Tusenvis av russ er på veiene over hele Norge denne helgen og dagene fram til 17.mai. Ikke alle bilene er i god nok stand, sjåførene er unge og kan forstyrres av berusede med passasjerer. 

Norske veier er som kjent ikke av den standard de burde, men det er sjåførens ansvar å kjøre etter de rådende forhold uansett vei-standard og føreforhold. Mange steder i vårt langstrakte land kan fortsatt få mye snø.

Det årlige russetreffet på Lillehammer dunkes i gang fredag. Flere hundretalls russ fra hele landet setter kursen mot byen som ligger i Oppland.

Samtidig er det meldt om snø og minusgrader helt ned i lavlandet.

– Mange bekymrede foreldre ser med skrekk og gru på at sine håpefulle reiser ut som russ og håper at all feiring skal gå bra. Dessverre går det noen ganger galt. Det er opp til hver og en. Ikke drikk mer enn du tåler.

Russen er på starten av voksenlivet, det er så uendelig bortkastet å ødelegge livet med å ta for store sjanser.

Bruk bilbelte, parker bil eller buss og fest i vei- ikke når kjøretøyet er i fart og vis respekt for faren ved å kjøre bil, la den som kjører bilen bestemme når dere er på veien.

Å være en død russ er lite kult, og det rammer så mange som er så inderlig glad i deg!

Ha det gøy, men ha konsekvensene for dine handlinger i bakhodet.

Bruk bilbelte, alltid!

Kilde

TV2.no

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
VG- Lista Topp 20 fredag 29. juni

VG-lista har siden 1998 besøkt Norges største byer. Turneen går i år av stabelen i Oslo, på selveste Rådhusplassen fredag 29.juni med...

HTC- Best på markedet? Løp og test ut etter ditt behov

  Noen sverger til iPhone, andre bare må ha Samsung sin Anroide telefon, mens mange andre igjen sverger til den...

Lukk