Jay-Z kommer til Norge- blir Justin Bieber med?

Superrapperne Jay-Z og Kanye West gjester Telenor Arena i Oslo i mai.

Konserten går av stabelen i Telenor Arena den 28. mai, og billettene legges ut for salg 30. januar. Sjefspromoter i Live Nation, Martin Nielsen, er storfornøyd med å ha fått de to rap-legendene til Norge.

Rapperen og bestekompis Kanye West er også gode venner med Justin Bieber som er Norges aktuell, og man skal ikke se bort i fra at besøket innholder flere store stjerne navn.

Det har lenge svirret rykter om at det er Trondheim og Lerkendal som har fått Bieber på kroken. Et av de største navnene i internasjonal musikk. Allikevel er det mange på Østlandet som hadde sett at han kom til Oslo.

Kan ønsket gå i oppfyllelse?

 

Bieber og Jay-Z  Kommer de sammen til Norge?

-Spørsmålet er om ikke Justin er for stor til å spille annen fiolin etter Jay- Z og West. Det er ingen hemmelighet at Bieber har en enorm fanskare i Norge, og lett selger ut enhver konsert uansett størrelse på kort tid. Av den grunn kan det hende at Biebers konsert kommer i tillegg til de to nevnte verdensstjernene.

– Jay-Z og Kanye West er hver for seg giganter innen både pop og hiphop, og klarer de å samarbeide uten at egoene krasjer inn i hverandre, kommer dette til å bli uforglemmelig, sier musikkanmelder Stein Østbø til VG.

Følger du vargas12.com så er du blant de første som får vite når og om Justin Bieber kommer til Norge.

 

Vargas

3 thoughts on “Jay-Z kommer til Norge- blir Justin Bieber med?

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.