John Brungot går Atle Antonsen og andre komikere en høy gang

Vet du ikke hvem John Brungot er så har du mange gode muligheter i tiden som kommer. Han er Norges nye komiker håp, med stor suksess fra blant annet «torsdagskveld fra Nydalen» som sitt gjennombrudd. 

Nå er han aktuell med den nye serien sett fra svenskenes side, selvsagt kalt «Nårje».

John Brungot (35) er en flink fyr og har blant annet vært programleder sammen med Marthe Bjørstad i talentkonkurransen «Norske Talenter på TV2.

Du bør lære deg navnet først som sist. Dette er komediens Aksel Hennie. En multikunster av rang. En mann med søm ikke er redd for å by på seg selv, men strekker strikken lengre enn noen andre norske komikere tidligere.

Brungot er kjent for å være mer avkledd enn på kledd i «Nydalen» showet, og det mangler ikke på pinlige situasjoner i blant andre den nye serien «Nårje».

Første filmtrailer er en parodi på den kjente filmen “Brokeback Montain” i “Nårje” kalt “Ekeberg Montain” som i den norske utgaven handler om fotball og homofili.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=TBGaCNfjwzg[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=eBjxhMlja2Q[/youtube]

Skuespilleren er gift med Marte Bovig og paret har en sønn sammen.

Ikke glem «Nårje» som har premiere på TV2 8. mars klokken 22:45.

I følge anmelderne er det all grunn til å ha puta klar da det er sterke rykter om at det blir pinlige og sterke scener allerede fra episode 1. Er du nysgjerrig så kan du ta sjekke ut flere klipp her.

John Brungot er herved presentert!

 

Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.