Julegaven til henne som gleder han mest…

Du er mann og har en partner, kjæreste eller kone du helst vil kunne gi akkurat det hun måtte ønske. Da er pent undertøy som hun trives i, som du liker å se henne i, den ultimate julegaven.

Kvinner liker å være sexy og det gir henne en enorm selvtillit å vite at hun er vakker fra innerst til ytterst. De fleste menn ser på det som en pirrende setting at hun også har pyntet seg bare for han helt innerst.

– En klok mann gir sin kjæreste det antrekket hun ønsker seg. Fornøyde kvinner lager de himmelske retter og viser seg ofte fra en langt mer positiv siden enn de som ikke får det de vil.

Hva er mer sexy enn en kvinne med former som vet at hun er sexy og oppfører seg deretter?

 – Vet du størrelsen på det hun bruker, kan du spare en del penger på å bestille på nett, men skal hun være sexy til jul bør du begynne å bestille allerede nå. Du kan gjøre deg selv den beste tjeneste noen gang da det er et enormt utvalg av svært lekre kreasjoner for kvinner som liker å pynte seg for den rette.

Sexy undertøy kan være prikken over i en som får forholdet til å blomstre, og får tilbake gnisten mellom dere.

– Norske kroner er fortsatt meget hyggelig valuta å handle for på nett. Både mot pund, dollar og Euro. Pass på at det er toll på varer over 200 NOK, men det kan være penger å spare på nett allikevel.

– For de menn som er så heldig å ha en frodig og litt større dame så er det på nett man finner det meste av undertøy. Norske butikker har et elendig utvalg. Derfor er dette en flott mulighet for deg til å pynte opp din kjæreste akkurat som du vil ha henne.

De fleste menn finner frodige kvinner med stor rumpe, kraftige lår og store pupper mest tiltalende. Hvor kommer det hysteriske slankehysteriet egentlig fra?

http://www.fatalwoman.com/

http://www.curvaceousbeauties.com/

Bestill i tide!

 

Foto: Flickr/ Brivilati

Vargas

2 thoughts on “Julegaven til henne som gleder han mest…

 1. Det er sjeldent så lett at vet du str til damen, passer alle Bher i den størrelsen. Modellene og firmaene er forskjellig, det finnes ingen standard 85e f.eks…

  1. Hei Memina

   Bør man la være å bestille BHer på nett av den grunn? Selvsagt ikke, man har full bytterett og de fleste menn vet hvor partneren
   legger sine undertøy, da er det lov å snoke etter størrelsen.

   Takk for din kommentar.

   Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.