Høsten er tid for å lese gode bøker, de du ikke rakk i sommer

Når vinden suser rundt hushjørnene er det fint å tulle seg inn i favoritt-pleddet, med fyr på peisen og noe varmt i koppen. Finne fram en bok du har gledet deg til å lese. 

For så bare å fordype seg i en verden i litteraturens rike.

Du kan velge mellom tusenvis av bøker i alle genre. Alle som er glad i å lese bøker har aldri tid til å kjede seg.

Heldigvis er det ennå litt sommer igjen, så det er ingen grunn til å ikke fortsette med alle de ute aktiviteter temperatur og vær tillater. Fram til det fargerike løvet faller fra høsttunge trær. Alt lukter så spesielt på høsten, spesielt i skogen.

Som om naturen er i ferd med å gjøre seg klar til å trekke i vinter skrud. Trærne svaier i vinden og det er fler lyder over alt, mye mer enn ellers. Nesten som på litt små-skumle filmer som Harry Potter.

Et liv uten bøker er som en barndom uten eventyr, en ungdom uten kjærlighet, en alderdom uten fred
 Carl Petter Frøhling
Ingen vet hva skogen skjuler, enda det sjeldent er verken hulder, hekser eller troll. Du som er glad i bøker har et rikere liv enn de som aldri leser. Du får også en mental trening, rikere fantasi og et bedre språk.

Skulle jeg velge en bok jeg har lest som det var vanskelig å legge fra seg så må det bli «Levende begravet» av Peter James.

"Levende begravet" av Peter James

Forlagets omtale:

«Det begynte som en dårlig spøk på utdrikningslaget. Michael Harrison skulle få igjen for det han tidligere hadde utsatt sine venner for. Men alt går veldig feil. Vennene havner i en kollisjon med bilen på vei til puben, og Michael er etterlatt alene, levende begravet i en kiste som langsomt tar inn vann.»

Har du ikke for vane å lese bøker kan denne anbefales.

Er det bøker du selv har lest og som du vil anbefale, så skriv det gjerne inn i kommentarfeltet på denne bloggen.

– Noen mennesker er så glad i bøker at de konsekvent kjøper bøkene sine for å kunne samle. Det er strengt tatt ikke nødvendig. Du finner et meget godt tilbud på bøker du kan låne med deg gratis hjem på ditt lokale bibliotek.

Skulle høsten bli både kald og regnfull så vet du jo en ting du kan finne på. Inne foran peisen.

Gi deg selv den beste gave, bøker som du lenge har hatt lyst til å lese.

 

Vargas

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.