Justin Bieber – billetter gies bort!

Om du er en ekte «belieber» og du mener at du kan gi et godt argumet på hvorfor du skal få gartis billetter til Justin Bieber konsertene i april 2013, så bør du skrive det i kommentarfeltet på dette innlegget. 

(PS: KONKURRANSEN BLE AVSLUTTET 20. JULI.)

For de som har kommentert på et tidligere innlegg er disse selvsagt med i den samme trekningen, du må ikke kommentere på nytt.

– Ingen har så langt fått tak i billetter, men vargas12.com har et bredt nettverk av samarbeidspartnere og vil med stor sannsynlighet få tak i noen billetter. I en reklamekampanje for å fremme bloggens gode navn og rykte vil det bli gitt bort to eller flere Justin Bieber billetter.

Justin Bieber (18)

Du må kunne skrive feilfritt norsk, og ha en god grunn for å få disse billettene. De heldige vinnerne blir kontaktet først via mail, deretter via telefon.

Justin Bieber er pr dato verdens største ungdoms Idol og har millioner av fans verden over, og han har snart 25 millioner følgere på Twitter, og vil pr 2013 tjene sin første milliard…

– Har du spørsmål angående gratisbillettene så er det bare å spørre i vei, alle får svar, men som du sikkert skjønner så er det et enormt trøkk rundt de forventede konsertene neste år, så det kan ta tid før vi svarer.

Lykke til!

 

Vargas

 

PS: KONKURRANSEN BLE AVSLUTTET 20. JULI.

180 thoughts on “Justin Bieber – billetter gies bort!

 1. Kjære Vargas12! Vi er to jenter som har følgt Kidrauhl fra dag 1! Det hadde betydd utrolig mye å vinne Bieber billetter! Bieber er livet vårt. Han er vårt ikon, ideal, og idol. Han betyr alt for oss og vi ser ikke en mening med livet uten han. Rommene våre er dekket av plakater av han, sengetrekket er av Bieber, og vi tatovert Bieber sitt navn på høyre side av hoften. Vær så snill å la oss få se Bieber live. Det ville betydd utrolig mye og vi ville satt utrolig pris på det! Hilsen verdens største Bieber fan.

 2. Eg elsker Justin Bieber! Han er idolet mitt og helten min! Han gjer verdagene mine så mye enklere! Når eg er deprimert er å høre på musikken hans den eneste måten å bli glad igjen på. Eg kan ikkje gå ein dag uten å høre på musikken hans, eller berre høre stemmen hans. Han motiverer meg til å gjøre ting som eg aldri hadde gjort vist ikkje han hadde levd. Verdagene mine hadde vert heilt ødlagte og kjedlige uten hans musikk og inspersajon

  Eg lyser opp når noen snakker om han! Visst eg vant en billet til konserten hans hadde eg blitt uendelig glad!! Eg skulle egentlig til Oslo sist han var her men eg kunne ikkje allikavell, eg blei heilt knust og var kjempe lei meg! Eg fekk berre lyst til å grave meg ned i bakken å dø! Men heldigvis kjem han tilbake.. eg anner ikkje kva eg gjer vis eg ikkje får komme på konserten hans! Men eg må tenke positivt! Eg må på konserten hans.. sjølv om det er ganske så sikkert at alle billetene er utsolgt!

  Bare når eg tenker på og se Justin opptre forran mine øyne er uvirkelig og min store drøm. Pliss la det skje! Ville ha gjort alt får å få se han opptre!!!

  Biebeliber now, Biebeliber forever! ♥

 3. hei hei!
  jeg bare elsker Justin Bieber, han er et av de mest unike menneskene som er her på jord. han er både jordnær og snill, å det virker som om han ville sett fansen sin først uansett. Dette er de mange av oss jb- fans liker ved han. Jeg har fulgt han helt siden starten, men de var først da jeg så den populære videoen baby at jeg begynte og «stalke han» har vert helt besatt siden, hørt alle sangene hans flere millioner ganger om og om igjen, sett flere hundre intervjuer på youtube, lest justin bieber fan blogger i times vis og mye mer.

  Alle sangene til justin er bare helt fantastiske, og da believe kom ut ble jeg bare helt forelsket i musikken hans, sangene var bare helt fantastisk og de har preg av en mer voksnere side av Justin Bieber. Jeg blir rørt hver hang jeg hører på albumet, han har bare en slik fantastisk stemme , med ingen triksing bare helt naturlig.

  Å vunne to Justin bieber billettter ville bare vert helt fantastisk, de ville vert en drøm som gjikk i oppfyllelse. Jeg tror ikke jeg får muligheten til og kjøpe billetter i og med at norge er ett land fyllt av belibers og billettene vil nok bli utselt på sekunder. Prisene er også veldig høye.

  Jeg har aldri i mitt liv vert på en konsert, å og at en jb konsert ville vert min første store konsert ville bare vert helt utrolig.

  justin bieber in my <3 and in all belibers <3
  håper jeg vinner, lykke til 🙂

 4. Fordi jeg har fulgt han siden han kom ut med sangen baby. Aldri sagt et eneste stygt ord om han. Tørr å si at jeg er en ekte beliber og er stolt av det. Blir dritsur og kommenterer vist noen sier noe stygt om han. Største drøm; møte han og snakke med han!!!<3

 5. Kjære vargas12! Det er så utrolig mye jeg kan si! Kunne skrevet en hel bok om hvorfor jeg burde å fortjene dem og alt! Jeg har vært en belieber siden jeg kan huske. Og han forandret livet mitt. Jeg hadde litt problemer med kroppen min og utseende osv.. også så oppdaget jeg ham! Jeg hørte alle sangene, og de fikk meg i skikkelig humør, dem gjør det enda. Så , så jeg filmen, Never Say Never! Jeg begynte å gråte, fordi jeg så hvordan han var i virkeligheten. Personligheten hans, var helt utrolig! Han var så snill, han er snill med alle, han bryr seg skikkelig om familien og fansen! Jeg ble så utrolig rørt!
  Og alt det andre, at han var skikkelig morsom, og en skikkelig rampegutt! Etter det så jeg bare filmen om og om igjen. Han er liksom den kjendisen som tenker på andre, han fester ikke og er ikke en snobbete kjendis. Jeg liker veldig godt med ham at han ikke synger om: Dop, sex, etc. Han synger om jenter, kjærlighetslivet, kjærlighetssorg osv! Han er mitt forbildet! Han er mitt idol, mitt ikon! Jeg har ikke ord, det er liksom så mye man kan si om han.
  Og nå som han er i norge har jeg muligheten til å se ham live, synge live! Og jeg vet at han hadde gratis konsert i Oslo, å jeg hadde planlagt alt, tog, buss osv, siden jeg bor i Kristiansand. Så plutselig får jeg høre at vi skal ha matte tentamen. Jeg klikket i vinkel, og jeg skulle gå alikavel, siden det var så mange i klassen min som skulle. Så sa mamma nei! »Skole er viktigere!!». Jeg ble helt knust, og la meg i senga å begynte å gråte! Mamma sa at hun lovte meg å gå på neste konsert, uansett hvilken land det var i Europa.
  Også får jeg høre at han skulle tilbake til Norge! Jeg så jo seffølgelig alt på tv da han var i Oslo, så sa han at han deffinitivt skulle komme tilbake! Og nå får vi detaljer, dato, telenor arena! Jeg ble så glad, men jeg har litt vansker med å skaffe biletter, siden vet ikke om jeg får tak i dem. ALLE BILLETENE KAN LIKSOM BLI SOLGT PÅ 30 SEK!! Og mamma er på jobb akuratt da de skal selge dem og hun skal jo betale dem, og jeg er så redd for at jeg ikke får tak i biletter, at det skal bli tomt.
  Defor har jeg lyst å prøve meg i denne konkurransen itilfelle visst jeg ikke får tak i noe, og visst jeg gjør det så ville jeg gitt dem til noen skikkelige beliebere!
  Jeg vil alltid følge Justins fotspor. Jeg er virkelig en super fan, har alle bøkene, albumene, masse plakater, men det er jo ikke det som betyr noe, men jeg er en skikkelig belieber, har skikkelig bieberfever! Jeg griner noen ganger fordi jeg har så lyst å bli OLLG! Jeg følger han overalt, twitter, viddi, facebook osv!
  En dag satt jeg i minst 10 timer og så på masse av Justin sine videoer på youtube, og noen ganger bare søker jeg han opp og ser når han hadde konsert når han var sånn 15 år når folk ble OLLG, og når han sang, det er søtt så gråter jeg! Han kan beskrivers med så masse! Utseende, personligheten, håret, stemmen, stilen, alt! Han er så omsogsfull, og omtenksom, og snill, og djkgddkdfkvjs!! ELSKER HAM! Han gjør dagen min mye bedre å lettere, fordi jeg tenker bare lev livet, aldri si aldri, prøv å lev livet ditt positivt! Jeg prøver å følge rådene hans!
  Hadde jeg fått en mail om at jeg hadde vunnet billeter hadde jeg enten hoppet av glede og skreket, eller så hadde jeg begynt og gråte, eller så hadde jeg blitt helt stum av det.. så er det en sjangse for meg! Jeg har deltat i alle konkurranser om Justin og spammer hele facebook med at jeg liker alle bildene hans, hehe.
  Jeg bare føler at jeg fortjener dem fordi jeg aldri har fått muligheten til å se han, og jeg har vært med ham siden han startet karrieren, og jeg vet mange 10000000 har det! Men jeg bare følger meg som en heldig jente, og jeg prøver å tenke »never say nevet, lise den bli deg, du må ikke gi opp, bare prøv å prøv en dag vinner du noe av justin, en dag blir du kanskje OLLG, eller Lise Bieber» haha men jeg prøver selvsagt!
  Jeg er ei veldig positiv jente og vinner jeg ikke denner tenker jeg bare jaja pytt på, veldig gøy for de andre da som vinner dette. Men selvfølgelig om jeg ikke får tak i biletter begynner jeg å gråte!
  Tror vel ikke det er mere å vite, men kunne ha skrevet så myee! Men er en belieber, prøver å følge drømmene mine, og håper jeg vinner dette!<3 Min største drøm er jo selvfølgelig og være på en av konsertene hans, møte han, gi han en klem, for sagt alt ut hvor mye bra han har gjort med livet mitt, bli hans one less lonely girl, fått autografen hans! Mamma prøver noen ganger å sende mail til det dere universal eller hva det heter, men mamma prøver å få et møte med han for meg, for hun ser hvor mye han betyr for meg , hvor stor fan jeg er! Fan#1! Men jeg setter så stor pris på moren min, hvor hardt hun prøver å få et møte med idolet mitt! Jeg er så glad i henne, og så stolt at hun ihverfall prøver!<3, ååh må virkelig vinne disse billetene!!<3
  -Lise Stomnås ( Lise bieber )

 6. Heii! Jeg og min bestevenninne (Cecilie) er FASTE lesere, vi leser bloggen din hver dag (ivertfall jeg!) Vi elsker bloggen, og har vert beliebere siden vi først hørte ham! Han har forandret livet mitt totalt (på en bra måte) Han er min helt og han har lært oss å «never say never» og tro på våre drømmer<33

  Jeg har aldri vært på en ordentlig konsert før, og hadde vært utroolig kult om den første jeg gikk på var med justin bieber! <33 Det er såå mange gode grunner til at vi fortjener disse.. Altså JEG er en ganske sjenert jente… Har vært det.. Egentlig hele livet mitt, jeg har aldri vært som alle de andre, og kommer aldri til å bli det heller… Jeg hater egentlig livet VELDIG.. Men da jeg hørte på JB ble jeg glad. Han gjør dagen min bedre! Jeg har nesten alt av ham, og rommet mitt er fullt av plakater og ting av JB. Jeg er kanskje sjenert, men er ikke flau over å like ham! Jeg er en #ProudBelieber!

  Er utroolig redd for at vi ikke får skaffet biletter, spesiellt i Dimond Circle, og det koster mye også…Jeg bor sammen med moren min.. Bare oss to, har ingen søsken og faren min har skilt seg, så vi har veldig lite penger, men klarer oss forde. Justin Bieber betyr alt for meg, og jeg kan ikke takke ham nok! Jeg er ganske ufornøyd med kropp og utseneede, men jeg bryr meg ikke like mye om hva andre syntes lenger, pga JB<33

  Jeg syntes det er bra at en såpass stor stjerne som han er, bruker nesten alle pengene på veldedighet! Han bryr seg ikke bare om seg selv, men om alle sammen, om fansen, familien og alle trengende. Da han hadde bursdag, ba ham vennene og familien gi pengene de skulle gi til ham og heller gi dem til veldedighet, er ikke det søtt?<33 Han bruker såå mye av tiden sin på å gjøre andre glade, og hjelpe dem… Det går ikke ann å beskrive hvor mye jeg elsker jb. Han er ubeskrivelig fantastisk!

  Jeg er egentlig ganske sikker på at jeg ikke vinner dette.. Komentarene over er ganske rørende og de fortjener dem så mye… Men det er så vanskelig for meg å skrive hvorfor jeg fortjener dem, for jeg elsker ham såååå mye, men det er ingen som forstår meg…. Ingen av vennene mine (bortsett fra cecilie) liker justin bieber. Cecilie går ikke engang på min skole, så jeg har ingen å snakke med om det. Har også blitt mobbet pga jeg liker justin bieber, og er utrolig lei!

  Min eneste drøm er å møte justin bieber… Han er den som faktisk reddet meg! Jeg har jo hatet livet mitt, og.. Noen ganger ønske jeg ikke ble født, bare en av vennene mine som vet dette, men han reddet meg, han viste meg at livet var verdt å leve! Jeg har prøvd sååå hardt for å se ham live, jeg gråt hele kvelden fordi mamma sa jeg ikke fikk lov til å se ham i Oslo, da han skulle komme… Mamma så jeg var veldig lei meg, så hun prøvde så hardt hun kunne for å skrape sammen noen penger, hun måtte låne av mange i familien, og vi reiste midt på natta, er utrolig glad i henne, hun skjønte hvor mye dette betydde for meg, men vi kom langt bak i Oslo, og så ham ikke så godt, ble veldig lei meg 🙁

  Jeg gråt faktisk når jeg skrev dette… Og om jeg ikke vinner, har jeg vertfall prøvd det jeg kunne, og det det er jo andre som fortjener dette også.

  Klemz og koz fra Linn Therese Skilbred<33
  Epost: linny123@live.no

 7. Hei Vargas!

  Først må jeg si at jeg er innom hver uke, omtrent hver dag og leser blogg innleggene dine…..mye interessant 🙂
  Hvorfor skal jeg vinne billetter? Har vel ikke noe bedre argument enn de andre her kanskje. Men må jo prøve uansett!

  Jeg har en datter på 14 år som er Bieber fan langt inn i hjerterota…som veldig mange andre på hennes alder. Så når Justin var i Norge på Operataket, måtte vi inn dit. Etter konserten må jeg jo innrømme at jeg også er fan av han. Er bare å innrømme at jeg er en » Bieber fever-mom» 🙂 Sikkert mange mammaer som har fått sangene hans på hjernen, etter døtrene deres spiller sangene hans om og om og om igjen 🙂

  Å vinne billetter ville vært en super kveld for mor & datter i Oslo i april 🙂

  Fortsett med dine herlige blogg-innlegg! Mange av de er Ukas høydepunkt for meg!

  Mvh
  Cathrine

 8. Husker ikke hvordan jeg kom inn første gangen…må ha lest det et sted på nettet, hvor de anbefalte deg som blogger. Var innom da, og sånn har det fortsatt 🙂

 9. Jeg er voksen, og ikke innom her bare for å lese om Bieber 😉 men du skriver om veldig mange aktuelle temaer synes jeg!

 10. Hey
  det hadde blitt utrolig kult å fått GRATIS billetter til Justin Bieber konsert. Jeg og en venninnge vil så gjerne gå på den konserten, men kan ikke få kjøpt billetter. Vi er 13-15 år gamle jeg og venninna mi. Eller venninna mi er søskenbarnet mitt da. Men vi er så utrolige glade i Justin Bieber. Vi bur i Stavanger. Håper der vil gi oss billetter !!!

 11. Hei!
  Jeg er ei jente på 12år og ELSKER Jusitn Bieber (tror ikke jeg er alene om det nei!!)
  Og har faktisk aldri vært på en sånn slags konesert før heller. Og da han var i Norge tidligere i år så gråt jeg i mange timer for at jeg ikke fikk på den konserten!!! Skikkelig nedtur det ja!Jeg kan også nesten alle sangene hans utenatt, og er faktisk en sanger selv! Skal begynne i band til høsten. Håper du velger meg fordi det ville vært som en «dream came true» for meg!
  Mange klemmer fra Nora:)
  Ps. elsker bloggen din:D

 12. Jeg har fulgt han helt siden jeg så filmer av han på youtube. Da han var i Norge sist, og hadde gratis konsert, fikk jeg ikke sett han. Jeg var på konserten, men kom ikke inn på operaen, så måtte stå på en parkeringsplass og se på en storskjerm. Det var utrolig kjipt, ettersom jeg brukte mye penger og tid for å komme meg til Oslo og kjøpe tskjorte(som er et must!).

