller igjen det onde krypet som eksisterer i det dypeste mørket, forhekset av ringens onde krefter. Selveste Gollum har jo en selvskreven rolle i denne filmen.

Hobbiter er eventyrlige figurer som er relativt like mennesker.

De forekommer i bøkene om Hobbiten og Ringenes Herre av J.R.R Tolkien. Hobbitene er nok små og tilsynelatende ubetydelige, men tross sine ufullkommenheter, er det nettopp hobbiter som Bilbo, Frod og Sam som viser seg å være de virkelige heltene i Tolkiens bøker.

Alle meget kjente figurer fra Ringenes Herre filmene.

Hobbiter er på størrelse med barn i småskole og har store hårete føtter. Derfor bruker de sjelden sko. De er et fredsommelig folk som ikke bryr seg så mye om verden utenfor sitt eget land

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=g4giZOsM9pw[/youtube]

Derfor er det meste som det skal være, og når vi på forhånd vet at det gode igjen skal kjempe det onde så er det all grunn til å glede seg voldsomt til premieren på en av årets mest etterlengtede filmer.

– Noen vil kanskje savne Liv Tyler i rollen Prinsesse Arwen. Hun ble heller ikke spurt om å være med i filmen, noe hun ved flere anledninger har uttrykt stor sorg for. Viggo Mortsen som Aragon er helelr ikke med i «The Hobbit».

Innspilling til del 1 av «The Hobbit» startet på New Zealand i mars i år. Ikke glem at filmen «The Hobbit» er delt i tre forskjellige filmer. De kommer da med noe tid i mellom hverandre naturlig nok.

«Hobbiten – del 1» har premiere 12. desember 2012, mens «Hobbiten – del 2» får premiere i desember 2013.

For alle som elsker LOTR, er dette filmene det ventes mest på i tiden kommer. Produsent er som for alle filmene om de mektige ringene, Peter Jackson.

Ventetiden er over!

Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.