Justin Bieber billetter kan kjøpes her!!

Justin Bieber er en av verdens mest kjente artister, og mest selgende artist i verden under 20 år. Han har mer enn 20. millioner fælgere på Twitter og har fans over hele kloden. Nå kan du se han live i London eller New York.

Justin Bieber er den første artisten noensinne til å ha sju låter fra hans debut album på Billboard Top 100. Han har opptrådt med både Usher og Justin Timberlake , og etter å ha signert med Usher´s plateselskap har de to blitt nære venner. Han har sunget for USAs president Obama og jobbet med Ludacris, Kanye West og Miley Cyrus blant andre.

Du drømmer om å se Justin Bieber «live in consert» ikke sant.? Vel, nå har ditt livs sjanse kommet, men da må du reise til Ney York i USA eller til London i Storbritannia

pic.twitter.com/thgL5Rok

Foto: Twitter.com

På City TreeHouse Theater i New York 13. mai.

 

Her er det foreløpig ikke lagt ut billetter, men det kommer!

På Wembley Arena i London* Bestill her *

Endelig er Justin Bieber live og du er bare et par timers flytur unna.

Bestill i tide og du får en av dine drømmer i oppfyllelse.

Om Justin Kommer til Norge er foreløpig ikke avklart, men det er kun snakk om dager om vi får vite om han skal holde konsert her eller ikke.

Som du nå vet, er det på www.vargas12.com du får tilgang til billetter for alt som har med konserter med Justin Bieber å gjøre.

Nå har du altså sjansen til å komme deg på konsert med ditt store IDOL. Resten er opp til deg selv.

Har du spørsmål om konserter, billetter eller om Justin Bieber så er det bare å stille disse i kommentarfeltet.

Jeg svarer så raskt jeg kan. Men det har liten mening å spørre om når Justin kommer til Norge. Det skriver jeg selvsagt på denne bloggen så snart det er avgjort om han kommer eller ikke.

Lykke til!

PS: Sveriges største avis Aftonbladet bekrefter at Justin Bieber har bekreftet at han kommer til Sverige i sommer. Følg med!

Billetter om denne konserten kommer jeg tilbake til snart.

Kilde

http://www.seatwave.com/

 

Vargas

 

http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/musik/article14725083.ab

3 thoughts on “Justin Bieber billetter kan kjøpes her!!

  1. Jeg ønsker meg 2 billetter til min datter som blir 17 år 17 juli . Forde vi ikke fikk tak i billetter på netter etter 2 dagers iherdig forsøk på nettet.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.