  Jeg er en utrolig stor belieber. Jeg elsker sangstemmen hans og personligheten hans. Han er en stor inspirasjon. Sangene hans har hjulpet meg utrolig, ettersom jeg blei mobbet litt i niendeklasse(er nå snart 18 år 4/9-2012). Jeg likte han den tiden jeg blei mobbet, så jeg måtte forsvare hvorfor jeg var en belieber. Det gjorde meg sterkere den tiden.

  Jeg vet ikke om dette er et godt argument, men mitt ønske er å få vært på konserten hans, få oppleve en konsert med han! Det hadde vært utrolig å få opplevd det!

  mvh helene marion gjelsnes

 13. Jeg er ei jente på 17 år. Jeg har følgt med på Vargas12 lenge (følger bloggen på Bloglovin’), og titter stadig innom for å lese de nye innleggene. Når det kommer til hvorfor jeg skal vinne billetten, så er dette vanskelig å si. Hvorfor jeg skiller meg ut fra de andre Belibersene som har kommentert her er ikke så lett, men jeg prøver.

  Jeg har følgt Justin Bieber siden starten. Jeg husker fortsatt den første videoen jeg så av ham på YouTube. Det var sangen han sang til Esmee Denters. Jeg husker den søte «flørtingen» hans, og ble betatt med en gang. Gjennom årene har jeg bare likt han mer og mer. Når han slapp Believe-albummet, satt jeg klar på iTunes. Det ble sluppet 01:00, og når klokka var 01:01 hadde jeg allerede kjøpt albumet. Jeg var i ekstase. Og albumet har jeg hørt på siden.

  Når han var i Oslo i slutten av mai, fikk jeg dessverre ikke lov å gå av foreldrene mine. Jeg bor i Stavanger, og de var redde for kaoset som ville oppstå. De hadde rett i dette, men det var sinnsykt vondt for meg å sitte hjemme å se på fra internett, når flere av mine venner var der. Jeg ville også dra på Capital FM Summertime Ball i London (som jeg fant ut om via dere), men der fikk jeg heller ikke dra. Derfor håper jeg at jeg får tak i billetter til konserten hans i Oslo. Der har jeg nemlig fått tillatelse om å dra – om jeg får billetter selvfølgelig. Så nå lever jeg i håp om at jeg kommer til å vinne disse billettene 🙂 Å høre sanger fra Believe live måtte jo vært noe av det beste som kunne skjedd, i og med at jeg konstant hører på albumet. Jeg skal sitte klar her nede i Thailand på alle forhåndssalgene og hovedsalget på tross av tidsforskjellen. Noen billetter til Justin Bieber konserten ville gjort denne jenta veldig, veldig glad.

 14. Først må jeg bare få sakt at jeg er innom bloggen din hver eneste dag! Blir helt forvirra å sånn hvis jeg ikke får tid til å skjekke den. Er egenklig for det meste her inne og skjekker Justin Bieber innleggene dine, men det andre er jo også spennende å lese da.

  Ja.. hvorfor jeg skal få billettene? Fordi jeg har vært belieber helt siden jeg fikk vite hvem det var. Og har fulgt han siden da, og har trodd at han ville nå langt, Som han har. Jeg fikk vite om han i 2008 eller 2009, husker ikke helt. Jeg husker i hvertfall at jeg kom på skolen og sa at jeg var så forelsket i denne Justin Bieber, og ingen visste hvem det var. Så det sier jo litt da:) Jeg klarer meg ikke en dag uten å høre på sangene hans! Han har hjulpet meg så mye. Bare jeg hører sangene hans, blir jeg super glad inni meg! Har nesten alle albumene hans, mangler bare 1-2, har sengesettet, genser, Someday parfymen, Body-Lotion, Hår spray osv…

  Å fått disse billettene hadde vært en drøm som hadde blitt i oppfinnelse! Jeg har alltid drømt om å få dra på en av konsertene hans. Og da jeg hørte at han skulle komme til Oslo, og jeg ikke kunne dra, skrek jeg… HELE dagen! Så dette hadde virkelig vært et minne for livet! Jeg har ikke ord på hvor glad jeg hadde vært om jeg fikk de billettene. Han betyr så mye for meg, at… jeg kan ikke beskrive det. Han har hjulpet meg gjennom så masse! De tidene jeg har hatt det vanskelig, har jeg hørt på mange av sangene hannes, og sånne ting. Han er bare helt perfekt! Så hvis jeg hadde fått disse billettene hadde jeg blitt veldig, veldig, veeldig glad! 😀 <3

  Mvh, Amalie Wetting Normann. En ekte belieber!

 15. HEI 🙂
  Jeg har såååååå lyst til å gå på konserten! Det er en av de største drømene mine helt siden jeg hørte «Baby»!! Det var egentlig ganske morsom hvordan jeg fekk høre sangen! ^_^ Jeg var hos en Vennine <3 Hun spørte om jeg har hørt en sang som het "Baby". Jeg sa "Nei" siden jeg ikke har hørt han ennå. <3 Men da jeg hørte sangen begynnte jeg å gråte! Og da jeg hørte at JB skulle til Oslo (I år) ble jeg så trist, for jeg ikke kunne være med på konserten hans, at jeg gråt på skolen og hjemme. :'( Foreldrene mine er veldig strenge, og da de sa til meg at jeg fekk låv til å gå på konserten… Frika jeg ut!! Jeg ble så glad!! <3<3 Jeg klarte ikke å sove etter på! <3 😀 Og eneste det jeg måtte gjøre er å få tak i billetter… 😀 Det er skikkelig løyen for vennina mi som viste meg den videoen. Hun er ikke så glad i JB nå 🙁 Det er veldig trist! Og jeg overtalte henne til å bli med til konserten… Først ville hun ikke, men etter jeg har mast i sån 2 uker. Sa hun "Ja" :D:D <3 Jeg ble så glad! Hun sa det til meg på skolen og vi spiste nettopp, og jeg drakk nettopp sjokomelken min… og vel resten kan man tenke seg… :S 😀 Det hadde vært super viss jeg kunne få noen billetter <3
  PS: Sorry pga. skrive feil! :S 😀

  1. Hei

   Kriteriene for å få gratis billetter er veldig klar. Du skal ha et godt språk, uten skrivefeil samt at du skal ha en eller fler gode
   argumenter for å få gratis billetter. Det er selvsagt ikke nok at du er glad i eller forteller hvor høy du elsker Justin Bieber.
   Det gjør jo alle ekte «beliebers».

   Vargas

 16. Jeg er en jente som elsker Justin Bieber! han er min aller største idol han er verdens søteste og flinkeste gutt! sangene hans er bare helt topp:) når jeg hører på sangene hans klarer jeg ikke å slutte! og komme til oslo og høre på han hadde bare vært helt topp:) drømmen min er og stå å se han synge på scenen!

  Han startet som de fleste,
  ved å legge ut filmer på youtube
  Han hadde en drøm, og han fikk den!

  å la oss se på sangetekstene og musikkvideoene hans.
  Det er hovedsaklig kjærlighet han synger om
  For ja, de er søte og fine! Og jeg skulle absolutt
  ønske at det var kjærlighet som var kult!
  håper jeg vinner- håper jeg kan se den mest flinkeste og søteste gutten i live verden! <3 I love Justin Bieber <3

 17. Hei! Jeg er en 13 år gammel jente fra Fredrikstad 🙂

  Justin Bieber betyr utrolig mye for meg. Sangene hans er så fantastisk fine, og jeg har vært ved hans side siden 2009.
  Han har hjelpet meg med og komme videre i livet. Han hjalp meg når jeg var nede og ikke hadde det så bra, han er alltid der for meg like mye vi beliebers er der for han. Det ville betydd utrolig mye for meg. Jeg var i Oslo og så han live. Beste dagen i mitt liv, helt klart. Jeg sier ikke at jeg fortjener dette mye mer enn de andre her, fordi alle fortjener det like mye! Men det ville ha betydd så mye, du aner ikke! Justin gjør så jeg tror på meg selv og ta sjangser.. Jeg tror kanskje denne premien betyr litt ekstra for meg fordi jeg synger selv, og jeg vil bli akuratt som han, måten han har gjort alt for å komme så langt som han er i dag. Jeg er en TrueBelieber og det kommer jeg alltid til å være.
  Takk!

 18. Hei Vargas!

  Det står ingen steder om at denne konkurransen faktisk er ekte, men jeg velger å stole på deg. Jeg er ei 16 år gammel jente, som bor ut på landet. Liker bloggen din utrolig godt, den tar opp mange viktige temaer, som kanskje ikke så mange andre tar opp ellers. Samtidig er du tidlig ute med informasjon og nyheter, noe jeg liker veldig godt med denne bloggen!

  Var innom bloggen første gangen når jeg skulle få vite om Justin Bieber og Norgesbesøket hans i mai. Husker jeg la denne bloggen som favoritt med en gang, og var innom hver eneste dag. Du var alltid tidlig ute med informasjon, noe som hvertfall gjorde meg veldig glad.

  Uansett, husker jeg snakket med en kompis på MSN når jeg gikk i 6.klasse. Han sendte meg youtube-linker som linket meg til en utrolig søt gutt, som sang «With you» av Chris Brown. Husker jeg smeltet helt, og var helt betatt av stemmen hans. Det var så klart Justin Bieber jeg hadde sett, for første gang i mitt liv. Jeg visste ikke stort om at han kom til å bli så stor og berømt den gangen.

  Videre fortalte kompisen min at han snakket med Justin på MSN akkurat der og da, og lurte på om jeg ville ha MSN-adressen hans. Kompisen min har alltid spilt teater og skuespill, og hadde møtt Justin en gang han var i USA på grunn av en filminnspilling. Jeg trodde jo ikke han var stor, selv om jeg ikke helt klarte å tro på at han faktisk hadde MSN-adressen til Justin. Derfor takket jeg nei til å få den.

  Ukene etterpå fulgte jeg med på profilen til Justin hver eneste dag, og ble mer og mer forelsket. Og sånn har det vært siden. Fikk min beste venninne til å bli Belieber i fjor sommer, og siden har vi hørt på Justin sine sanger på iPhonen til hver anledning. Vi har fått ganske mange anmerkninger det siste skoleåret i 10.klasse, kun fordi vi ikke har klart å holde oss unna sangene til Justin i timene. Det er ganske komisk å tenke på!

  Når Justin var i Oslo i mai, hadde både jeg og venninnen min tilfeldigvis fri fra skolen, på grunn av matteeksamen, som vi ikke kom opp i. Heldigvis! Onsdag kveld tekstet vi som bare det, og ble enige om å dra til Oslo neste morgen. Justin var verdt det, enda om det ble konsert eller ikke. Alt var jo så usikkert! Så klokken 11 neste morgen, kom vi frem til Oslo S. Tror vi tok løpefart som alle de andre gale jentene, og kom oss ut på operataket fort som bare det. På veien klarte vi også å få med oss to lilla JB-tskjorter som vi fikk 100 kroner billigere. Alt gikk så fort, men det så ut som lykken var med oss!

  Stemningen ble kanskje litt dårligere når vi hadde ventet i 3 timer allerede, og ingenting hadde skjedd, bortsett fra at operataket hadde blitt stengt av, og vi stod der gale etter Justin, uten mat, drikke, do eller bind. Venninnen min hadde fått mensen! Det var faktisk skikkelig krisetilstander, men vi var for gira til å gå derfra, for da kom vi jo ikke inn på taket igjen. Så vi stod der og ventet fra 11 til 21 på kvelden, før Justin ENDELIG kom på scenen! På det tidspunktet var alt verdt det, og det var den sykeste følelsen jeg noen gang har kjent!

  Vi var heldige som stod så nærme, og fikk mulighet til å være på operataket den dagen, men etter konserten var vi like i skyene begge to, og lovet hverandre at hvis Justin kom til Norge igjen, skulle vi gjøre HVA som helst for de beste plassene eller et møte med han. Og det løftet prøver vi så godt vi kan å opprettholde. Justin Bieber gjør meg helt utrolig forelsket, og det ville betydd hele verden for meg om jeg fikk møte han, ansikt til ansikt! Vet alle andre beliebers tenker det samme, så det hjelper jo ikke om jeg sier det, men jeg holder løftet til min beste venninne og gjør ALT som kan gjøres før konsertene i april.

  Jeg vet hvor mye Justin betyr for alle beliebers og fans rundt om i verden, for jeg føler akkurat det samme selv. Men ingen tvil om at OM jeg hadde vunnet billetter fra dere, hadde jeg og venninnen min blitt overlykkelige begge to.

  Hadde jo også vært morsomt om det var jeg som vant, så jeg kan være en så god venninne som mulig og holde de løftene vi ga hverandre mens vi fløy oppe i skyene den 30.mai 2012.

  Jeg, venninnen min og JB – uansett hva:)

  Elsker at dere er tidlig ute med informasjon om han, og svarer så bra på spørsmål, og så klart at dere holder denne konkurransen! Fortsett som dere gjør nå, så gjør dere en belieber glad:)

  1. Hei Tora

   Takk for lang og god kommentar.

   Jeg vet ikke hvordan du vil ha det bekreftet, men tar det som en selvfølge at alle lesere av bloggen
   vargas12.com tror på innholdet. Ingen blogg har et stempel oppe i hjørnet som bekrefter at dette er en ekte blogg.

   Her er gjensidig tillit meget viktig, og samtlige kommentarer som blir funnet som løgn eller som inneholder usannheter
   på noen punkter, vil bli fjernet fra bloggen. Ingen som kommenterer for å få billetter bør bli tatt i løgn.

   Husk at de som får gratis billetter til Justin Bieber skal bli kontakt først via mail, så via telefon. Hva vi spør om når vi
   ringer er det ingen som vet. Avdekkes det usannheter vil det ikke bli noen billetter på vedkommende. Detter er det veldig
   viktig å presisere.

   Vargas

 19. Eneste grunnen til at jeg tenkte på at det ikke står noe sted at denne konkurransen er ekte, er fordi vi «beliebers» hele tiden får beskjed om å ikke stole på de konkurransene som ikke har blitt bekreftet at er ekte. Både Atomic soul og billettservice skriver om at vi ikke skal stole på de konkurransene vi ser som ikke er bekreften ekte. Denne bloggen var ikke med på listen over «ekte» konkurranser. Men jeg velger uansett å tro på deg:)

  1. Hei Tora

   Den listen du referer til har jeg ikke sett noe til. Det vil om kort tid komme et nytt blogginnlegg
   der vargas12.com har vært i kontakt med arrangørene. Enten om de svarer oss eller ikke.
   Selvsagt er alt på denne bloggen ekte, og vi har ved flere anledninger gjort helt klart at vi jobber på spreng for å skaffe
   gratis billetter.

   Vi må kjøpe disse på lik linje med alle andre.

   Vi stiller også spørsmålstegn ved at flere toppbloggere påstår at de allerede har fått tak i billetter, og det spørsmålet har vi
   stilit til arrangør Atomic Soul.

   Se etter nye viktig blogginnlegg på vargas12.com, så vil du få de svarene du søker.

   Vargas

 20. Vi er to søstre, jeg er 11, Marthe er 21. Vi ønsker å få billetter. Vi fortjener de fordi jeg, Malin har hele tiden drømt om å få møte JB, JB har endret livet mitt. Han er verdens beste gutt, når jeg hører noen snakker stygt om han, kommer jeg inn og avbryter alt og sier de ikke er bedre selv! Marthe har også drømt om å få møte han leeeeenge, hvis vi får billettene blir det en drømmedag vi aldri vil glemme! Det blir liksom livets høydepunkt.

  Jeg er sikker på at jeg får lov til å dra.

 21. Hei!
  Jeg synes Jeg fortjener disse billettene fordi Justin har gjort meg til et annet menneske, Fordi Jeg har alltid hatt dårlig selvtillit til meg selv men da Jeg hørte «Favorite Girl» følte Jeg meg spesiell og det føltes ut som han sang til meg. Han har alltid vært der for meg i vanskelige tider, når Jeg er trist eller sur så hører Jeg bare på musikken hans å ser på bilder av han, Det hjelper meg mye. Aldri sagt et eneste stygt ord om han. Tørr å si at jeg er en ekte beliber og er stolt av det. Blir dritsur og kommenterer vist noen sier noe stygt om han.
  #NeverSayNever<3. #Believe<3.
  Det er så bra at dere har sånne konkuranser det betyr veldig mye for oss Beliebers!

 22. Her er det Atomic skrev på arrangementet til konserten på Facebook:

  Atomic Soul
  IKKE la dere lure av falske konkurranser.

  KUN HER KAN DU VINNE BILETTER:
  Atomic Souls Facebook
  The Voice
  Sol – barn og ung
  EF Norge – språkreiser
  jdbnorway.blogg
  bibses.blogg
  norwayjustin.blogg
  JustinBieberNorways Facebook
  tcmn.blogg
  sophieelise.blogg
  l0ve.blogg
  tuvaw.blogg
  annais.blogg
  werun.no/andreabadendyck

  Sånn hvis du ville se. Men jeg tror nok du også får til å skaffe billetter, ville vært idiotisk om ikke du kunne få når så mange andre har fått til å holde konkurranser:)

  1. Hei Tora

   Takk for viktig info.

