Justin Bieber- 20 dager til plateslipp- feirer med millionvilla kjøp

 

Justin Biebers nye plate kommer ut om tre uker, og den kommer garantert til å gå rett til topps på alle mulige lister, inklusiv eksklusive  iTunes.

For å markere at han endelig er blitt 18 år, har han like godt svidd av £6.8 millioner på  Ashton Kutcher’s ungkars-rede.

I Biebers nye hjem er det dessuten utendørs og innendørs basseng, en kinosal, en bar, et treningsrom og et massasje-rom samt boblebad, hvor turtelduene Bieber og Gomez kan slappe av.

Av sin  manager Scooter Braun fikk Justin en elektrisk bil man kan kjøre selv, av typen Fisker Karma til ukjent pris. Faktum er at denne er stein-dyr.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=w5BalS6xaCQ[/youtube]

Ti dere beliebers som venter i spenning på om Justin Bieber kommer til Norge, det er vanskelig å få tak i nok og nyttig info om dette, men jeg lover på tro og ære at det jobbes på spreng. For dere.

På denne bloggen vil det komme nyheter mht konsert i Norge, billetter og ikke minst hvor det eventuelt skal holdes konsert.

Stay tuned belieberes!

 

Vargas

4 thoughts on “Justin Bieber- 20 dager til plateslipp- feirer med millionvilla kjøp

 1. Ser på denne bloggen hver dag. Stå på! elsker bloggen, og gleder meg veldig til BOYFRIEND. Noe mer om Han skal til norge? 🙂

  1. Hei Linn

   Takk for hyggelig kommentar!

   Dessverre ikke noe nytt, men jeg håper det kommer en avklaring snart. Om det ikke skjer noe er jeg redd den ventede konsert på norsk jord
   ikke kommer før neste år, men vi får fortsatt leve i håpet en stund til:)

   Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.