Justin Bieber billetter til de som virkelig fortjener det- GRATIS!

VARGAS12.COM GIR BORT TO BILLETTER TIL JUSTIN BIEBER 17. APRIL 2013!! DETTE ER BILLETTER SOM IKKE ER SPONSET AV ARRANGØR, MEN SOM ER KJØPT INN FOR AT DU SKAL FÅ MULIGHETEN TIL Å SE DITT STORE IDOL!!

KONKURRANSEN BLE AVSLUTTET 20. JULI

Vargas12.com har siden i fjor lovet bort billetter til Justin Biebers konserter, og nå kommer det du ikke trodde var mulig. Gratis billetter til Justin Bieber konsert?! Ja, du hørte riktig!

Er du en ekte «Belieber» så vet du hva du har å gjøre.

– Sannsynligvis er det få av dere «Beliebers» som har hørt om vargas12.com. Men noen av dere har allerede kommentert, og de som har gjort det er selvsagt med i trekningen av gratis billetter og trenger ikke skrive nye kommentarer i dette innlegget.

JUSTIN BIEBER  – ALLEREDE EN AV DE STØRSTE 

– Det nye albumet «Believe» er oppfølgeren til Justin`s julealbum «Under The Mistletoe» og filmmusikken til «Never Say Never» (forøvrig den mestselgende konsertfilmen i amerikansk historie) og dermed hans tredje førsteplassdebut på Soundscans salgslister i løpet av 18 måneder – noe som gjør han til historiens første soloartist som har tre førsteplasser på Billboard-lista før han rundet 18 år.

KONKURRANSEN BLE AVSLUTTET 20. JULI

– Justin har dominert både populærkultur og sosiale medier de siste to årene. Han har over 44 millioner Facebook-fans, 25 millioner følgere på twitter og ufattelige 2,9 milliarder YouTube-visninger, noe som gjør han til tidenes mest populære YouTube-artist.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=v-FVihIlU2g[/youtube]

-Med over 15 millioner solgte album i tillegg, ble Bieber i 2012 ikke overraskende kåret til den tredje mektigste kjendisen i verden av finansmagasinet Forbes. «Believe» blir Justin Biebers andre verdensturne – og inkluderer hans første fullverdige konsert på norsk jord.

Justin Bieber kan komme til å tjene sin første milliard innen årets utløp. Vet du hvordan en milliard ser ut? 1.000.000.000 . Det er fryktelig mye penger.

Taket i Telenor Arena kommer til å løftes to kvelder etter hverandre da Justin og hans dansere kommer med et fantastisk sceneshow til norske «Beliebers» i april neste år.

Der kan DU være…

BILLETTENE

Det er altså to forskjellige vinnere som blir trukket til siste konsert dag 17. april. Billett-plassene er på følgende steder på Telenor Arena:

Billett 1 TRIBUNE FELT G – TRIBUNE, Rad 12, Plass(er) 12 (sitteplass)

Billett 2 TRIBUNE FELT K – TRIBUNE, Rad 8, Plass(er) 51 (sitteplass)

KONKURRANSEN BLE AVSLUTTET 20. JULI

– Husk at barn under 13 år kun kommer inn i følge med foresatte. Dette er arrangørens ansvar og knyttet til sikkerhet. Det er selvsagt beklagelig, men med så mange unge mennesker på en konsert, så er sikkerheten svært viktig, så det respekterer vi.

Derfor må de som ønsker billetter av vargas12.com være fylt 13. år innen 17. april neste år. Sånn er dessverre bestemmelsene fra arrangør, og vi har to adskilte plassbilletter.

Fra disse byene går det direkte busser til Telenor Arena og Justin Bieber konserter både 16. og 17. april.

Arendal
Lillehammer
Skien
Hamar
Elverum
Gjøvik
Kongsberg
Larvik
Tønsberg
Fredrikstad
Kongsvinger
Hønefoss
Hokksund
Lilletrøm
Drammen
Elverum
Drøbak
Ski,
Sandefjord
Halden
Vikersund
Moss

For at du skal være en av de to heldige som får gratis billett, så er det viktig at du leser dette, og gjør dette helt riktig. Du skal komme med gode argumenter, helst noe annet enn at du er ekte «Belieber», for det vet vi allerede.

– Det er viktig at kommentaren er riktig skrevet, og den bør ikke begynne med «Jeg», men med «Hei». Det kalles normal oppførsel. Alle innlegg som begynner med «Jeg» vil ikke bli tatt med i trekningen.

– En kommentar pr deltager, det hjelper garantert ikke å sende flere, heller tvert i mot. Husk at det er mange som ønsker billetter. For at vi skal velge akkurat deg så må den skille seg ut i fra mengden, og det anbefales at du kladder først, da skrivefeil ikke aksepteres.

Det er kun 276 dager igjen til 17. april…

De som vinner blir kontaktet på mail, og så pr telefon etter det. Dette skjer fredag 20. juli, slik at så mange som mulig skal kunne få delta i trekningen.

– Vargas12.com beklager på det sterkeste at det er svært mange skuffede «Beliebers» der ute, og hadde det vært mulig, ville vi gitt bort billetter til alle som ønsket å få, dessverre må det kun bli to heldige vinnere denne gang.

Lykke til!

KONKURRANSEN BLE AVSLUTTET 20. JULI

Vargas

 

37 thoughts on “Justin Bieber billetter til de som virkelig fortjener det- GRATIS!