   De bloggene du her ramser opp er blant de mest leste i Norge og arrangøren gir nok disse gratis billetter for å
   reklamere for seg selv. Forståelig nok det. Vargas12.com er nok ikke så stor ennå, og må kjøpe billetter for å gi disse bort.

   Det vil selvsagt bli behørlig dokumentert så snart billettene er kjøp inn.

   Skulle man prøve å lure egne lesere med falske billetter vil det komme for en dag før eller senere, og da er det bloggen det vil gå utover.

   Legger ved din info slik at alle kan se hvilke nettsider og bloggere arrangøren samarbeider med, men vil presissere at vargas12.com er en 100%
   seriøs blogg som strekker seg langt for å tilfredstille sine leser.

   Atomic Soul
   IKKE la dere lure av falske konkurranser.

   KUN HER KAN DU VINNE BILETTER:
   Atomic Souls Facebook
   The Voice
   Sol – barn og ung
   EF Norge – språkreiser
   jdbnorway.blogg
   bibses.blogg
   norwayjustin.blogg
   JustinBieberNorways Facebook
   tcmn.blogg
   sophieelise.blogg
   l0ve.blogg
   tuvaw.blogg
   annais.blogg
   werun.no/andreabadendyck

   Vargas

 23. Justin Bieber. Min inspirasjon, mitt idol, min helt. Han kom fra ikke stort mer en ingenting, og tok verden med storm. Mange kjenner han kun igjen som «Alle tenåringsjenter’s drøm», og ser bare på han som en stor kjendis. Mens jeg, jeg har vært der fra starten. Jeg kjenner han igjen som kidrauhl, gutten med de store drømmene. Han har bevist for meg at drømmer virkelig kan bli oppfylt, hvis du vil det nok. Han har lært meg at man aldri skal si aldri, og ikke gi opp før du har prøvd. Han har gitt meg håp, glede og, selvfølgelig musikk. Jeg føler meg på mange måter knyttet til musikken hans, fordi tekstene faktisk betyr noe. De menneskene som sa at han ikke kunne klare det, de menneskene som hatet. Se på han nå. Han har nå over 24 millioner følgere på twitter, har konserter og turneer som dekker hele verdenskartet og han er en stor inspirasjon for, ikke bare meg, men millioner av andre mennesker. Justin Bieber. Min inspirasjon, mitt idol, min helt.

  – Celine 🙂

 24. Jeg syns at jeg skulle få de er fordi jeg elsker Justin! Han er livet mitt, han er mitt største idol og han er nesten hele meg..! Jeg hadde seriøst gjort masse for og fått billettene! Jeg og en god god venninne av meg har tenkt til og dra på den konserten til neste år, men vi har ikke billetter enda:( Vi begge er over 13 til neste år. Siden det sto på en nettside av man måtte minst være 13 for og dra alene. Vi begge hadde blitt så utrulig glad for det, og det lover jeg. Om vi/jeg hadde fått de,så hadde jeg kanskje blitt så overlykkelig at jeg hadde gjort så mye dumt! Sånn er jeg, jeg blir fort så utrulig glad! Jeg skulle egentlig på konserten som var nå i mai. Men jeg kunne ikke.. Jeg ble så utrulig lei meg,men tenkte; kommer sikkert flere muligheter..! Og det var akkurat det, det gjorde! 🙂 Ja, håper dette var en god grunn nok til at jeg kan få de;) Stooor klem fra Emma:)

 25. Jeg er en … ENORM belieber !
  Jeg har aldri mye å skrive på sånne steder, men jeg vet ikke om jeg hadde dødd eller besvimt hvis jeg virkelig hadde vunnet to billetter til Believe Tour’en (en til meg og en til verdens beste søskenbarn som også er fan).
  Jeg var ikke på den forrige Bieber-konserten pga en DUM klassetur :C
  Jeg var både sint og lei meg da jeg kom hjem fordi jeg ikke fikk komme.
  Hvis jeg går glipp av denne konserten vet jeg ikke hva jeg gjør! Jeg begynner ivertfall å gråte xP 😉

  Hvis jeg ikke vinner noen konkurranser, kjøper jeg billettene selv… Men vi har ikke så veldig god råd i familien, så jeg kommer ikke til å få så mange flere ting i år, da, men konserten er verdt det 😉

  Jeg kunne ikke sagt hvor mye jeg har lyst på billettene på noen bedre måte enn alle de andre.
  Samme hvem som får de, fortjener de de sikkert! Jeg tror egentlig alle har like MYYYYYYYYEEE lyst på de…. Jepp … (;

  Men jeg må også bare si at Justin betyr veldig mye for meg. Når jeg er syk er han den eneste som holder humøret mitt oppe. Han er en del av livet mitt, I LOVE HIM !!!!!!!!! <333333333<333

  Klem fra Emilie ;D

 26. Hei Vargas12 😀
  Jeg er en veldig stor «Belieber» kan man trygt si! Bare jeg hører navnet Justin uansett om det er Justin Bieber eller ei, får jeg gåsehud. Han er helt herlig! Kjøpt absolutt ALLE cdene hans, pluss noen singler på iTunes. Har sikkert hundre plakater av han på rommet mitt, har han selvfølgelig som bakrunn på mobilen og macen! Det hadde betydd sååå mye for meg å vinne billettene! Hadde vel fått ett «mini-heart attack» tenker jeg 😉 Grunnen for at jeg liker (elsker) han er for noen år tilbake var jeg i en ganske alvorlig depresjon, bare jeg visste om. Det var en gang jeg var på stranda, så hadde jeg med meg den bærbare radioen. Plutselig hører jeg en stemme, en stemme som jeg ikke klarer å beskrive. Det var Justin! Fra den dagen av begynte jeg å elske han! Hver gang jeg får sjansen, setter jeg meg på en stille plass, tar frem mobilen, og kjører på med Justin Bieber <3333 Han har på en måte hjulpet meg ut fra denne vansklige perioden! <3333

  Klem en kjempe stor belieber <3

 27. Jeg har lyst til og vinne fordi han er mitt største idol og jeg har fulgt han siden han ble kjent. Jeg vil gjøre alt for og vinne. Jeg vil gjøre alt for familien min og alle andre for og vinne. Han har fått meg til og holde motet oppe og bare være positiv. Jeg prøver alt for og vinne fordi jeg har kjempe lyst på de billettene. Jeg hadde tenkt til og kjøpe billett men så syntes foreldrene mine at det blir litt for dyrt siden jeg ikke har så mye penger akkurat nå og at det da ble litt dumt. Jeg vil også gjøre det for bestevennenen min fordi jeg vet at hun også ikke har råd til det og når vi skulle på gratiskonserten fikk hun ikke lovlig, og hun var lei seg i flere uker. Jeg vil gjøre alt for og prøve og få tak i billetter. Jeg vil gjøre alt for henne og skal prøve alt som er mulig for og få tak i billetter. Jeg prøvde alt som var mulig til og få henne med på gratiskonserten men det gikk ikke så nå prøver jeg alt for og kunne få henne med på denne konserten. Siden vi hørte at han skulle komme til Norge igjen har vi nesten bare snakket om det. Jeg vet at hun ikke er hjemme nå så jeg har lovet henne og prøve og gjøre alt jeg kan. Jeg gjør dette også for henne siden jeg vet at hun har hatt kjempe vanskelig tider i det siste og hun sliter veldig med foreldrene sine. Hun har det kjempe vanskelig nå og jeg gjør alt for at hun skal få det lettere i livet og at denne konserten kan få henne til og tenke på andre ting og bare ha det gøy og kose seg. Jeg vet hvor mye det hadde betydd for henne. Pliiiiiis du aner ikke hvor mye det hadde betydd for henne og det hadde gjort dette til en av mine beste dager ved og se henne smile og bare kose seg. Pliiis du aner ikke. Jeg har kjempe lyst på di billettene for og gjøre henne glad og tenke på andre ting. Plliiiiiis!!!! Det hadde vært en drøm for oss begge.

 28. Hei vargas 12
  Jeg er ei jente med stor håp om Justin Bieber.
  Jeg har vært belieber siden jeg var 10 år, som er nå for for 4 år og 3 måneder siden. Jeg har følgt han siden dag 1 på twitter. Jeg har ikke billetter og skal ikke få. Justin Bieber betyr alt for meg, han betyr liv og død for denne stakkare belieberen

 29. Hei, jeg er ei jente på 22 år som ønsker stærkt at søsteren min skal få lov og oppleve Justin Bieber sammen med en vennine! jeg velger at hvis jeg vinner disse vil jeg gi disse til min lillesøsster på 15 år. Hun hyller Justin, hele livet hennes er Justin Bieber, hun har hele rommet fyllt i plakater, hun har allslags Justin Bieber Cder, Plakater på hele rommet og Justin Bieber jumprer i hauesvis! hadde vært så UTROLIG gøy og overasket henne med en Justin Bieber konsert, Hun har også diabetes som har gitt henne mye følinger den siste tiden og hun har vært mye opp og ned på sykehus, tilogmed i koma, jeg ønsker og vil så gjerne d skal skje noe kjekt i livet hennes snart, for d fortjener hun! Jeg kan ikke forestille meg hvor utrolig gla hun hadde blitt! Håper kjempe masse på positivt svar!:)

 30. hei, jeg er en beliber og har såååå lyst på jb konsert billetter. jeg er bortreist de dagene billettene kan kjøpes og har ikke internett mulighet der jeg er. Derfor hadde det betydd så mye for meg å få en billett!
  hilsen stoooor beliber

 31. Kjære vargas 12
  Når det var gratis konsert i oslo ble eg sykt lei eg fordi jeg ikke fikk lov ! 🙁
  nå har jeg sykt lyst til og dra jeg har altid lyst til og se Justin IRL !!
  så hvis jeg får det blir jeg så glad att jeg ikke kan beskrive det !!!
  Altid vært en drøm og se han IRL!!

  så hvis det blir meg ja klarer ikke beskrive det !!! 🙂 😀

 32. Hei Vargas! Jeg elsker dere, og følger med hver dag, mest på grunn av oppdateringer om Justin, men også mye annet.

  Jeg har elsket Justin siden 2008, jeg så en video på youtube og ble helt forelsket, siden det har jeg elsket han. Jeg husker jeg og venninna mi kom på skolen og sa at vi elsker Justin Bieber, og ingen visste hvem det var. Og da common determinator kom ut begynte jeg å kalle meg selv Mrs. Bieber, haha. Etter noen år fikk folk vite hvem det var og kalte han homo osv. men jeg valgte og ikke bry meg, det var jo bare deres mening. Men etterhvert har jeg hatt store krangler med folk for å forsvare han, bl.a. lærere (som ikke endte så bra).
  Jeg hadde en periode da jeg var meget deprimert, så lei av alt. Men Justin holdt meg i live, hadde det ikke hvert for han hadde ikke jeg levd i dag, og jeg er evig takknemlig for det.
  Jeg bor i en liten by i nordland, og har veldig strenge foreldre, og kunne derfor ikke være med på noen av paradene for å få Justin til Norge. Og den dagen jeg fikk nyheten om at han skulle komme i mai, klikket det for meg, jeg løp rundt i huset og hylte. Og med en gang foreldrene mine kom hjem sa jeg det til dem, vi hadde en lang krangel fordi de mente at det ikke var vits i, siden det bare var promotering. Og dagen kom, jeg var så sint for at jeg ikke kunne dra, og alle på skolen snakket om det. Noe som gjorde det vanskelig å glemme at jeg selvfølgelig ikke var der. Når jeg kom hjem fikk jeg se på nyhetene, og ønsket så sykt at jeg kunne være der. Jeg innså at jeg aldri kom til å møte han… Og jeg vil gjøre hva som helst for å få billetten, og å få møte inspirasjonen min.

 33. Hei vargas12!
  Vi er to store beliebere som har fulgt Justin Bieber kjempe lenge. Vi ble begge stor fan av Justin når han kom ut med baby, men etter tiden ble vi beliebers. Og når vi så Never say never ble vi bare helt hekta og med tiden har vi bare blitt større og større beliebers. Nå bruker vi veldig mye av tiden vår på Justin og det hadde bare vært helt uvirkelig å vinne billettene! Når Justin var i Norge i Mai dro vi til operaen tidlig, men når vi kom dit stengte de, vi ble så skuffa, vi fikk jo se han på storskjerm og sånn, men den største drømmen vår er jo å se han på ekte! Han er vårt ikon, idol og livet vårt! Han inspirerer oss og sangene hans gjør oss glade hvis vi er triste og han betyr absolutt alt for oss og det hadde betydd utrolig mye for oss å vinne billettene. Det går aldri en dag uten at vi har hørt på sangene hans,hørt stemmen hans eller sagt navnet hans. Vi tenker på han nesten hele tiden. Dagene våres går mye lettere fordi at vi tenker på filmen Never say never, kanskje vi får se Justin i virkligheten, kanskje får vi møte han. Justin har hjulpet oss mange ganger! ALDRI SI ALDRI!
  ❤lig

  1. Hei Emma

   Ingen trekning er gjort, så det er bare følge godt med på vargas12.com

   Trekningen blir fortatt så snart billettene er i hende og vi føler at det er kommet inn nok gode
   kommentarer som fortjener gratis billetter.

   Vi forventer en enorm etterspørsel etter at alle billettene er solgt i løpet av uken, hvis serverne hos
   Billettservice holder mål når så mange Beliebers ønsker å bestille på samme tid.

   Vargas

 34. Jeg er en ekte belieber på 13 år og hadde gjort alt for disse billettene <333
  jeg har vært fan helt siden baby kom og kjøpte someday samme dag som den kom ut i Norge! <3333

  jeg har kjempe lyst på billettene men vi har ikke penger til det akkurat nå jeg ble så lei meg og begynte å gråte når jeg fant ut at jeg ikke kunne få dem.
  jeg har alltid ønsket at han skulle komme til norge kjempe lenge nå og dette er min største drøm. Jeg kom på gratiskonserten mange timer før men kom akkurat ikke inn på operaen, vi gjorde alt for å komme inn men vaktene dro oss bort.

  JEG GJØR ABSOLUTT ALT FOR Å FÅ DE BILLETTENE !!! INGEN KAN NEKTE MEG FOR Å MØTE IDOLET MITT!!

  pliiiiis hvis jeg vinner disse billettene blir jeg verdens lykkeligste person og jeg kommer til å ta med min bestevenn på det kommer til å bli verdens beste dag ! <3

 35. Hei!

  Hva skal jeg skrive? ord kan ikke beskrive hvor kult det hadde vært å få dra på JB-konsert! digger musikken hans og har lenge ville dratt på konsert, men bor i Trondheim og hadde ikke mulighet til å dra på gratiskonserten i Oslo. Muligheten har heller aldri bydd seg når jeg har vært i utlandet, men nå når han kommer til Telenor Arena skal jeg gjøre alt jeg kan for å få tak i billetter, om jeg så må dra alene hadde en av mine drømmer gått i oppfyllelse 🙂 I vanskelige perioder i livet mitt har musikken til Justin vært en stor støtte, og han er en inspirasjon i seg selv og et bevis på at man aldri skal gi opp drømmene sine. Jeg vet sjansen er veldig liten for å vinne disse billettene, men sjansen øker uansett betraktelig ved å skrive dette. Jeg krysser fingrene og ønsker alle lykke til! Jeg skal ikke skrive et langt innlegg, men jeg skriver dette fordi Justin har lært meg at drømmer kan bli virkelighet 🙂 Never say never ♥

  Mvh Emilie

 36. Hei
  det hadde vært kjempekult å dra på konserten. Jeg har vært belieber helt siden Justin Bieber ble kjent på youtube. Jeg kan ikke få kjøpt billett, fordi foreldrene mine er på ferie i Scottland. Da jeg fant ut det ble jeg skikkelig lei meg. Jeg fikk heller ikke dratt på gratiskonserten, så dette ville betydd utrolig mye for meg. Musikken hans har hjulpet meg gjennom mye tungt. Justin har gitt meg håp om at min drøm om å bli musiker faktisk kan bli virkelig. håper veldig på at jeg vinner, og jeg ønsker alle andre lykke til.
  Mvh. Sandra

 37. Hei,
  Jeg ønsker for min datter på 9 1/2 år at hun kunne få billetter til Justin Bieber konserten i Oslo i 2013. Hun er en stor JB fan. Har plaktar av ham på veggen, hører på og danser til hans musikk hver dag, leser hans biografi hver kveld og synes det er topp at han er kristen! Hun er altså en ekte liten belieber. Hun har hatt et vanskelig år pga sykdom og hadde virkelig fortjent å få gratis billetter for å se sitt idol! Hun vet ikke at jeg vil forsøke å skaffe henne billetter til konserten og vet derfor heller ikke at jeg skriver dette. Mvh Anne, en håpefull mor:)

 38. Hei. Jeg har sittet oppe siden klokken 23:00 i går! redd for at enda et forhåndssalg skulle starte før tiden, men slik var det ikke. Justin Bieber bilettene ble tilgjengelige klokka 9, jeg trykket inn så fort jeg kunne men nei- håp er bare håp, alt var utsolgt! og jeg vet ikke hvordan jeg skal forklare til bestevenninna mi at jeg ikke fikk tak i billetter når hun kommer hjem.. Justin Bieber er min helt, jeg ser opp til han for han er gutten som klarte det, gutten som lykkes, gutten som solgte ut madison sqare garden på kort tid! Det er snakk om Justin Bieber her! og jeg sier ikke at jeg fortjener desse mest av alle andre, det jeg kan si er never say never, en dag må det vel være min tur til å få litt lykke i livet…

 39. Hei, jeg er mamman til en sann Belieber!
  Han heter Casper, er 12 år og han er en så flink og snill gutt.
  Fra han begynte å høre på Justin har han forandret seg, han snakker om S.W.A.G., skiftet klesstil, blitt mer bevisst på egen oppførsel. Man kan si mye om Justin Bieber, men han er langt fra en dårlig innflytelse på gutter i alle fall! Tankegangen rundt S.W.A.G. er nok til å gjøre en mor trygg på at han blir en fin gutt når han vokser opp 😉
  Han er den eldste av 4 søsken og er veldig flink til å ta vare på de som er mindre enn han. Siden vi er så mange i denne familien gjør det sitt til at det blir vanskelig for oss å kjøpe billetter selv siden vi ikke er så godt økonomisk stilt.
  Jeg ser på facebook at andre mammaer klager på at de ikke får tak i billetter og at de tror de må punge ut med 4-5.000 kr, da blir jeg så trist, siden vi ikke kunne kjøpt billettene til vanlig pris engang om vi hadde fått muligheten.

