Hvis du er litt smart kan du tjene gode penger på bloggen din

Jeg kan gå god for at finnes seriøse aktører i markedet som er villig til å legge ting til rette for at du kan tjene gode penger på din blogg.

Det er nemlig flere som meler sin egen kake og prøver å lure bloggere til å legge ut annonser på bloggene som ikke gir noen eller liten utbetaling, de bør man selvsagt ligge langt unna.

blogvertiser.com/no er et svensk selskap, og er blant de som gjør deg en tjeneste, og har lagt forholdene til rette for deg som skriver blogg. Du skal være flittig for å bli rik, men du kan faktisk tjene en del hvis du er glad i å skrive og tar utfordringer på strak arm.

Blogvertiser.com/no er et selskap som er bindeleddet mellom annonsører og bloggere. Derfor er det svært viktig at de får gode forbindelser med gode bloggere i Norge.

– Om du velger å registrere deg på blogvertiser.com/no, men finner ut at dette ikke er noe du vil bruke tid på, så er det selvsagt bare å si opp din blogg på nettstedet. Du forplikter deg ikke til noe som helst.

Tjen penger på å blogge, du skriver vurderinger og anmeldelser av produkter og tjenester, det er din mening som teller. Du er som vanlig egen herre over egen blogg, og kan takke nei til de produkter du får i oppdrag å skrive om.

Du bestemmer selv om du vil skrive, og du har rett til din egen mening om en tjeneste eller et produkt.

Gjør som meg, legg din blogg tilgjengelig hos en operatør i bloggosfæren som tar deg og din blogg på alvor og på dine premisser.

Du vil ikke angre.

Har du spørsmål så ta gjerne kontakt.

Les mer her.

 

Vargas

 

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.