Hvem er sjefen? Du eller bloggen din?

Føler du at du MÅ blogge hele tiden, og at du går glipp av det som skjer i bloggosfæren hvis du ikke er på nett og online? I så fall er du ikke alene. Noe jeg har fått bekreftet av de aller fleste andre bloggere jeg har vært i kontakt med.

Men trøst deg med at det går over etterhvert. Til tider så er man drittlei både blogg og nettet. Så går det noen dager, så er det som om man blir dratt inn igjen, nesten sånn at bloggen styrer deg i stedet for omvendt.

Det er kanskje ikke så rart, for personlige blogger er jo som en dagbok og blir viktig for bloggeren selv. Enten det er en åpen eller anonym blogg.

– Jeg må innrømme at jeg til tider- de første månedene- hadde problemer med å logge av fra bloggen fordi jeg da ikke hadde oversikten, og var redd alle glemte meg og bloggen min. Så feil kan man altså ta.

– Alle har godt av en blogg pause, og denne helgen har jeg nesten ikke vært innom, bortsett fra en gang for å se etter kommentarer som måtte godkjennes-

– Jeg hadde veldig godt av det, til tross for en svært dalende kurve på alle lister så spiller det mindre rolle. Tidligere i uken hadde jeg ikke lyst til å skrive og da er det bare en ting å gjøre. Logg av!

– Har man ikke noe å skrive om eller man ikke synes det er gøy lenger så er det bedre med en pause.  Jeg er overbevist om at da blir det mer kreativt og interessant for leseren også hvis bloggeren skriver med engasjement og iver.

– Når man skal skrive et blogginnlegg så er det viktig å tenke på de som skal lese det, og komme med et budskap, en personlig mening eller en påstand, ergo så skaper man en diskusjon rundt det man har skrevet.

Det er ingen selvfølge at det man skriver er likt av, eller engasjerer alle. Men er det noe du føler for å skrive om så skal du absolutt gjøre det.

Mitt poeng er at man skal være sjef over egen blogg- og logg av om det blir kjedelig eller en belastning.

Å skrive blogg skal være gøy!

Blogger du for mye, og eller er du for mye på nettet?

 

 

Vargas

4 thoughts on “Hvem er sjefen? Du eller bloggen din?

 1. Helt enig med deg, når bloggingen blir mer slit enn glede burde man logge av. Om man føler det som et slit så blir det ofte bare intetsigende innlegg om hva man spiste til middag, det gjør bloggen din mer skade enn godt spør du meg! Personlig har jeg enda ikke følt at bloggingen blir stress, men jeg kommer uten tvil til å logge av når det skulle skje 🙂

  1. Hei Helene

   Det er viktig å føle at man har noe å skrive om, og tenk over en ekstra gang om det er
   noen som faktisk har noe interesse å lese det man skriver. På den måten blir blogg-innleggene
   langt mer leservennlig også.

   Takk for kommentar min venn!

   Vargas

 2. Jeg blogger kun det jeg føler jeg kan stå for. I det siste har mange av innleggene mine blitt svært korte og enkle, på grunn av situasjonen jeg er i. Har jeg ikke lyst til å blogge en dag, så blogger jeg ikke. De enkle innleggene har mest vært for å vise meg selv at det går fremover, dag for dag. Men det er klart, jeg orker ikke skrive «god 17 mai» feks bare fordi det er 17 mai…

  Her er forøvrig en hilsen fra Spania 😉

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.