  For meg å kunne gi han denne muligheten ville vært så utrolig flott!

 40. Hei, vell jeg vet ikke hvor jeg skal begynne. Jeg har vert STOR fan av Justin siden han ble kjent og litt føre det også. Jeg har sett opp til han pga. det han har gjort og det han gjør. Han er et stort forbilde for meg, siden han sier alle kan følge drømmene sine og få det til. Uannsett hva som skjer, skal man Never Say Never som han sier, så jeg krysser fingrene for å komme meg på konserten hans. Jeg syntes det hadde vert utrolig kult og få kommet på denne konserten siden jeg ikke fikk kommet på den gratis konserten, og hadde jeg hatt mulighet og ikke kommer på denne reise jeg gjerne til utlande for og se han, klart jeg trur ikke jeg får lov til det men, men. Jeg satt da hjemme og gråt når jeg fikk sett noen få sekunder på pcen av konserten hans. Det hadde også gjort dagene mine mye lysere og jeg kunne sett litt lysere på livet igjen, for å kunne se idolet mitt er nesten det eneste jeg ønsker nå. Jeg har sitti og håpa på og få billettene siden jeg viste dem kom ut. Jeg prøver og få tak på dem, så jeg og ei venninne kan reise for vi er stor fan, og vi vil reise sammen for og kunne oppleve vårt store idol på ekte. Dette er da altså ikke bare for meg, men også venninna mi. Jeg håper jo på og få dem. Men jeg hadde da kunne glede henne. Justin har lært oss og aldrig gi opp. Så…

  Krysser fingrene mine, fortsetter og drømmer og sier Never Say never

  M.V. H Veronica

  1. Hei Sarah

   En av de viktigste kriteriene er å skrive korrekt norsk, det er pga svært mye dårlig norsk
   rettskrivning blant norske ungdommer. Vil de ha billetter nok, så klarer de sikkert å skrive riktig
   også tenkte vi…

   Vargas

 41. Hei! Er to jenter på 22 og 21 som er veldig fan av jb. Vi har prøvet å få tak i biletter men har ikke fått, å stresser veldig nå, er redd vi ikke får. Vi synes at han er en fantastisk flott person og elsker sangene hans. Vinner vi går vår største drøm i oppfyllelse å blir d beste som noen gan kan skje oss!

 42. Jeg er en jente som snart fyller 13 år, og jeg ELSKER justin bieber ! jeg har 24 plakater av han på rommet mitt. og mange ting av han ! Justin Bieber gir meg håp og tro på at jeg kan få til hva jeg vil. Han er en helt nydlig person og jeg prøver og få tak i biletter til konserten hans. Jeg ville gjerne hatt 4 biletter, men så lenge jeg får to sånn at jeg og kusina mi kan så er det greit <3 Jeg kunne gjort HVA SOM HELST ! for og få biletter til Oslo konserten 2013. Jeg VIRKELIG ELSKER HAN ! og jeg har mistet pappan min når jeg var 6 år. Han døde, men Justin Bieber gir meg troen på at alt går videre i livet visst jeg bare står på og beholder troen ! <3 jeg holder på troen på og snart få biletter og en dag få møte JB <3 NEVER SAY NEVER ! <3
  Jeg blir SÅÅÅ glad visst jeg får 4 biletter (vartfall 2) mitt nummer er: 944 202 32

 43. Jeg er en belieber på 13 år som skulle gjerne vært med på en konsert av Justin Bieber. Jeg har vært en belieber siden 2010 og jeg hører på musikken hans hver eneste dag. Jeg har sett Never Say Never og jeg har mange plakater på rommet mitt. Favorittsangen min er vel All around the world, må jeg si. Elsker den. Jeg har alltid støttet han og kommer alltid til å gjøre det. Første gang jeg hørte musikken hans, trodde jeg faktisk at det var en jente som sang, men hvem har vel egentlig ikke litt jentete stemme når man er liten? Nå høres han ikke ut som en jente i det hele tatt.

  Når Believe kom ut ble jeg litt skuffet. Ikke av sangene, sangene er utrolige. Men at haterene ikke skjønner at han er egentlig ganske flink. Jeg er selfølgelig stolt over at gutten som en gang la ut noen få sanger på YouTube ble en verdensberømt sanger som selger millioner av låter. Derfor kom Believe. Man skal bare tro på seg selv. Justin gjorde det. Men en liten del av han er fortsatt Kidrauhl. Og det håper jeg det alltid kommer til å bli.

  Jeg bor ikke nært Oslo i det hele tatt. Jeg må kjøre ca. åtte timer for å komme dit. Derfor er det ganske upraktisk å bestille billetter. Fordi jeg må ha en plass å bo og sånt. Så om jeg ombestemmer meg fordi det blir for vanskelig, er jo de pengene helt misbrukt. For da kunne jo noen som faktisk hadde tenkt å dra dit, få billetten. Jeg vil bare vite at jeg kan dra på konserten. Om jeg kan, vil det bety alt for meg. Men om jeg ikke kan bli med… kan jeg uansett håpe om å bli med en gang i fremtiden…

  Å bli med på konserten, ville betydd alt for meg. Jeg ville ikke ha greid å sove den kvelden. Bare sitte oppe og tenke på at drømmen min ble sann. Og at mottoet hans ikke tok feil. Never say never.

  Hilsen Maria. (:

 44. Jeg er en belieber. Jeg tenker på han hver eneste dag. Jeg lover deg, ikke en eneste dag har gått uten at jeg enten har tenkt Justin Bieber eller sagt Justin Bieber. Om jeg hadde fått billetter, hadde jeg gledd meg hver dag. Uansett om jeg hadde måttet vente i to år. Jeg hadde stått opp og tenkt: «Wow, jeg har Justin Bieber-billetter!» Jeg hadde kanskje ikke greid å gått på skole. Jeg hadde til og med kanskje stått opp midt på natten for å se billetten for å se om det var sant. Jeg ville gjort alt for en eller to billetter. Tro meg, veggen min er full av Justin Bieber-ting. Lapper det står «Believe» på, «JB», «Never Say Never» og så videre. Han er idolet mitt. Jeg er ikke redd for å snakke om han offentlig. Det er ikke galt å støtte en person. Eller å elske han… Uansett. Jeg har alltid støttet han og jeg kommer alltid til å gjøre det. Han er kanskje kjent over hele verden og kommer kanskje aldri til å leve et vanelig liv, men han kommer alltid til å være Kidrauhl. ♥

  Jeg trenger en av billettene. Om jeg hadde fått dem, skulle jeg likevel være der om det regner eller hagler.

  Hilsen Maria, en ekte belieber. 🙂

 45. Hei ! Elsker justin bieber ! Sort, stort idol. Det hadde vert døds kult å få komme å se han syne i Oslo, og få være med på konserten 🙂 jeg vet ikke heilt hva jeg skal skrive, for jeg kan ikke beskrive hvor mye jeg vil! Har fulgt med han fra begynnelsen av , og sett han bli en stor stjerne 🙂 det er utrolig hvor mye han har klar å oppnå på bare noen år 🙂 hadde vert kjempe kjekt å bli trukket ut her 🙂 jeg er snart 14 år og har plakater av han rundt heile rommet mitt. Han gir meg mye håp om at jeg kan få til det jeg vil her i livet, han viser meg at man må jobbe hardt, og ha troen. Jeg har veldig lyst å dra med min kjære mor, som har gjort så mye her i livet for meg, og kjempet for meg. Jeg kunne gjort Hva Som Helst !! For å få de billettene! Nummeret mitt er : 95142911 ! Håper at dere ringer ! <3 har troa <3

 46. Hei!
  Min datter på 12 år har et stort ønske, og det er å få komme på Justin Bieber-konsert. Hun er så fascinert av han. Hun «koser» med han hver natt (på sengetøyet).
  Denne konserten er det største ønsket hun hun har!!!
  Hadde vært en stor glede for meg som mor og kunne gi henne en billett til konserten. Hvis jeg får en gratisbillett, så holder det jo å kjøpe 1 til henne i tillegg…

 47. Hei!!
  Jeg vet ikke helt hvordan jeg skal forklare dette. Justin betyr virkelig alt for meg. Jeg har ikke noen andre sjanse på å dra på konserten om jeg ikke vinner denne konkuransen. Det hadde betydd livet mitt om jeg hadde vunnet. Det hadde virkelig betydd alt. Dette har jeg drømt om veldig lenge. Justin har forandret livet mitt, og har gitt meg håp om at min drøm vil bli sann med å møte han. Ved å si sine ord: Never say never. Om jeg vinner har dere virkelig skapt et stort smil. Håper jeg vinner, og vil ønske alle dere andre lykke til.

  Når blir vinneren kåret?

  Hilsen meg.

 48. Justin Bieber. Idolet mitt. Justin Bieber betyr utrolig mye for meg. Han har fått meg til å tro, tro på meg selv. Livsmotoet Never say never har lært meg mye som jeg setter pris på. Han har gjort inntrykk. Musikken hans er fantastisk. Han er en utrolig omtenksom person noe som har har vist ovenfor alle belibers, og har vist oss i sangen Pray og alt han har gjort for Avanna. Noe som gjør at han er ett stort forbilde for meg.
  En stor drøm for meg er å få se han få høre han og viss jeg er heldig, få møte han. Jeg hadde ikke mulighet til å se han da han var i Oslo i mai og har ikkje mulighet til å bestille billett til konserten nå. Dtte er min mulighet til å få en drøm i oppfyllelse. #Believe #Never say Never

 49. Hei! Vi er 3 personer som trenger Konsert billetter!
  Vi har ikke fått tak i billetter, fordi hele billettservice KOLAPPSETT!!
  Vi ønsker dem veldig mye!..osv.
  Vi vil se ham live i Oslo!

  Hilsen

  1. Hei

   Jeg håper virkelig ikke at dere er overrasket over at serverne til Billettservice.no kolappsett?

   Det har vi visst lenge. Det er ikke Billettservice.no sin skyld, men arrangøren som heter Atomic Soul.

   Vargas

 50. Hei

  Jeg har fått det store ansvaret å skaffe en Bieber-billett til Nora (13 år), en stor fan som for øyeblikket er på ferie i uten nettforbindelse. Så har vi jo Billettservice… Arrgh! Nora fortjener billetten fordi hun er verdens kuleste jente som alltid tenker på andre.

  Heia Nora! Nora! Nora!

 51. heeey!!
  Jeg tror jeg kan vinne «believe»
  Aldri si aldri «never say never»
  Han er alt for meg!!! <3
  jeg har alt fra deksel til sengesett, pute fra kopp, plakater, bilder å mye,mye mere <3
  jeg HAR en hel vegg med plakater av han!!!!!!!!!!! <3
  han gjør aldri noe galt derfor er han mitt forbilde…!!!
  jeg kan ikke huske en dag jeg ikke har nevnt noe om han <3!!
  jeg kan alle navnene på sangene hans!!
  am a real belieber <3
  plisssss velg meg<3<3 det er min drømm!!!!
  <3lig hilsen Mariell <3!!

 52. hei;)
  jeg har aldri vært på en konsert, og det ville vært utrolig gøy å dra på en JB konsert!!!
  jeg elsker musikken hans, og han inspirerer meg hver dag<3
  alle i huset har sittet på en PC, for å få tak i billett, men billettservice hadde krasja:'(
  og de andre som selges koster noe med tusen eller noe, det er kanskje ikke så mye for noen, men det er utrolig mye for meg, det hadde vi i hvært fall ikke hadt rå til… blir værdens mest takknemlige jente i hele værden hvis jeg får denne<3

 53. Hei, jeg er en veldig stor Justin Bieber fan. Jeg har veldig lyst til å få tak i noen billetter til neste konsert. Når han kom til Norge forrige gang, dro jeg og venninna mi fra Sandefjord og til Oslo. Vi var der kl.09 og skulket skolen bare for å sikre oss en plass. Vi stod på operataket og ventet helt til noen fortalte at konserten skulle være i sentrum i stedet. Da løp vi dit og ventet der. Innen vi fant ut at det var på Operataket var det allerede forsent og vi slapp ikke inn igjen.. Det hele var veldig kjedelig og vi dro hjem igjen utslitte og uten å ha fått så mye som et glimt av han. Derfor var vi fast bestemte på at vi skulle ha billetter denne gangen! Men det viste seg å være vanskeligere enn vi først trodde. For billettservice klikka og vi satt igjen uten å så mye få kommet inn i kø engang! Så væææær så snill 🙂 da hadde du redda oss….

 54. Hei! Jeg er en jente som er en STOR Beliber! Er 10 år og har ikke hatt det så veldig enkelt etter at mine foreldre skilte seg. Jeg savner å ha en familie! Jeg syns det var veldig vanskelig da mamma gråt av og til når jeg kom hjem fra å ha vert med vennene mine. Viss jeg hadde fått de billettene, så hadde det vert helt ubeskrivelig BRA! I LOVE JUSTIN BIEBER 🙂

 55. Først da jeg så at det var mulighet til å FÅ to billetter til konserten til Justin begynte jeg å hyle av glede. Justin har vært mitt idol siden han startet. Jeg elsker alle sangene hans, og kan ikke la være å ikke høre på han. Han har også aldri fått med til å slutte å tro. «Never say never». Og derfor har jeg også et håp om å vinne disse to billettene. Justin har ikke bare vært denne supre kjekkasen alle vil ha, men en utrolig stor inspirasjonskilde og rollemodell. Han har hjulpet meg gjennom tunge tider, og fått meg til å få et lite smil om munnen. Og kunne ha muligheten til å se Justin med mine egne øyne ville vært helt fantastisk! Kan ikke tenke meg noe annet. Ville vært et minne for livet og en stor opplevelse. Hvem vil vel ikke se og høre sitt største idol når det finnes en liten sjanse? Den andre billetten ville jeg ha gitt ut til en av mine bestevenninner. Hun er og har vært Justins største fan fra starten av. Rommet hennes er fullt av Justinplakater, bilder, sitater osv. Hadde jeg fått billettene, hadde det ikke vært tvil om at jeg ville vært bestevenninna hennes livet ut.
  Justin er en helt fantastisk person, som mange ikke ser og forstår. Snakker om haterne. De kaller ham homse og sier han har pipestemme, og jeg selv har faktisk blitt mobbet på grunn av at jeg har kalt meg selv en sann belieber. Men ingenting har greid å knekke meg. Jeg ville og kunne aldri dratt meg etter haterne, så høyt elsker jeg Justin. Never say never

 56. Justin bieber har vært mitt store forbildet siden hans første sang kom ut! Vis jeg ville få sett han ville jeg vært evig taknemmelig 🙂 Han er en så fantastisk gutt så jeg skjønner hvorfor alle ønsker å se han! Akuratt nå er ikke jeg i Norge, og får derfor ikke kjøpt billetter :((( ved å få sett justin ville drømmen min blitt oppfylt og slik som justin sier fortjener alle det 🙂 så jeg ber dere på mine knær om å få se mitt store idol!!! :-))) plis! Kan virkelig ikke beskrive hvor mye det ville betydd for meg 🙂

 57. Dette må være verdens beste 18 års gave!!! Datteren min Camilla Høgsnes fyller 18 år 16 april. Hun er en ekte bieliber!!!!

