José Mourinho tar over Chelsea igjen

 

I følge både spansk og britisk presse er det helt klart at «The Special one» vil forlate Christiano Ronaldo og de andre stjernene i Real Madrid i sommer. Til fordel for et av de store lagene i engelske Premier League. 

Begge Manchester lagene er aktuelle for den karismatiske portugiseren, skjønt blir Manchester City seriemester er det liten grunn til å jage Roberto Mancini ut portene på Etihad Stadium. Det er heller ingenting som tyder på at 71 år gamle Sir Alex Ferguson har tenkt å gi seg med det første.

Det vil overraske flere enn bare Chelsea fansen om Mourinho blir venn med Roman Abramovich igjen.  For så å ta over etter sin landsmann Andre Villas-Boas på Stamford Bridge.

– Mitt tips må bli Liverpool. De trenger sårt endringer til tross for å vinne over både City og United i liga- og FA Cup så er sesongen så langt en gedigen nedtur for «King Kenny» og de trofaste sliterne på ærverdige Anfield. Det er selvsagt uaktuelt å sparke en av de største legendene i engelsk fotball, så Kenny Dalglish går oppover i systemet som en- eller-annen direktør.

 

José Mourinho (49) Foto: TheSun.co.uk

Både Arsenal og Tottenham er også nevnt som potensielle lag for Real Madrid sjefen, men jeg ser ikke helt det for meg. Skal Mourinho tilbake til England og London, så må det bli Chelsea etter min mening.

Nå har Chelsea sparket sin manager Andre Villas-Boas etter elendige resultater og et pinlig tap for WBA sist. Det var dråpen i det berømte begre for den utålmodige eieren, den russiske mange milliardæren Roman Abramovich.

– Ifølge spansk presse har José Mourinho også terget på seg dommerstanden i landet etter å sagt: «Gå å ta deg en sigar og feire sammen med dine Barca venner, du eier ikke skam i livet». Til hoveddommer Fernando Teixeira Vitienes, etter den uavgjorte kampen mot Barcelona som sendte Real Madrid ut av den spanske cupen. Barca vant 1-0 i den første kampen og gikk videre 3-2 sammenlagt.

Dette bekrefter Mourinhos talsmann, Eladio Parames på sin offisielle Twitter konto nylig.

Tror du Mourinho kommer tilbake som  manager for et lag i Premier League? Isåfall hvilket?

 

 

Vargas

 

 

 

2 thoughts on “José Mourinho tar over Chelsea igjen

  1. Igjen ser jeg det. En kommentar fra NN på en artikkel på nettavisen.no.
    Igjen har er det en lenke til denne siden her hvor det er kommentarer som handler om det jeg akkurat har lest.
    Kan ikke for det, men er rimelig lei av å se navnet til denne NN og en link til siden.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.