Hvilken innstilling du har til livet avgjør hvordan du lever

 

Du må lære deg å tenke positivt for å nå dine mål. Menneske hjernen er et fantastisk instrument med enorm kapasitet. Med litt hjelp kan du øke din kapasitet ved å bruke gode teknikker. Du kan øke muligheten for god hukommelse, og du kan få en langt bedre hverdag med å være positivt innstilt til de utfordringer livet gir. 

Med gode repetisjonsøvelser så kan du få eventyrlig god hukommelse.  Så god at du vil imponere deg selv.

Allikevel er det den generelle livsstandarden du kan øke ved å tenke «riktig» og ha de innstillinger som kreves for å nå dine mål, leve et liv i harmoni med  ditt eget sinn og med det være en rollemodell for dine omgivelser.

Ingen er perfekt, det er menneskelig å feile og alle har en dårlig dag.

Det er det som skiller oss mennesker fra roboter eller maskiner. Vi er selvstendige individer av kjøtt, blod og en fantastisk hjerne som kan gi deg uante muligheter.

Å OPPNÅ DE RESULTATER DU SELV SETTER DEG

Det er helt opp til deg selv og din innstilling til oppgavene. Du må tenke positive tanker og si til deg selv at du er en vinner. Gjerne gjenta dette ofte. En vinner er det motsatte av en som taper. Hjernen din kjenner ordet «vinner» som et positivt ladet ord, du får dermed en positiv følelse.

En som gir opp vinner heller aldri. En vinner derimot, gir aldri opp.

 

Think Differently

Suksess kommer selvsagt ikke av seg selv. Knallhard jobbing over lang tid, med riktige hjelpemidler, tro på det man gjør og tåle at det kan være smertefullt og vanskelig på veien mot toppen. Det er den eneste oppskriften som gir deg de resultater du ønsker får å oppnå suksess.

Et eksempel: Om du spiller golf. Du har spilt ballen litt for nær vannet, du må slå ballen tilbake inn på «Greenen». Du tenker, jeg må ikke slå i vannet.

Hvor tror du ballen havner da?

Godt humør og en positiv innstilling til de utfordringer du står over for i ditt liv, er helt avgjørende hvordan du lever.

I det øyeblikket du selv tror at du kan alt, er best av alle og hviler på suksessen, er du på vei i feil retning. Den eneste måten du kan fortsette å gjøre framskritt er å vedlikeholde det du er god på, og forbedre det du ikke mestrer. Ingen kan alt.

Si til deg selv at du er bra, du er god, du kan bli best-  i det øyeblikket du kliver ut av senga om morgen. Da er forutsetningene for å lykkes langt sterkere enn om du er sur, grinete og kjefter på alt og alle rundt deg.

Vinneres streben etter perfeksjon, toppresultater og uavhengighet sitter i hjertet og hjernen.. Ønsket om å vinne kommer foran både penger, kjendisstatus og anerkjennelse.

Det er derfor de vinner.

Det sitter i ryggmargen og mellom ørene.

Er du riktig innstilt og sier til deg selv at denne oppgaven skal jeg klare, blir oppgaven enklere enn om du sier til deg selv at dette må jo gå til helvete.

Et annet et eksempel: Du følger sikkert med på Håndball EM. Tror du Håvard Tvedten er redd for eller tror han bommer når han tar straffekastene sine?

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=2irSP-6ftho[/youtube]

Kilde

http://egilmotivasjon.com/

Vargas

6 thoughts on “Hvilken innstilling du har til livet avgjør hvordan du lever

  1. Hei Ege

   Den vinner taper greia er ikke så bokstavelig som du skal ha det til. Det er om å gjøre for alle å få det best mulig, få mest ut av livet og det kan du faktisk greie selv med riktig innstilling. Jeg har brukt vinnere og taper i et forsøk på å illustrere hvorfor vinneren vinner, og at det er mellom ørnene nøkkelen sitter.

   Vargas

 1. Jeg ser at folk noen ganger har en overdreven tro på egen vilje og tankekraft. Hvordan en tenker om ting er helt klart av betydning for hvordan man har det og takler situasjoner og mye mer, men å tenke positivt er ikke løsningen på alt. Å tenke positivt forutsetter at man ser alternativer og velger det som andre oppfatter som positivt. En del mennesker kjenner ikke til hvordan de kan styre tankene sine og har ikke lært hvordan de kan styre hvilket fokus de har (såkalt positivt eller negativt). For en del av disse personen oppleves det som veldig enkelt å si «tenk positivt» og veldig mye vanskeligere å gjøre. Er forøvrig enig med Ege Denne.

  Har du sett innlegget mitt om hvordan vi kan fremme kvalitetsblogger? Du finner det her: https://lammelaartanker.wordpress.com/2012/01/12/hvordan-kan-vi-fremme-kvalitetsbloggene/

  Jeg setter pris på om du kan besøke meg og legge igjen en kommentar på det innlegget. 🙂

  1. Hei Lammelåret

   Så hyggelig at du stikker innom:) Litt for lenge siden sist nå men, hyggelig når du først fant fram til vargas igjen.

   Du har rett i at det er ikke like enkelt for alle å «bare» tenke positivt. Det står det helt tydelig i teksten. Det er ikke nok å bare tro på seg selv. Men med en riktig holdning, riktige tanker og en positiv innstilling til de utfordringer som kommer. Vil livet til de fleste gå på skinner i løpet av kort tid.

   Vargas

 2. Hei Vargas. Lenge siden sist.
  Jeg er faktisk ganske enig med Ege her. Det er ikke viktig å være først eller best hele tiden. Det høres sikkert bakstrebersk. Vi Normenn er jo kjent for janteloven og litt sirumpethet. Den «moderne» Normann har lært fra utlandet at han skal opp og frem. Jeg er for det meste positiv selv jeg, og selvfølgelig er det sundt, men det er like sundt å lene seg tilbake. De senere års livsstilssykdommer kommer mye av jaget etter «det store selvet», tror jeg.

  Mvh
  Aaron

  1. Hei Aaron- Så hyggelig å høre fra deg igjen. Alt for lenge siden ja.

   Jeg er enig med det Ege sier jeg også, men denne vinner og tap greia er for å illustrere hvorfor vinneren vinner. Mitt poeng med dette innlegget var at alle kan ved egen mental trening få et bedre liv, bare ved å tenke riktig.
   Så snart jeg rekker skal jeg justere innlegget for å få fram mitt hovedbudskap. Jeg er enig med deg Aaron at det er et jag for denne generasjonen der det er om å gjøre å komme seg opp og fram. Det har jeg skrevet om mange ganger. TIDSKLEMMA og karriere jag gjør folk syke.

   Dette innlegget handlet om hvordan vinneren tenker, og at med enkle grep kan alle bruke sine egne tanker til et bedre liv.

   Jeg er overbevist om at du har hørt om Egil Søby Aaron?

   Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.