 58. Hei.
  Min datter trodde hun skulle på konserten da hennes venninne sa hun hadde bestilt billett til henne, noe som ikke stemte. Vi er fryktelig skuffet og veldig lei oss for at sjansen hennes til å se sitt store idol skulle forsvinne på en slik måte… Nå er vi desperate og prøver alt mellom himmel og jord for og kunne få oppleve dette likevel.

 59. 22 år gammel belieber, de kommer ikke i store mengder! Jeg satt på billettservice i to timer, ga ikke opp håpet, men fikk ingen billetter dog! Oppfyll min drøm og send meg på Bieber-konsert!

 60. jeg fortjener det ikke mer en noen andre store belibers her. men min grunn til at jeg vil vinne billeter, er forde kjæresten min mistet sin veninne på utøya… men når han møtte meg og så never say never filmen med meg. ble han så aktiv livlig og blid og helt i hundre. jeg trur det er noe med musikken til justin bieber og hvordan konsertene er som gjorde at han ble helt gira på det og følte glede. så vær gang han er litt lei seg setter jeg på justin bieber og synger litt for han. jeg tør ikke ta noen ting med fart sån som karuseller eller kjøre fort med bil… så dette innebærer også at jeg ikke tør og ta fly siden det går så fort og kiler sikkert utroooolig mye i magen… derfor har jeg altid håper på at han ville komme til norge. men jeg vil gjøre dette for han. og vise at jeg vil gå gjenom ild og vann for og bevise at han kan få sine store sjangser i livet. at det kommer en beløning etter og ha klart og vært såååå sterk<3 klem og hilsen fra meg

 61. Hei vargas12
  jeg har vært på datan kanskje 2 timer fordi jeg prøvde og få tak i billetter men fikk ingen 🙁 nå har jeg så veldig lyst til og få noen det hadde vært en stor drøm og se han !!! da hadde jeg blitt så glad at jeg ikke kan beskrive det !! jeg ser så opp til han så ja jeg har veldig lyst til og se han !! Jeg elsker denne bloggen <3

  Hilsen fra Sandra <3

 62. Vet ikke hva jeg skal skrive.. Har så utrolig lyst til å dra på den konserten!! Hører på Justin HELE tiden!! Min aller største drøm er å møte han eller i det minste se han på konsert. Skulle egentlig i år men så ble det så klussete å vi hadde ikke planlagt noen ting bare få dager før konserten fordi venninnen min ikke hadde fått billettene før da og ikke visste noen ting før da.. Men i 2013.. da har jeg såååå lyst til å komme på en av konserten!! Hadde blitt såååå glad visst jeg hadde vunnet billettene!! Digger Justin!!<3<3

 63. I går satt jeg på pcen for å få tak i en JB billett før de hadde blitt lagt ut. Men det funket ikke, jeg ble helt knust og tengte at i morgen blir det enda værre siden det er det orginale salget. Men prøvde å tenke positivt på at jeg kanskje fikk tak i en billett. Neste morgen stod jeg tidlig opp og prøvde, igjenn jeg tror jeg satt der i over en time! Men da igjenn gikk det ikke, jeg leste på vg.no at alle bilettene var utsolgt. Da jeg hørte det begynte jeg å gråte med en gang! Jeg har aldrid likt en gutt så mye i hele mitt liv! (Jeg er 13 år). Og nå sitter jeg her helt knust! Og hører om alle på facebook som har fått billetter, jeg har aldrid vært så trist, ødelagt og knust! Mitt største ønske og drøm har helt siden jeg oppdaget han å være på konserten hanns med veninna mi! Men jeg er ikke sikker på om den drømmen kan bli sann!

 64. Hei, jeg er en belieber som har sååå lyst på de billettene !! Jeg har veggene på rommet mitt tapetisert av JB plakater ! Han er ALT for meg ! Jeg hadde ikke klart meg uten han! Jeg bruker parfymen Someday HVER dag!! Jeg hører på den nye cd-en hans hele tiden, og det siste jeg gjør før jeg sovner hver dag, er å tenke på han!! Han er serriøst ALT for meg! Jeg prøvde å besstille billettene til konserten i dag og jeg var kommt inn på og mamma skulle betale, men så hadde jeg ikke java på pc-en! Vi prøvde på en annen pc som hadde Java og da måtte vi stå i kø igjen. Når vi endelig var kommt inn på, så var de billettene vi skulle ha, UTSOLGT !! Så vi fikk ikke tak i billetter! Jeg vart så lei meg !! Jeg bare la meg ned i senga og gråt… Jeg håper jeg vinner de billettene, eller at han setter opp en ekstra-konsert fordi de andre ble utsolgt så fort og billettservice ikke hadde stor nok kapasitet til alle som kom for å bestille! Jeg trenger de billettene så sinnsykt mye ! Ver så snill!! Jeg trenger de sykt mye ! Hilsen en GAL belieber! <3

 65. Hei!

  For det første har jeg aldri vært på en ordentlig konsert før siden jeg ikke kommer fra den rikeste familien i landet akkurat, og for det andre er Justin mitt største idol. Jeg har spart opp penger i lang tid nå for å få råd til å dra på konsert hvis han en dag skulle bestemme seg for å besøke Norge – noe som endelig skjer nå. Dessverre fikk jeg ikke tak i billett fordi bestevenninnen min (som skulle bestille siden jeg er på ferie) stod i kø i over én-to time(r) på billettservice og det ble utsolgt før hun kom gjennom. Det hadde betydd så mye for meg om jeg hadde vunnet og i tillegg fått mulighet til å ta med bestevenninnen min siden vi begge er utrolig stor fan av han og aldri har fått opplevd noe sånt sammen tidligere. Dette er den eneste muligheten vi har som jeg kan se for øyeblikket, siden billetter som ligger ute for salg på internett blir solgt for skyhøye priser, eller så er det folk som starter budrunde – noe som fører til at det er de som har mest å rutte med som stikker av med billettene.

  Hadde blitt evig takknemlig om jeg hadde vunnet.

 66. Jeg fikk billet av pappa så vi henta den på postkontore den var ikke der noen hadde stjelt den eller den hadde blitt borte vi ringte billetservice men de hadde sendt den,Har greni siden da!!!!!

 67. Hei!
  Jeg ønsker å glede mitt tantebarn på 16 år, med en JB konsert. Hun og hennes fam. er på ferie, og jeg fikk ansvaret om å bestille billett, men skuffelsen ble stor da nettet var overbelastet.2 timer brukte jeg, og når jeg endelig kom inn på billettservice.no var alt utsolgt. Jeg har ikke fortalt henne om vanskelighetene med å skaffe billett enda, da jeg vet hun vil bli ekstremt lei seg, siden hun er en STOR Beliber-fan. Så nå øynet jeg et håp her, men avgjørelsen er opp til deg!
  På forhånd takk!

  Mvh
  Inger-Lise

 68. Jeg er en belieber! Jeg har da vært våken i 3 døgn nå for å få tak i billetter, det samme har venninna mi gjort, siden det det ble så mye kluss med billettservice, fikk vi ikke billetter… jeg ble veldig lei meg, fordi jeg har alltid ønsket å se Justin Bieber, sist når han var i Oslo, dro jeg og den samme venninna dit og ventet i sykt mange timer for å se han, men vi kom ikke inn, så vi sto ved veien å så på. Det hadde vært en helt fantastisk opplevelse å se Justin Bieber, og denne gangen kanskje litt nærmere! Jeg kunne ikke drømt om noe annet enn å se Justin Bieber live! Jeg har prøvd å spurt mange folk, men dessverre har det ikke vært noen som selger billetter.. eller ingen som jeg vet om… Jeg ønsker meg så sykt de billettene! være så snill med sukker på! :((( <3 jeg ber deg om å få de billettene, hadde gledet meg så mye! <JUSTIN BIEBER3

 69. Hei! Det å se Justin Bieber live, ville ha vært min største drøm! Jeg kunne ikke tenkt meg noe bedre.. Jeg har spart lenge til dagen Justin Bieber skulle komme til Norge. Jeg satt og venta i 2 timer i dag for å få tak i billetter, men så var det utsolgt når jeg kom inn på billettservice. En stor skuffelse… Jeg håper virkelig at jeg får tak i noen billetter! 🙁 Jeg er helt utslitt etter all ventingen, og Justin Bieber er mitt største idol! Håper virkelig jeg får de billettene <3

 70. Hei.
  Mitt høyeste ønske er å få oppleve Bieber live. Jeg er en meget stor Bieber fan! Nå har det seg sånn at min eldre søster klarte å få tak i billetter, men det greide ikke jeg. Mamma gjorde et tappert forsøk på billettsevice i dag tidlig, men måtte tilslutt innse at «slaget var tapt». Jeg prøver desperat å få tak i meg billetter slik at vi får bevart husfreden her frem til april.
  Klem fra Lene A. Vik

 71. hei! egentlig ganske vanskelig og komme med et supert argument, siden det er så mange som har kommentert… men skal prøve 🙂
  for det første så var jeg oppe hele natten for og forsikre meg at jeg var våken når billettservice.no begynte og selge ( men fikk allikevel ikke… 🙁 )
  og jeg var ikke på den første konserten hans… 🙁
  + jeg er en veldig stor belieber… og han betyr så mye for meg<3
  og jeg hadde gjort alt for og bare fått et lite glimt av den ekte han, men det hadde vært for godt til og være sant 🙁
  så visst jeg hadde vunnet det har hadde en STOR STOR STOR drøm gått i oppfyllelse <3<3<3
  ååå… når jeg har en litt dårlig dag eller bare er litt trist, blir jeg glad med en gan g om jeg hører på musikken hans, spessielt det nye albumet hans <3 favoritt sangen min er: as long as you love me… den er så fin.
  sååå… det hadde betydd utrolig mye for meg om jeg hadde vunnet det her 🙂
  nå for jeg bare be til gud om at jeg har lykken med mag… selv om jeg ikke er kristen. he he
  ja ja får bare håpe. i love u justin bieber <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3
  M.V.H. en STOR belieber… inga <3

  <3
  j
  ju
  jus
  just
  justi
  justin
  justin b
  justin bi
  justin bie
  justin bieb
  justin biebe
  justin bieber
  justin biebe
  justin bieb
  justin bie
  justin bi
  justin b
  justin
  justi
  just
  jus
  ju
  j
  <3

 72. min bestevenn har kreft og hun er stor fan og vil gjærene bøsøke han før hun går bort fra oss.
  hun blir bra når hun møter han og hun elsker han.
  Han er udolen hennes.
  så eg håper at min bestevenn kan få bilettene.
  -Takk

 73. Vi er trillinger på 11 år. Vi er store belibers vi har rommet fylt med Justin bieber plakater. Vi er på ferie i USA å får ikke mulighet til å kjøpe biletter. Vi elsker Justin å håper at vi kan vinne bilettene.

 74. Ord kan virkelig ikke beskrive hvor høyt jeg ønsker dette. Dette er alt for meg.
  Her sitter jeg i Nederland på ferie, og vet ikke hva jeg skal gjøre. Justin har alltid vært mitt største idol, har alltid drømt om å få bare se han på ekte, ikke bare i drømmer. Jeg leter rundt på hotelldataen, har prøvd siden tidlig idag morges å finne billetter. Ringer rundt etter folk som selger, men dette blir for dyrt for meg..
  Jeg har vært lei meg og sur i hele dag pga dette, dette betyr ALT for meg!
  Hadde jeg bare fått sett han i levende live.. Hadde jeg vaert evig taknemlig. Tenk om jeg kunne fått drømmen min til å gå i oppfyllelse.
  Dette inlegget skrev jeg for en stund siden på bloggen min:
  http://qreme.blogg.no/1340870191_my_story.html#comment
  Setter pris på om du kan lese, jeg har skrevet om hvordan Justin har hjulpet og inspirert meg gjennom livet. Jeg ber hver natt fremover om at jeg kan få tak i billett til meg og veninna mi.

 75. Jeg har lyst til å gjøre noe spesielt for bestevennen min, hun har støttet meg gjennom alle de årene vi har vært bestevenner, støttet meg gjennom mobbing, dritt fra andre, og problemer med familien.. hun er den beste personen i hele verden, og jeg vil gjøre alt for henne! jeg skyller henne alt! så å ta med henne på JB konserten som hun og jeg har utrolig lyst til, hadde vært ubeskrivelig! skulle egentlig få tak i billetter til oss idag, men det var så mye problemer på billettcervice, så jeg kom ikke inn før det var utsolgt og jeg ble kjempe lei meg, hadde liksom ikke bare ødelagt min sjanse til å dra på konserten, men jeg hadde også ødelagt min bestevenn sin.. og det er jeg kjempelei meg for.. det hadde seriøst vært ubeskrivelig å fått to billetter til konserten.. 🙂 hun fortjener det så sykt mye! <3

 76. Hei Vargas!
  Først vil jeg si at jeg synes dette var så utrolig bra gjort av dere!

  Jeg er en femten år gammel jente fra en liten by på sørlandet. Jeg har vært Bieber-fan lenge nå. Det begynte for alvor da jeg søkte litt på youtube og fant en video av da han sang «one less lonely girl» med en brukket fot. Jeg hadde selvfølgelig hørt om Justin Bieber før, men var ikke akkurat «fan.» Jeg fant enda flere videoer av han og ble helt betatt! Nå er jeg en stor belieber!
  Trenger vel egentlig ikke fortelle mer om «historien» min. Jeg har et ganske stort problem skjønner dere.. Da jeg og to venninner hørte at han skulle komme tilbake til Norge, bestemte vi oss for å reise sammen. På tirsdag fikk vi høre om Rimi-salget. Thea ringte meg og sa vi burde kjøpe hvis vi skulle sikre oss billetter. Vi reiste ned til Rimi og fikk en kupong hver så den andre Maria også kunne få. Da vi kom hjem, var diamond og golden utsolgt, men vi trodde alt holdt på å bli utsolgt så vi kjøpte ståplasser. Vi fikk ikke tak i Maria før sent neste kveld. Det ble en stor misforståelse og hun fikk ikke levert inn koden innen tiden så hun fikk ikke billett. Vi fikk jo selvfølgelig utrolig dårlig samvittighet og tenkte at vi fikk heller fikk kjøpe nye billetter så alle tre kunne få plasser sammen og deretter selge de gamle. Dagen etter fikk vi ikke tak i den ene Thea, så vi fikk ikke kjøpt. Idag hadde vi laget en «plan.» En vi kjenner ville også være med. Hun ville kjøpe min billett så hun og Thea kunne stå sammen (rimi-billetten) så kunne jeg og Maria kjøpe nye. Idag fikk vi ikke tak i noen billetter.
  Jeg har så utrolig dårlig samvittighet overfor Maria og vet ikke hva jeg skal gjøre. Jeg kommer ikke til å reise med Thea hvis ikke Maria blir med. Vi hadde jo planlagt dette sammen. Har sagt til Maria at siden det egentlig var vår feil at hun ikke fikk billett, kunne hun få min. Men hun vil jo ikke ta imot det. Nå vurderer jeg å ikke reise i det hele tatt og selge den gamle billetten.
  Jeg har ventet i mange år på at Justin skal komme til Norge, og når han først kommer skjer alt dette. Jeg kan seriøst gjøre ALT for å få billettene!

 77. Hei fortjener og vinne konsert billeter for jeg kjøpte billeter. Men mistet de for jeg og søsken barnet mitt skulle kjø

 78. Hei, i denne uken har det hvert så mange muligheter til å få tak i billetter. Jeg hae våknet utrolig tidlig og gått på nettsidene og prøvd og få tak i billett.Jeg mislyktes alle gangene 🙁 jeg er en ekte believer og vil gjøre alt for å få tak i billett og når jeg ikke fikk tak i noe så ble jeg så ubeskrivelig lei meg:(. Jeg vil så utrolig gjerne dra på konsert med de tre beste vennene mine !! Han er mitt største idol og jeg elsker alt med han. Hvis jeg vinner kommer jeg til å bli så ubeskrivelig glad og det blir den største opplevelsen i mitt liv!! en opplevelse jeg aldri vil glemme. Lykke til alle sammen! håper en believes vinner og ikke en som finner på en historie og selger billettene. PLISS gjør alt for billetter!!

 79. Hei Vargas!
  Først vil jeg bare si at dette er utrolig bra gjort av dere!
  Jeg er en femten år gammel jente som kommer fra en liten by på sørlandet. Jeg ble fan av Justin da jeg søkte litt på youtube og fant en video der han synger «one less lonely girl» men en brukket fot. Jeg hadde selvfølgelig hørt om Justin Bieber før, men kunne ikke kalle meg selv ordentlig fan. Etter dette ble jeg en stor belieber, og det er jeg fortsatt.
  Trenger vell egentlig ikke å skrive mer om «historien» min. Jeg har et problem, skjønner dere.,. Da jeg og mine tre venniner (Thea, Maria og Lina) hørte at han skulle komme tilbake til Norge i 2013, ble vi utrolig glade og bestemte oss for å dra sammen. På tirsdag ringte Thea meg og fortalte om Rimi-kupongen. Jeg suste ned til Rimi og fikk tak i en kupong. Thea fikk også tak i en så Maria og Lina også skulle få. Vi gikk inn på nettsiden og så at diamond og golden circle var utsolgt. Vi fikk panikk og tenkte at vi bare måtte bestille billetter med en gang før resten ble utsolgt. Vi fikk ståplasser. Det skjedde en misforståelse, så Maria og Lina fikk ikke kjøpt billett på Rimi-siden før tiden var ute. Jeg fikk jo selvfølgelig utrolig dårlig samvittighet overfor Maria og Lina. Jeg snakket med Maria og vi ble enige om å prøve å få to billetter idag til oss, så ville Lina kjøpe min billett fra Rimi. Mottoet vårt var «everything’s gonna be alright.» Vi fikk ikke tak i billetter idag og nå har ikke Maria og Lina. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre og føler mye av dette er min feil. Vurderer å selge billetten min. Jeg vil ikke dra når det var noe alle vi fire planla sammen. Det er så utrolig dumt! Har vente på at Justin skal komme til Norge i flere år, så skjer dette! Jeg mener seriøst at jeg ville gjort ALT for å få to billetter!

