Hver gang vi møtes på TV2 vil bli historisk bra TV underholdning

Norges absolutt mest selgende artister som Lena Marlin, Kurt Nilsen, Morten Abel og front figur i selveste CC Cowboys, Magnus Grønneberg i samme TV program kan fort bli sterk kost.

Itillegg er legendene Ole Paus og Anita Skorgan med, for ikke å snakke om smellvakre og meget dyktige Marion Ravn alle bekreftet av TV2 til å stille opp i andre rund av det meget populære musikkprogrammet.

– Artister som har vunnet det som vinnes kan og som vil trollbinde TV seerne i høst vil nok by gamle perler i ny innpakning der det er stor sjanse for at flere av disse vil toppe flere av de viktigste musikklistene i Norge.

 

Kurt Nilsen, Ole Paus, Anita Skorgan, Marion Ravn, Magnus Grønneberg, Lene Marlin og Morten Abel skal være med i sesong 2 av «Hver gang vi møtes».

Her er TV2s Gullrekke Foto TV2.no

– De fleste som er glade i norske artister kjenner historien fra første sesong med suksess serien. Der kanskje rosinen i pølsen var Vinnis fantastiske versjon av Halvdan Sivertsens «Sommerfugl i vinterland.» Knapt et øye var tørt blant Norges TV seere etter den fremførelsen.

Ubetalelig underholdning.

Når man da ser hvilke artister TV2 har fått med på runde to så skal man ikke være rakettforsker for å forstå at det igjen vil bli magiske øyeblikk i godstolen foran TV engang i høst.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=oOrEfHx5T0w[/youtube]

Se for deg Ole Paus sin tolkning av Anita Skorgans Oliver. Eller Kurt Nilsens versjon av Lene Malins «Unforigable Sinner. » Det må bli goosebumps av slikt, og historiske TV bilder.

– Er det en programserie du skal se på TV så anbefaler jeg å sette av nettopp «Hver gang vi møtes». Et program som etter min mening har funnet vinnerformelen for hva som faktisk er underholdende TV, spesielt for de som er glad i musikk.

De som har sagt ja til å delta er selve kremen av norske artister med mange millioner solgte album seg i mellom, i tillegg til enormt mye erfaring så vil dette bli veldig bra.

Problemet med å ha så mye forventninger til en programseie er selvsagt at fallhøyden blir stor.

Den sjansen er jeg mer enn villig til å ta.

Takk TV2!

 

Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.