 80. Jeg og 4 andre skulle på konserten, dette har vi planlagt i lang tid.
  På forhåndsbestillingen var det en av oss som skulle bestille til alle, men så gikk det bare an å bestille to billetter. Så da var det 3 av oss som manglet billetter.
  Så vi sto opp før salget i dag startet og gjorde oss klar til å prøve å få tak i billetter.
  Vi var i kø i en og en halv time, før vi fant ut at feltene vi skulle ha(golden circle) var utsolgt.. Men det var fortsatt håp, for diamond var enda ikke utsolgt. Men så måtte jeg spørre moren min om det var greit først, og det tok litt tid men så fikk jeg lov! Men med en gang vi trykte på linken, så ble det også utsolgt. Så nå føler jeg det er min skyld at vi ikke får billetter, og det gir meg helt forferdelig dårlig samvittighet.
  Nå for en stund siden fant jeg ut at en av venninnene har vært på nettet i hele dag for å prøve å finne billetter noen selger, og siden hun har hatt så mye håp og ikke gitt opp etter mange timer med desperat leting for alle oss så synes jeg hvertfall hun fortjener billetter!
  Dette har vært en forferdelig dag for meg, jeg har drømt om å dra på konsert med Justin i flere år, og når jeg først har sjansen så får jeg den ikke. Har måttet låst meg inne på do flere ganger fordi jeg ikke greide å holde tårene inne.
  Nå nettopp var jeg SÅÅ nær å få kjøpt et par billetter av søskenbarnet til venninna mi, men så var det to jenter som fikk vite det rett før meg.

  Så det å vinne dette hadde betydd VERDEN for meg og venninnene mine!!

  1. Hei Camilla

   Hvorfor leser du ikke innlegget du kommenterer, da hadde du sett at ingen innlegg som starter med «jeg» blir tatt med i vurderingen til gratis billetter.

   Vargas

 81. Hei! jeg har vært en Belieber siden slutten av 2009. Jeg var den første belieberen på skolen vår og når ingen var fan av han i starten var det ganske vanskligt for meg og ikke bli litt «mobba» av dette. Når jeg har blitt mobba av spessielt en gutt i klassen har jeg alltid trøstet meg med Justin’s stemme. Jeg har lenge hatt lyst til og se han på scenen live enn bak skjermen. Han har blitt en rollemodel for meg siden han er så snill mot andre folk som sliter eller er syke. Jeg ser opp til han og han er den første gutten jeg har tatt så stor interesse i. Han er en stor inspirasjon i livet mitt! Når han var i Oslo for og promotere Believe turneen sin ble jeg glad for at han kom til Norge. Desverre fikk jeg ikke se han for mamma jobba og jeg måtte på skolen og ha tentamen. Dette var veldigt trist etter som jeg hadde veldigt lyst til og se han. om jeg bare hadde sett han på storskjerm hadde jeg blitt glad.
  Jeg var oppe 1-2 timer før billettsalget startet for jeg trodde vi kunne stille oss i «kø» før det startet… Men der tok jeg feil. Jeg venta og venta til jeg fikk meg på siden. Når «vedlikehold» tingen var over og siden var fremme, var siden kjempe treig. jeg kunne så vidt trykke på noe 🙁 når jeg fikk meg innpå, kom jeg inn i køen og venta. når jeg hadde komt 1/3 kansje så jeg på billettservice sin side at visst jeg lukka fana og gikk inn igjen så kunne jeg bestille. jeg så ikke at det bare gjalt «vedlikehold» tingen. så jeg mista «kø» plassen min og måtte starte helt på nytt. tok meg akkuratt 2 timer og komme inn og da hadde billettservice skrevet at de var utsolgt for 20 min(?) siden men det kunne vær noen som hadde «falt inn» i systemet. når jeg så det fikk jeg forventningen opp men det falt fort. Jeg har sett på sider etter billetter men billettservice sier alle sider som ikke er Billettservice er sansynligt vis falske. det kan jeg tror for hvordan skulle de fått tak i billetter? jeg ble ekstremt lei meg når jeg ikke fikk billett til og se idolet mitt. Jeg kan skjønne at mangen andre ble lei seg og pissed for det ikke fikk.. Derfor vil jeg prøve her.

 82. Hei, jeg og min venn Anne, ville så gjerne ha reist på det. Hun har vært igjennom mobbing på nett og mye vondt gjennom youtube. Hun er helt hekta på Justin. Hun gråt og gråt i dag da hun ikke fikk billetene. Hun er den bestevennen, som fortjener billeter. Vi er begge 13. Jeg vil gjøre noe sammen med henne der vi kan ha det kjempe moro begge to jeg er også en kjempe fan av han.<3 Bare og sitte ved vennina mi og se hun har det gøy og roper og gråter gledes tårer, hadde sett et stikk i hjertet mitt, som jeg alltid kommer til å huske. Hun fortjener det så mye<3 etter alt det mobbingen på youtube. Der hun ble kalt ting og stygge kommentarer. Hun er så nydelig. Jeg hadde tenkt å ringe inn etter billeter i dag til meg og vennina mi, men neida ringeklokka mi var herpa og fikk ikke da bestilt billeter.. Dette hadde betydd så mye for oss begge to. Vi er verdens bestevenner<3 Dette er noe vi har drømt om i laannnggg tid. Vi hadde vært overlykklige visst vi hadde fått disse. Og hadde husket den/di persjonen som ga oss disse billetene hele livet vårt. Vere takknemelig hele livet for at den/di persjonen ville gi akkurat oss di billetene. Håper du fortsår dette som har skjedd med min vennine <3 Hilsen en spenningsfull Kristiane

  1. Hei Kristiane

   Takk for din kommentar, den er notert.

   Fra og med nå ønsker vi å samle så mange kommentarer på et sted som mulig mht gratisbillettene som skal gis bort 20. juli.
   VI ønsker at alle som ønsker seg disse billettene leser dette innlegget nøye og kommenterer etter beste evne.

   http://www.vargas12.com/2012/07/var-du-en-av-mange-tusen-som-ikke-fikk-justin-bieber-billetter-se-her/

   De som allerede har kommentert på et av de andre innleggene, som feks dette- er selvsagt med i den avgjørende utvelgelsen.

   Vargas

 83. har 2 søte belibersjenter på 6 år som har utrolig lyst og gå 😀 alle belibersfans burde fått gått på konsert synd de ikke har extra konserter så lykke til alle som har skrevet 😀

 84. Hei 🙂 først og fremst vil jeg bare si at det dere gjør er utrolig bra:) det er så mange som ikke har fått biletter til idolet sitt og det er så trist ( blandet annet meg.)

  Jeg sitter i Italia og er utrolig lei meg fordi jeg ikke kunne få tak i biletter.
  Da hadde betyd så utrolig mye om jeg hadde vunnet en bilett, jeg dro til Oslo kjempe tidlig for og se han der, men det var så mange der at jeg ikke kom meg inn, jeg ble så lei meg men jeg prøvde og tenke positiv på det at han kanskje kommer tilbake 🙂 og det gjorde han 🙂 men jeg dro til Italia på et veldig dorlig tids punkt, nemli den uka som billettene ble solgt, da ble jeg så lei meg at jeg gråt i flere timer. Så, så jeg på internettet
  og der så jeg dette tilbudet:)
  Håper jeg vinner en bilett :))
  Som justin alltid sier Never Say Never!!!!!:)

 85. Jeg har vært fan av Justin siden jeg så den første videoen av ham på youtube, men ble først en ordentlig belieber først ifjor.. Jeg virkelig elsker han! Og kan ikke se for meg å ikke dra på konserten hans, fikk ikke tak i billetter og satt å gråt i ganske mange timer etterpå! Jeg sto opp i 6 halv. 7 tiden for å være helt sikker på å komme meg inn på billettservice.no og var helt klart da klokka nærmet seg 9! Da klokka ble 9, gikk jeg inn på billettservice, logget meg inn og alt.. Trykket på «Justin Bieber», kom i kø.. Ble kastet ut, kom inn i køen igjen, så kastet ut, sånn fortsatte det i nesten 3timer.. Da jeg først kom inn var alle billettene utsolgt! Jeg visste virkelig ikke hvor jeg skulle gjøre av meg der og da, men stemoren min kom bort til meg og trøstet meg! Hun sa det kom til å ordne seg og at vi skulle gjøre alt for å få tak i billetter.. Da hun sa det til meg, fikk jeg litt mer håp.. Men jeg var ikke sikker på om jeg kom til å få tak i noen billetter! Var fortsatt veldig usikker og lei meg.. Og forrige gang Justin var her i Norge, så skulle jeg egentlig dra dit.. Men jeg rakk ikke bussen jeg skulle ta og det gikk ikke flere busser inn til Oslo.. Fordi det var så utrolig kaos der! Det var fler fra skolen min som dro dit og dagen etter kom de til meg på skolen å begynte å mobbe/erte meg fordi jeg ikke rakk bussen.. De sa at jeg liksom ikke hadde penger og sånt og at det var derfor jeg ikke kunne være med bussen.. Jeg ble utrolig lei meg i ganske mange dager etterpå! Men da jeg fikk vite at han kom tilbake i 2013 fikk jeg håp og ble glad! Var ganske sikker på at jeg skulle få tak i to Golden Circle eller ståplass billetter til meg og bestevenninna mi.. Det er liksom min største drøm å få møte han eller og dra på konserten hans og få se han! Bare opplevelsen, det hadde vært den aller beste dagen i mitt liv.. Jeg gjør seriøst ALT for å få tak i de to billettene! Vet ikke helt hvordan jeg skal få tak i de, men skal prøve!! Og jeg håper at jeg kanskje kan få disse billettene.. Det hadde vært en drøm som kom i oppfyllelse:) Vet ikke hva jeg gjør hvis jeg ikke kommer meg på konserten hans.. Håper jeg vinner disse billettene til meg og bestevenninna mi! MIN STØRSTE DRØM, virkelig;)

 86. Hei!
  Jeg har meldt meg på den fantastiske og uvirkelige konkurransen deres hvor man kan vinne to billetter, og jeg ønsker å vinne en billett til meg og en til bestevenninnen min. Jeg gjør ALT for disse billettene, Justin betyr alt for meg og jeg er helt knust over at jeg ikke har billetter i det hele tatt. Først hadde vi holdt av sitte og ståplasser på billettservice, men i steden for å gå til betaling satset vi på diamond circle som vi ikke fikk. Vi SOV utenfor spektrum sitt billettkontor midt i narkomiljøet på østkanten for han. Vi hadde kontakter men de ditchet oss, vi har brukt masse penger på å ringe rundt til selgere som bare kødder…og blitt veldig såra. Min og hennes STØRSTE drøm i hele verden er å se Justin Bieber i Telenor Arena 16 eller 17 april neste år koste hva det koste vil og dette er en av våres få sjanser til å få denne drømmen oppfylt. De siste ukene som har gått har alt dreiet seg om Justin etter at konserten kom i media. Vi prøvde oss på rimi og var for sene, atomic soul forkjøpet..mailen kom ikke før det var utsolgt, vi prøvde i dag tidlig men siden ble overbelastet, vi har vært på nettet i hele dag etter billetter..men vi klarer ikke finne de seriøse selgerene presis. Andrea og jeg har gjort alt vi kan for disse billettene og ikke minst vært med i mange andre konkurranser, men denne konkurransen legger jeg sjelen min i og skriver rett fra hjertet. Det å kunne overraske Andrea med disse billettene hadde helt klart vært en stor bonus..det å få sjansen til å bli ollg..se han på scenen og ikke minst være omringet av vår egen lille belieber-religion. Jeg har virkelig håp for denne konserten. Never say never!

  Jeg har ikke lyst til å bruke noe med at katten min er død eller at noen i familien min har kreft, for jeg har det utrolig bra og alle beliebers fortjener de billettene like mye så lenge de tror på Justin og hans talent. For noen år tilbake synes jeg Justin var gay og talentløs, og spesielt i nærheten av guttene sa jeg meg enig i det drittet de sa om Justin. De to siste årene har alt blitt forandret og etter han var på operataket ble jeg helt ubeskrivelig betatt av han. De dagene han var i Oslo var helt uvirkelige..jeg ofret så mye av meg selv for han. Dagen på operaen skjedde utrolig mye og jeg var en av de 5000 som kom seg inn, jeg slo vakter, skrek, gråt, ble skadet, sultet..alt dette for Justin og det angrer jeg ikke på i det hele tatt. Når han kom på scenen klarte jeg ikke ta øynene mine fra han og jeg innså hvor MYE talent den gutten har og ikke minst hvor vakker han er..hvor lite gay han er og hvor perfekt han er. Det var bare en liten konsert og denne konserten kommer til å bli helt anderledes. Jeg synes så synd på alle beliebersene som ikke kom inn og de har forhåpentligvis fått skaffet billetter nå. Jeg er stolt over å være en belieber. Ingen er like gode som Justin og det burde virkelig resten av verden se. Det nye albumet hans er ubeskrivelig og jeg har såååå lyst til å se han live mens han synger Be Allright og As long as you love me. Be Allright har hjulpet meg veldig når jeg har hatt det trist eller følt meg nedenfor.. han gir meg styrke og glede. Jeg er vel kanskje en gal fjortis jente som sier hun elsker en gutt som hun aldri har møtt fordi hun er retard, men jeg elsker virkelig Justin og det er noe med han som er magisk, stemmen hans har en engleklang. Jeg vil være Justins fan så lenge jeg er i live. Once a belieber, always a belieber.

  Jeg vil virkelig vinne dette. Og håper ikke dette er falske billetter eller noe som dere vil tiltrekke oppmerksomhet med. Mitt syn på Justin vil alltid være magisk. Dette er min største drøm. Lykke til med å finne en vinner! Krysser fingrene. Never say never, – believe.

  Mitt nummer for annen kontakt om det trengs i tilfelle:
  ..et håp.

 87. Hei!
  Etterson min datter på 17 endelig hadde fått seg sommerjobb, fikk jeg det viktige oppdraget å prøve å få tak i billetter til JB konserten. Dette gikk dårlig, og hun er nå svært lei seg for dette. Det er jo så dumt med disse som nå selger billettene sine for noen bud av hinsides størrelse, og at hun da skal bruke opp pengene som hun har tjent på sommerjobben på knalldyre billetter synes verken hun eller jeg er noe særlig. Det hadde vært så kjekt å klare å få tak i billetter til henne! Hilsen Trude 🙂

 88. Hei, jeg og veninnen min bestilte dc billetter, vi hadde lagt inn all informasjon og kontonummer også trykte vi kjøp billetter, men tok det veldig lang tid å kontrolere bank id så vi ble litt mistenksomme. jeg og vennen min var selvfølgelig i lykkerus, og hoppet og skrek. da sier pluselig mamma at det ikke gikk fordi vi ikke hadde den nye versjonen av java!!!!!!! Det var en veldig kjip følelse. og nå er vi ganske desperate siden det er fulstendig utsolgt!! det hadde vært veldig fint å fått disse billettene! <3 vi trenger bare 2, siden vi begge er over 13 år 🙂

  1. Hei Siri, du kaster bort en gyllen sjanse til å få to gode plassbilletter til Justin Bieber med å skrive «trenger».
   Det er svært overraskende og litt skuffende må vi bare få si.

   Vargas

 89. jeg likte ikke han først men da jeg hørte jeg musikken
  ble jeg helt dilla på det all the round the word ini mini boyfriend maria never say never og mange flere jeg elsker det og jeg elsker personen jeg ville bli så glad hvis jeg fikk de billettene og vennene mine liker ikke Justin Bieber men jeg liker han for den han er og selv om vennene min hater han så liker jeg han ikke bare fordig han er pen fordig han synger så fint jeg tror han får en stor framtid og jeg håper det også i love Canada

 90. jeg syntes jeg fortjener å vinne fordi Jeg har vært fan av Justin siden jeg så den første videoen av ham på youtube, men ble først en ordentlig belieber for et par år siden.. Jeg elsker han, virkelig!! jeg fikk ikke tak i billetter og kan ikke se for meg å ikke dra på konserten hans. Jeg sto opp ca klokka 8 for å være klar til de ble lagt ut på nett. da klokka ble 9, gikk jeg inn på billettservice, logget meg inn, Trykket inn på justin Bieber, kom i køen og ble kastet ut, sånn fortsatte det ganske lenge, og da jeg endelig kom inn, så jeg at det ikke gikk ann å bestille, alle billettene var utsolgt, jeg fikk et par tårer i øynene, men jeg tenkte at jeg kunne ha et lite håp om at jeg kanskje kan vinne 1 eller 2 billetter, Jeg prøver hver dag å ser om de fortsatt selger noen billetter eller noen andre som selger, det er just det samme hvilken billett, bare jeg får dratt på en av konsertene hans :). Jeg fikk heller ikke dratt den dagen han vær her i Oslo..

  Det er min største drøm for å dra på en Bieber konsert, bare for å se han og for opplevelsen, det hadde vært min aller beste dag i mitt liv!

 91. Jeg vil ha min lillesøster ut av huset på den dagen jb er her og slippe å høre på grinningen hennes. Hun har holdt på helt siden billettene kom og jeg vil gjerne at hun stopper. Plz, send 2 Billetter

  1. Hei Andreas

   Takk for din kommentar

   Vargas

   PS!: vi må få gjøre oppmerksom på at alle som ønsker gratis billetter til Justin Bieber aller helst (MÅ IKKE)
   legger inn sin kommentar på et og samme innlegg, nemlig dette:
   http://www.vargas12.com/2012/07/var-du-en-av-mange-tusen-som-ikke-fikk-justin-bieber-billetter-se-her/

   Det begynner å bli mange som ønsker billetter, og det gjør jobben lettere å få billetter om man legger sin meget kloke, og godt gjennomtenkte kommentar og
   helt uten skrivefeil på dette innlegget.

   Lykke til!

   Vargas

 92. Vi heter lilja og amalie og vi er kusiner. Vi ELSKER justin bieber fordi han er utrolig talentfull, han er Såå flink til å synge og danse, og han har en helt utrolig stemme! Han er også den søteste gutten som finnes! Han er talent som man bare ikke kan gå glipp av å se! Når han først kommer til Norge, bør man gripe den sjansen og bruke den! Det er helt forferdelig å gå glipp av noe sånt. Han bor i canada og vi kan ikke bare dra dit for å se han. Man bør gripe sjansen før det er forsent!
  Før var vi store fans av michael jackson og vi ville veldig gjerne se han, men så døde han … Derfor vil vi så veldig gjerne se justin bieber mens han er her! Det jo ikke sikkert at han kommer tilbake. Justin bieber er så utrolig og vi er så store beliebers! Vi har så uendelig mye lyst til å se han, vi har masse plakate hengende på rommet og av og til later vi som om han virkelig er der…hvis vi får se ham ekte trenger vi ikke late som lenger, det blir et uforglemmelig øyeblikk! Vi hører på musikken hans hele tiden og vi ELSKER det nye albumet hans, believe, det er et utrolig album og den fineste sangen i Verden! Vi gråter for disse brilliante, uendelig utorlige og mest fantastiske billettene i universet!

  Hilsen Amalie og Lilja, to gale beliebers!

 93. Har sååå lyst på siden jeg skulle egentlig i år men så gikk det ikke siden det blei s mye kluss med billettene og hottel å sånt.. men denne gangen vil jeg!!! jeg gjør ALT for å få de billettene!! Justin er mitt aller største idol!! Jeg får syyyykt sommerfugler i magen hver gang jeg hører på musikken hans, ser en plakat av han eller tenker på han!! Vær så snill, hjelp meg med å få billetter!! Har bare så lyst!! Jeg er verdens aller største BELIEBER!!!

 94. Grunnen til at jeg har KJEMPE lyst til å vinne en billett til Justin Drew Bieber konserten er fordi jeg ELSKER han og musikken! Og det hadde antageligvis vært den beste dagen i mitt liv! Det hadde vært en STOR opplevelse for meg og kunne stå der og bare se opp mot han og synge med full hals sammen med alle de andre! Dette har jeg drømt om lenge, at han skal komme til Oslo og ha en konsert! Og vil så gjerne dra på den. Hadde satt veldig mye pris på om jeg kunne vinne disse bilettene! Men vi alle vil jo ha de : ))

 95. Jeg heter leyle og lille søstra my ida
  vi elsker justin bieber
  han er den søteste kjekkeste gutten i helle verden. han er en gutt man virkelig ikke kan gå glipp av<3¨
  han har så fin stemme og han er kjempe fling til og danse og jeg liker alt med han
  apsulut alt også holder han jo det han lover:)
  så jeg elske han eller det er ikke bare forgrunna det
  han er den beste i helle verden er kjemmpe søt eller den søteste i verden og er sykkkkkkka go til og synge,danse spille trommer piano
  og er supppppppppppppppper snill har dere set videon "pray"
  han er så snill begynte og gråte når jeg så den.
  han er snill i virkelig heten og
  jeg er sykt stor fan av justin bieber elsker han så højt.
  Jeg skulle kjøppe bieber billetter jeg var voken halle dagen bare får og kjøppe 1 eller 2 billettter men det ble utsolgt med engang:(:(:(:(
  og jeg fikk heller ikke drat på kunserten hans i oslo på opera taket jeg rak det ikke så min støste drøm er og få se han møte han eller hvære på kunserten hans eller i vert fall hvere med han
  lille ssøstra mi og meg er veldig stor fan og vis jeg vinner tar jeg med meg henne.
  for romme mit og henes er fult av justin bieber ting.

  og du er verdens beste vis du lar meg vinne og det er faktis min støste drøm og få møtte han jeg lover jeg menner det plizzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
  han er den eneste superstjerna som jeg faktis virkelig elsker
  hver så snill jeg hadde burstag den dagen når billettene komm ut men jeg fikk ikkke kjøpt de :(:(:(

 96. Kjære Vagras12 det er en gledde vis jeg for vinne de billettene jeg har likt han og hvert en»believe» siden jeg husker
  og er sååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååå stor fan jeg menner det
  jeg har veldig mye og si
  den føste sangen jeg elsket var «never say never» ogsp «baby» osv
  jeg fortenner virkelig og dra jeg hvar voken helle natta bare for og få 2 bieber billetter men de ble utsoget med engang:(:(:(
  jeg fortenner virkelig og dra

 97. vi er to jenter har bursdag 16 april dette hadde betydd innmarie mye for oss vi har skikkli lyst på biletter men det er selfølgeli ikke så stor sjanks for at det blir akkuratt oss men han er en stor drøm det kommer til å bli så bra dag at eg vet ikke va eg skal si

 98. Jeg tror ikke mye av det jeg sier kan toppe det alle disse har kommet med, men jeg har vært en belieber siden han ble oppdaget på youtube og fulgt han hele veien, og musikken hans har inspirert meg og «reddet» meg på en måte. Jeg vil også gi en billett til bestevenninna mi som har vært gjennom mye av det samme som meg. Mobbing og alkohol i familien. Vi har aldri kunnet gått på en konsert fordi det har vel aldri blitt til sånn pga familie, økonomi og skole. Derfor hadde det vært utrolig bra hvis jeg og hun kunne oppleve dette sammen. Det er en lang historie men føles dumt å fortelle hele livshistorien sin på en nettside.. Hvis vi kunne vært der og sett han og hørt han synge Be Alright, så hadde det vært en drøm. Håper det er nok til å være i tankene deres ihvertfall ! jeg var i kø i flere timer på billettservice, og hadde gjort alt klart men så stod det at det var utsolgt….. vil virkelig ha billetter!

 99. Heei…Justin Bieber er idolet mitt og helten min! Han gjer verdagene mine så mye enklere! Når eg er deprimert er å høre på musikken hans den eneste måten å bli glad igjen på. Eg kan ikkje gå ein dag uten å høre på musikken hans, eller berre høre stemmen hans. Han motiverer meg til å gjøre ting som eg aldri hadde gjort vist ikkje han hadde levd. Verdagene mine hadde vert heilt ødlagte og kjedlige uten hans musikk og inspersajon

  Eg lyser opp når noen snakker om han! Visst eg vant en billet til konserten hans hadde eg blitt uendelig glad!! Eg skulle egentlig til Oslo sist han var her men eg kunne ikkje allikavell, eg blei heilt knust og var kjempe lei meg! Eg fekk berre lyst til å grave meg ned i bakken å dø! Men heldigvis kjem han tilbake.. eg anner ikkje kva eg gjer vis eg ikkje får komme på konserten hans! Men eg må tenke positivt!

  Bare når eg tenker på og se Justin opptre forran mine øyne er uvirkelig og min store drøm. Pliss la det skje! Ville ha gjort alt får å få se han opptre!!!

  Belieber now, Belieber forever! ♥

 100. Justin bieber er mitt aller største idol og jeg har fulgt han siden dag en!<3 jeg elsker og synge og musikken i seg selv, og justin har fått meg til og forsette med det jeg elsker og følge drømmene mine uansett hvor god jeg er!<3 han er en fantastisk person og jeg skulle gjerne hatt billetter ! Jeg prøvde og få billetter både på onsdag på forhåndssalget og på det orginale på torsdag !! <3 jeg satt i flere timer og prøvde å få tak i billetter men det gikk ikke ! Og få to billetter til den ene konserten er det beste som kan skje meg!!<3

 101. Hei! 🙂 Jeg har utrolig lyst på de billettene! Fordi: Jeg ELSKER musikken hans og han er idolet mitt fordi, han lever liksom livet! Han smiler hele tiden, gjør barnslige ting, hjelper de som ikke har det så bra og han virker iallefall som en grei fyr utfra det jeg har sett! Jeg prøvde å få tak i billetter til meg og venninen min som er på ferie langt borte, men jeg lyktes ikke.. Og etter salget har vært har jeg prøvd nesten hele dagen og natten å finne noen billetter som blir solgt rimelige, men alle skal absolutt selge det så rådyrt.. Eller så brenner folk billettene de har kjøpt sånn at de ikke kan bli solgt videre. Det plager meg så inni granskauen at folk kan være så barnslige/egoistiske å ødelegge drømmene til barn/ungdommer som vil se og høre på Justin Bieber! Uansett, jeg har iallefall utrolig lyst på de billettene og overaske venninnen min som er veldig skuffet over å ikke få billett. Hun er jo ikke sur på meg siden det var jo ikke min feil jeg ventet jo i evigheter på å få kjøpt billettene.. Men jeg vil iallefall overraske henne med de to billettene! Vi har vært fan av han helt siden vi fikk vite om han! Som er noen år siden nå. Vi er liksom ikke sånn at vi sier at vi skal gifte oss med ham osv. men vi er liksom ordentlige fans som digger musikken, utseende og personligheten hans altsa alt ved ham som gjør han så spisell. Så jeg ber deg kan jeg være så snill å få billettene? Jeg har blitt med på alle konkuransene og alt jeg vet om, siden jeg gir aldri opp! Never Say Never and Belive! <3

 102. hei jeg er en super duper stor fan av juslin bierer esker han over alt på jord. Men har aldri kommet meg på konserten hans elsker han veldg høyt sngene hans veldig høt og er en skikelig blieve fan

  hisen hun som elsker han over alt på jord klem super fanen

 103. Jeg er justins største fan og jeg har veldig lyst til og se han. Den 16.april eg bursdagen min å foreldrene mine eg skilt jeg er syk og vi er litt fattig. Jeg har bare 2 drømmer de er å bli frisk og se jb konsert. Det er ikke tull jeg har bursdag den 16 april. Om jeg får billetten så når jeg skal hente den så kan jenta medias så du kan se.

  Du får tak i meg på facebook tilde orre
  Plis de e drømmen min jegbhar hele romme fullt av plakater jeg har dynetrekk å putetrekk å laken av han. Jeg har penal blyant å blyantspisser. Jeg har sko å klær jeg har talaken. Alt jeg vil er å bli frisk å se jb på konsert de ville vært den beste bursdagsgaven ever jeg kan ta med pass vis jeg vinner billettene da ville jeg død vis jeg fikk de der billettene dine

  1. Hei Tilde

   Les innlegget engang til, og legg spesielt merke til denne delen:
   «Du må kunne skrive feilfritt norsk, og ha en god grunn for å få disse billettene. De heldige vinnerne blir kontaktet først via mail, deretter via telefon.»

   Vargas

 104. Det er snart jeg er syk og har bursdag og foreldrene mine har ikke råd til en 2 biletter.
  Jeg har 2 drømmer 1. Bli frisk 2. Se justin live i Norge. Tusen tusentakk om jeg får se jeg skal aldri slutte å si takk. De er min aller beste bursdag.

 105. Hei på dere.

  Jeg heter Beatrice. Jeg har vært belieber helt siden den første gangen jeg hørte One time. Jeg bodde i Filippinene da. Jeg synes det var en kjempe fin sang! I 2010 skilte foreldrene mine, og jeg flyttet med mamma til norge der hun giftet seg igjen med en nordmann. Jeg vet ikke hvordan jeg skulle forklare det, men det var så utrolig vanskelig. Jeg hørte bare på alle sangene til Justin bieber. Og tro på meg, det hjalp. Sangene hans får meg hele tida til å smile. Pappa er også en den grunnen jeg begynte å høre Justin Bieber. Pappa er en Miley Cyrus-fan. Det er så utrolig kult egentlig, å ha en far så er Miley Cyrus-fan. Med en gang pappa hørte sangen »One time» fortalte han meg om Justin Bieber og visste videoen. Pappa er min favoriitt i hele familien. Han lærte meg å spille One time på gitar. Den siste dagen før jeg reiste til Norge, så sa han til meg, at uansett hva som skjer er han alltid der. Han også sa at jeg må følge mine drømmer. Og det er å treffe/se inspirasjonen min. Nå har jeg ikke sett pappa i over 2 år.

  Jeg håper jeg vinne den billetten! Det hadde betydd mye!

 106. hei jeg kan ikke si hvor mye jeg ønsker billettene alle her vil jo det.
  Her er greia jeg er hans største fan for jeg har sengetøy av han som koster 500 kr og hele rommet mitt er dekke av bilder av han, jeg har alle albuma hans og på telefonen min er han bakrunsbilde og på deksel jeg har mange klær av han og alt mulig.
  Hvis jeg vant hadde jeg blitt så glaaaaaad for det hadde betydd veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeldig myyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyye for meg.

 107. Fordi jeg vil gi den til en kjempe god venninne som dessverre ikke fikk tak i billetter! det blir utrolig kjipt om hun ikke kan være med! hun er en STOR belieber,hun satt våken hele natten for å ikke forsove seg til å kjøpe billetter også da hun skal til å bestille så krasjer Billettservice og etter det er dem utsolgt! derfor syntes jeg henne burde få en billett! min beste Tonje fortjener det så sykt etter alt det med sykehusdagene hennes og alt!

 108. Hei! jeg er en jente på 10 år og elsker justin bieber og den største drømmen min er og møte han. Jeg har aldri vert på en justin bieber koncert. versåsnill!!!!!
  hilsen mika selboe <333

 109. hei jeg og bestevennina mi har følt Justin siden han sendte ut videoer på Youtube når han var liten. Og da vi hørte at billettene ble utsolgt satt vi på rommet mitt og gråt veldig mye. Nå føler vi at livet ikke har vært å leve lenger. Justin Bieber er vårt største idol! Tanken og tenke på at billettene er utsolgt får oss til å gråte! hilsen to jenter som er desperate etter biletter var så snil

 110. Hei!
  Jeg er en 14 år gammel jente, som egentlig ikke er så mye intressert i Justin Bieber, men jeg har en 12 år gammel lillesøster som elsker, sangene hans, stemmen hans, utseende hans, ja, alt ved han. I sommerferien dro vi til Pakistan, for å besøke familien vår. Før vi dro, sa jeg ifra til vennen min sin mamma, at hun kunne skaffe oss 2 biletter til Justin Bieber konserten i September. Etter at alle bilettene var blitt utsolgt, hadde hun ikke klart å skaffe oss biletter. Da lillesøsteren min fikk vite det, begynte hun å gråte utrolig mye. Nå sitter hun på rommet sitt hele dagen, og sørger over tapet. Hun snakker ikke med noen. De eneste gangene hun kommer ut av rommet, er når vi skal spise. Så dette skriver jeg ikke for meg selv, men for min lillesøster. Jeg blir utrolig takknemlig, hvis vi vinner disse bilettene.
  Håper dere/du velger mitt argument.

  MVH: Sidra

 111. Hei. jeg er JUSTIN BIEBER fan nr.1! Jeg elsker alt om han! Jeg har alle cd- ene av han, parfymen, kremen, hår sprayen, veska + en hel hau med tsjorter og genserer. Og selfølgelig filmen og bøkene. Jeg spurte mamma om jeg kunne gå på gratis konserten i Oslo… Men siden jeg bor litt langt vekke så ble det ett nei… Jeg ble kjempe lei meg! Jeg trøstet meg med og se konserten på tv. Så etter Bieber konserten på tv sa di på nyhetene att Justin bieber skulle komme til Oslo og holde ennda en konsert til neste år!!! Jeg hoppet av glede! jeg spurte pappa om jeg og pappa kunne dra. Og vet du hva? HAN SA JA!!!!! Så jeg og pappa logga inn på pc-n og leita etter Bilettene på nette, men da sto det att det var utsolgt!!!!!! Jeg ble så lei meg ! Jeg sprang inn på rommet mitt og grein! Pappa syns veldig synn på meg da og prøvde og finne andre steder der vi kan få mulighet til biletter og fannt denne siden. Så jeg ønsker og få to biletter så jeg og pappa kan dra og se på HELTEN min!

  1. Hei Tiril

   Det er alltid viktig å lese hele innlegget-.
   Da hadde du sett at billettene allerede er sendt
   til de verdige Beliebers som skrev kloke og gode kommentarer.

   Trekningen ble avsluttet 20. juli.

   Vargas

 112. Hei 🙂

  Fantastisk konkuranse!!!

  Jeg å veninna mi er 13 og 13 år skikkelig stor fan og det betyr alt for meg… er villig til og dø for bilettene..

  Var på ferie å fikk ikke bestilt biletter, men håper jeg vinner.

  Mvh Jasmin<3<3<3<3

 113. Heisann! 🙂 Jeg har jobbet og jobbet for og få penger nok til og kjøpe billetter, og når jeg endelig fikk nok, sto jeg i kø på billettservice i to timer, akkurat når vi skulle betale, forsvant billettene og alt ble borte, utsolgt. Jeg fant forskjellige gode tilbud på finn, og sende mail, men jeg fikk aldri noe svar, og når jeg gikk for og sjekke, er det ingen billetter igjen… Folk har sagt at jeg ikke er ekte belieber, at jeg ikke kommer til og få noen billetter, vennina mi, får også sånne kommentarer, om at vi ikke fotjener det, at viss han ser oss blir han homse, pga hvordan vi ser ut… Hvem som sier slikt til oss vet jeg ikke, for det sendes annonymt over mail, melding OSV… jeg prøver og ikke ta meg nært av det, men det er umulig.. Jeg gråter ofte og tenker på hvor godt det hadde vert viss jeg hadde fått billetter, og de ville sluttet å mobbe oss. Helt ærlig gjør jeg dette helst for bestevennina mi, for det er hun som blir utsatt for styggest kommentarer, ettersom hun er halvt utenlandsk. Hun har ikke råd til og kjøpe noen Justin Bieber ting, noe som jeg synest er trist. (Eller hun har råd, men moren blir sur og sier hun skal bruke det på andre ting, selv om hun egentlig ikke har noe imot ham) Det gjør at hun blir kalt fake belieber. Jeg synest det er sykt trist, og leter over alt etter billetter, og visst jeg hadde fått disse, hadde timene mine, dagen min, måndene, hele livet mitt, hadde vert bra! Uten noen kommentarer, uten noe «falsk belieber» Eller noe lignede! Årh…

  1. Hei Maren

   Trist å høre at du og din venn blir mobbet. Slik skal det selvsagt ikke være.

   Dessverre så er våre billetter allerede gitt bort, og det står det også i innlegget.

   Håper du allikevel får tak i billetter til konserten med Justin i april Maren.

   Vargas

 114. Vennnene mine skulle,og moren min sa hun skulle få tak i billetter,Men hun klarte det ikke…….Jeg gren så sinnsykt!!!!Alle skal,utenom jeg!!!!!!!!!!Bff’en min Fra Spania sa hun skulle til bergen da den første bieber konserten var,Jeg ble så glad!!!Så ringer hun og sier hun kan ikke fordi hun skal på bieber konserten.Kunne Ikke komme for sommeren igjen.Sååå Vær så snill og gi meg billettene!!!

 115. Jeg hadde lungebetennelse da Justin biebr var i Oslo så jeg kunne ikke dra. Jeg har lett iver alt på nettsider og har ikke funni noen ting. Alle heg kjenner skal dit og ikke jeg og håper jeg kan få Justin Bieber biletter gratis av deg 🙂

 116. hei kan jeg ver så snill og få de bilettene! jeg er ekte beliber jeg googler justin hver dag som går hører på musikken han hver dag drømmer om han hver natt. det hade betyt så mye for meg og få de bilettene jeg elsker bare han over alt på jord! vis jeg hadde vunnet de bilettene hadde jeg blitt verdens lykeligeste person. Jeg kommer aldri til og gleme det! og jeg kommer til og takke deg/dere for og gitt meg det jeg ønsker over alt på jord! jeg har faktis hat hjerte problemer og da jeg hørte på justin bieber sine sanger følte jeg meg bedere og det mener jeg å. jeg hadde bare blitt så glad om jeg hadde vunnet de bilettene

  1. Kjære Zainab, gjør det til en vane at du leser blogginnleggene nøye, og gjerne hele innlegget når du først er i gang. På den måten kan du få med deg viktig info…

   Vargas

 117. Jeg er en ekte Beliber!!!!! Jeg har alltid hatt lyst til dette, og får ikke billetter:( på gratiskonserten kom jeg ikke inn, og ingen andre billetter heller:( jeg har prøvd ig prøvd og prøvd:'( hvis ikke jeg får eller får kjøpt av noen kan det hende at jeg vare får håpe på at han kommer tilbake:( GJØR ALT FOR Å FÅ DEM!!!

  1. Hei Amalie

   Du bør lese innlegget langt bedre enn det du gjør. Jeg har en mistanke om at du bare har lest overskriften.

   De billettene ble trukket til to heldige vinnere 20. juli 2012, beklager!

   Vargas

 118. Hei<3 Jeg elsker han over allt på denne jord! Jeg er 13år. Jeg er en jente med et vanskelig liv! Han får meg til å huske hvem jeg er!! Han er en spesiel person i live mit. Jeg ønsker meg denne bileten fordi min størrste drøm er å se han i virkeligperson:) Jeg elsker å være en belieber<3 å det skal jeg alltid være!!! Når jeg er veldig lei meg sån jeg er vêr dag fordi søstera mi er veldig syk å jeg savner henne veldig!! Da får han meg til å bli glad, å at jeg er en lykkelig person<33 så derfor ønsker jeg meg den bileten. Jeg skulle gjort allt!! Han er en ubeskrivelig person, som har en stor plass i mit hjerte<3 Å han er den eneste personen som gjør meg til den jeg er i dag<333 så derfor ønsker jeg meg den bileten<3 klem fra en jente, som har et vanskelig liv men hun har justin bieber <33

 119. Hey jeg har leita å leita etter biletter og får ikke tak i er en jente på 10 snart 11 og eg har så lyst å gå på justin bieber konsert, han er mit største idol og jeg har aldri vært på en sånn stor konsert. Værså snill kan dere gi meg to biletter<3

 120. Heii Vis noen som gir bort biletter ?? Kan jeg få dem ver så snill jeg har ikke og jeg ønsker å ha justin bieber biletter Pliss Ver så snill<3 Jeg har altide ønska meg å se justin bieber jeg så han bare en gange <3 I LOVE JB

 121. Hei! jeg og tuva er desperate etter og få JB biletter 2013 vi vil gjærne gå sammen <3
  og vi ELSKER HAN! jeg vil ikke skrive så langt PGA kansje du ikke liker og lese eller noe!
  vi er to hestejenter og JB jenter! vi er gerne etter ham! så jeg håper virkelig at vi får 2 JB billetter nå assa! <3 <3 med venlig hilsen Viktoria Og Tuva som trenger Biletter

  Viktoria og Tuva

 122. vargas12! Så fint av dere og sende ut biletter ! <3
  Jeg har vært en belieber siden jeg kan huske.
  Og han forandret livet mitt. Jeg hadde litt problemer
  med kroppen min og utseende osv.. også så oppdaget jeg
  ham! Jeg hørte alle sangene, og de fikk meg i skikkelig humør,
  dem gjør det enda. Så ,
  så jeg filmen, Never Say Never! Jeg begynte å gråte, fordi jeg
  så hvordan han var i virkeligheten. Personligheten hans,
  var helt utrolig! Han var så snill, han er snill med alle, han
  bryr seg skikkelig om familien og fansen! Jeg ble så utrolig rørt!
  Og alt det andre, at han var skikkelig morsom, og en skikkelig
  rampegutt! Etter det så jeg bare filmen om og om igjen. Han er
  liksom den kjendisen som tenker på andre, han fester ikke og
  er ikke en snobbete kjendis. Jeg liker veldig godt med ham at
  han ikke synger om: Dop, sex, etc. Han synger om jenter, kjærlighetslivet, kjærlighetssorg osv! Han er mitt forbildet! Han er mitt idol,
  mitt ikon! Jeg har ikke ord, det er liksom så mye man kan si om han.
  Og nå som han er i norge har jeg muligheten til å se
  ham live, synge live! Og jeg vet at han hadde gratis
  konsert i Oslo, å jeg hadde planlagt alt, tog, buss osv, siden jeg bor i Kristiansand. Så plutselig får jeg høre at vi skal ha matte prøve , å det er viktig og ta prøvene i 7 kl. Jeg klikket i vinkel, og jeg skulle gå alikavel, siden det var så mange i klassen min som skulle. Så sa mamma nei! ”Skole er viktigere!!”. Jeg ble helt knust, og la meg i senga å begynte å gråte! Mamma sa at hun lovte meg å gå på neste konsert, uansett hvilken land det var i Europa.
  Også får jeg høre at han skulle tilbake til Norge! Jeg så jo seffølgelig alt på tv da han var i Oslo, så sa han at han deffinitivt skulle komme tilbake! Og nå får vi detaljer, dato, telenor arena! Jeg ble så glad, men jeg har litt vansker med å skaffe biletter, siden vet ikke om jeg får tak i dem. ALLE BILLETENE KAN LIKSOM BLI SOLGT PÅ 30 SEK!! Og mamma er på jobb akuratt da de skal selge dem og hun skal jo betale dem, og jeg er så redd for at jeg ikke får tak i biletter, at det skal bli tomt.
  Defor har jeg lyst å prøve meg i denne konkurransen itilfelle visst jeg ikke får tak i noe, og visst jeg gjør det så ville jeg gitt dem til noen skikkelige beliebere!
  Jeg vil alltid følge Justins fotspor. Jeg er virkelig en super fan, har alle bøkene, albumene, masse plakater, men det er jo ikke det som betyr noe, men jeg er en skikkelig belieber, har skikkelig bieberfever! Jeg griner noen ganger fordi jeg har så lyst å bli OLLG! Jeg følger han overalt, twitter, viddi, facebook osv!
  En dag satt jeg i minst 10 timer og så på masse av Justin sine videoer på youtube, og noen ganger bare søker jeg han opp og ser når han hadde konsert når han var sånn 15 år når folk ble OLLG, og når han sang, det er søtt så gråter jeg! Han kan beskrivers med så masse! Utseende, personligheten, håret, stemmen, stilen, alt! Han er så omsogsfull, og omtenksom, og snill, og djkgddkdfkvjs!! ELSKER HAM! Han gjør dagen min mye bedre å lettere, fordi jeg tenker bare lev livet, aldri si aldri, prøv å lev livet ditt positivt! Jeg prøver å følge rådene hans!
  Hadde jeg fått en mail om at jeg hadde vunnet billeter hadde jeg enten hoppet av glede og skreket, eller så hadde jeg begynt og gråte, eller så hadde jeg blitt helt stum av det.. så er det en sjangse for meg! Jeg har deltat i alle konkurranser om Justin og spammer hele facebook med at jeg liker alle bildene hans, hehe.
  Jeg bare føler at jeg fortjener dem fordi jeg aldri har fått muligheten til å se han, og jeg har vært med ham siden han startet karrieren, og jeg vet mange 10000000 har det! Men jeg bare følger meg som en heldig jente, og jeg prøver å tenke ”never say nevet, lise den bli deg, du må ikke gi opp, bare prøv å prøv en dag vinner du noe av justin, en dag blir du kanskje OLLG, eller Lise Bieber” haha men jeg prøver selvsagt!
  Jeg er ei veldig positiv jente og vinner jeg ikke denner tenker jeg bare jaja pytt på, veldig gøy for de andre da som vinner dette. Men selvfølgelig om jeg ikke får tak i biletter begynner jeg å gråte!
  Tror vel ikke det er mere å vite, men kunne ha skrevet så myee! Men er en belieber, prøver å følge drømmene mine, og håper jeg vinner dette!<3 Min største drøm er jo selvfølgelig og være på en av konsertene hans, møte han, gi han en klem, for sagt alt ut hvor mye bra han har gjort med livet mitt, bli hans one less lonely girl, fått autografen hans! Mamma prøver noen ganger å sende mail til det dere universal eller hva det heter, men mamma prøver å få et møte med han for meg, for hun ser hvor mye han betyr for meg , hvor stor fan jeg er! Fan#1! Men jeg setter så stor pris på moren min, hvor hardt hun prøver å få et møte med idolet mitt! Jeg er så glad i henne, og så stolt at hun ihverfall prøver!<3, ååh må virkelig vinne disse billetene!!<3
  -Sara bieber Kjørmo! ( Sara bieber )

 123. Jeg vet ikke hvor jeg skal starte. Jeg og bestevennina mi har vært venner i 11 år , og vi er 13. Jeg gjør alt for at vi skal få billetter. Jeg vil så gjerne overraske henne. Jeg vet hvor mye det vil bety for henne , og meg. Jeg fikk ikke gitt henne burstagsgave , og jeg vil gi henne den beste julegaven henne kan få! Vi vet alt om Justin , alt fra Youtube til nå. Vi er blodfans. Bestevennina mi og jeg er 100% oss selv, når vi er sammen. Hu er virkelig den eneste jeg kan si alt til. Vi finner på så mye rart , og kunnet dele denne opplevesen med henne, å se på gutten som redda livet vårt , oppnå målet i livet , gråte , hyle ,skrike,danse med henne! Uten henne er jeg ingenting. Jeg husker at vi gråt i flere måndter for at vi ikke fill billetter…og vi gråter enda. Bare vi se en plakat begynner vå å skrike. Justin har redda livet vårt , gjennom musikken sin. Jeg hadde tenkt på selvmord..men så ringte mobilen min med sangen «Never Say Never» og alt ble pluttselig perfekt. Jeg vil så gjerne overraske henne. Vi gjør alt for billetter , ALT!

 124. Hei jeg en en jente. Jeg elsker Justin bieber hihihih<3<3<3<3 og jeg har opplevd nesten alt som er utenkelig jeg elsker han jeg følger han på twitter og alle andre steder nesten alle vennen mine skal på JB konserten og om jeg hadde kommi dit hadde jeg nesten besvimt jeg elskeeeeeeeeeeerrrrr haaaaan, han er det beste som har skjedd meg jeg har vært faan av han siden jeg kunne snakke og gå tror en av mine første ord var Justin bieber…….. Jeg ser ikke veggene mine pga alle plakatene mine jeg er den største fanen hans tror jeg da og det er mange som elsker han men jeg elsker ha mere enn noen sinne noen kunne ha gjort…… Jeg bruker og sove med justin bieber sengesettet mitt og pleddet mitt ofte :):):)<3<3<3<3<3<3<3<3<3 ingen får meg ut av senga mi uten justin bieber pleddet mitt :):):)<3<3<3<3<3<3 om jeg hadde kommet på konserten hans hadde det gjort meg til verdens lykkligste menneske noen sinne…… <3<3<3<3<3:):):):):) jeg dør om jeg ikke kommer på justin bieber konserten…… og jeg vet at mange ønsker seg billetten men jeg skal ikke gjøre dette til en unnskyldning men jeg trenger dette jeg har opplevd ting med menn og det vet du sikkert hva jeg mener med det……. Og jeg kunne ønske at ingenting av dette her hadde skjedd vi så mye ting og tenke på og alle vet at jeg elsket han mere en noen sinne ever jeg hører på musikken han vær dag og jeg sover med øretlf om natten med musikken hans på :):):)<3<3<3<3<3<3<3 og det er mange her som har skrevet mye bra og mamma og alle melder seg inn på alle konkuranser og alt mulig jeg kan komme over jeg leter hver dag for og få billetter til JB konserten og om jeg hadde fått den hadde jeg neiii det er ikke mulig og beskrive det…. Jeg ser på han vær dag på pc eller TV enda så drømmer jeg og håper dette er en drøm som går i oppfyllelse :)):):) <3<3<3<3<3<3<3<3<3 jeg tenker på han på de tøffe tidene mine og andre sine :):):):):):):):):) <3<33<3<3<3<3 jeg kysser alle plakatene mine :)):) hver eneste dag jeg vet at jeg ikke har sjanse på han men det er lov og ha en drøm det syns ihvertfall jeg da. :):):)<3<3<3<3 han er idolet mitt og jeg kan ikke slutte og tenke på han noen gang ever never. :):):)<3<3<3<3 kan jeg vær så snill kjære deg og få de billettene jeg er en jente som elskerrrrrr han :):):):):) kan du kan du kan du vær så snill da jeg har tøffe tider pga det skjedde noe med en mann som gjorde noen mot meg og du vet sikkert hva jeg mener :):):)<3<3<3<3 skriver mere etterpå elle i morgen. :):):):):):):):)<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.