 1. Ønsker virkelig og vinne!!
  Har blitt med på alle konkurranser jeg har funnet, var våken natt til 12.juli fordi jeg ville ha to billetter!
  Fikk ikke tak i billett da, men fikk tak i en billett 1 dag senere, og da ble jeg så glad at jeg fikk gledestårer!!!
  Har fulgt Justin siden han startet og aldri sagt noe stygt om han eller tenkt noe stygt om han, når vennene mine eller noen andre har gjort det så har det endt opp med krangling og av og til slåssing! Jeg blir bare så irritert når noen sier stygge ting om Justin!!!
  Han er mitt største idol og kommer alltid til og være det!!
  Han er bare så fantastisk!!
  Når jeg fikk vite at han skulle til Norge i år, ble jeg så glad også løp jeg og fortalte foreldrene mine det men de nektet meg og dra pga sikkerhetmessige årsaker, jeg ble så lei meg, løp på rommet mitt og gråt meg i søvn!
  To av vennene mine fikk dra men ikke jeg!! Jeg synst det var urettferdig gråt den dagen når jeg var på skolen og klarte ikke og konsentrere meg!!
  Nå kom det endelig en ny sjangse til og møte/se idolet mitt i virkeligheten og høre han synge LIVE!!! Det hadde vært min store drøm og det har det vært siden jeg hørte han synge for første gang!!!!
  En natt så drømte jeg om han også da traff jeg både Selena først i syden også kom Justin i en svart bil og ga meg en klem!! Så håper iallefall at jeg før en sjang i denne konkurransen og ikke minst håper jeg at jeg vinner!!!<3 #NeverSayNever

  1. Hei Marte

   Det er svært overraskende at du og svært mange andre JB fan ikke gjør nok for å få dere billetter.
   Hadde du og mange med deg brukt tre minutter på å lest hele innlegget, så hadde dere forstått at det er visse kriterier
   som ligger til grunn for å få billetter.

   Dere har så langt gjort jobben meget enkel i å plukke deltagere som skal få billetter siden dere ikke gidder å lese innlegget.
   Det er få kommentarer, det betyr at DU som bruker tid på blogginnlegget og leser det nøye, lett kan FÅ en gratis billett til Justin Bieber
   17. april 2013.

   Så langt er det enda færre gode kommentarer med gode argumenter med å få gratisbilletter.

   Dessverre må vi si at det faktisk er skuffende få som er interessert i disse gode plassbillettene…

   Husk at trekningen varer helt til fredag 20. juli, dvs at dere har mye tid på å legge sjelen i en god kommentarer. Vi ønsker kvalitet, ikke kvantitet.

   Vargas

 2. Hei! 😀
  jeg syntes ikke jeg fortjener å vinne mer enn alle andre, men her min grunn for at jeg syntes jeg skal vinne 🙂

  Jeg syntes jeg fortjener å vinne fordi Jeg har vært fan av Justin siden jeg så den første videoen av ham på youtube, men ble først en ordentlig belieber for et par år siden.. Jeg elsker han, virkelig!! jeg fikk ikke tak i billetter og kan ikke se for meg å ikke dra på konserten hans. Jeg sto opp ca klokka 8 for å være klar til de ble lagt ut på nett. da klokka ble 9, gikk jeg inn på billettservice, logget meg inn, Trykket inn på justin Bieber, kom i køen og ble kastet ut, sånn fortsatte det ganske lenge, og da jeg endelig kom inn, så jeg at det ikke gikk ann å bestille, alle billettene var utsolgt, jeg fikk et par tårer i øynene, men jeg tenkte at jeg kunne ha et lite håp om at jeg kanskje kan vinne 1 eller 2 billetter, Jeg prøver hver dag å ser om de fortsatt selger noen billetter eller noen andre som selger, det er just det samme hvilken billett, bare jeg får dratt på en av konsertene hans :). Jeg fikk heller ikke dratt den dagen han vær her i Oslo..

  Det er min største drøm for å dra på en Bieber konsert, bare for å se han og for opplevelsen, det hadde vært min aller beste dag i mitt liv!

  Lene_097@hotmail.com

 3. Heisann 🙂 Jeg mener ikke at jeg fortjener billetten bedre enn noen andre her 🙂 men det er verdt et forsøk.

  Jeg hadde gått å ventet og ventet siden det ble klart at han skulle komme tilbake til Norge. jeg hadde spart opp penger til billett og eg var klar kl 08:00 for å oppdatere billettservice sine sider for å kanskje få kjøp en billett. jeg brydde meg ikke om jeg fikk den dårilgeste plassen på konserten men bare at jeg fikk høre han hadde vert nok, men det var da umulig å få kjøpt billett. i det siste har jeg prøvd å få tak i billetter på finn, men dei personene som selger der hadde allerede fått tusenvis med mail fra andre…..

  Jeg har prøvd å melde meg på mange konkurranser men har desverre ikke fått tak i billetter.
  grunnen til at jeg elsker Justin Bieber og har veldig veldig lyst å gå på konserten hans er at siden 2009 har eg sett på videoene hans e har blitt så mye mobbet på skolen pga det , men har aldri gitt opp håpet om å få se han.. sangene hannes og han har hjelpt meg igjennom veldig mye. no er eg helt serriøs og skriver at eg har hatt det veldig vanskelig hjemme og det er forsatt sånn, igjennom dei vanskligeste tidene har eg kunne hørt på sangene og blitt i mye bedre humør og klart å komme meg igjennom dagen.

  Han har rett og slett gitt meg noe jeg kan tro på!
  Det er da derfor jeg håper så inderlig å vinne denne biletten.

 4. Hei.
  Så hyggelig at dere vil gi noen sjansen til å få med seg konserten. Jeg var en av de få heldige som fikk kjøpt billett, men den har jeg ikke lenger. Jeg valgte å gi den til lillesøsteren min da moren min sa hun ikke hadde fått tak i billett til henne. Jeg har jo selvsagt kjempelyst til å gå selv, så jeg håper dere kan hjelpe.
  Ha en fortsatt fin kveld.
  Vennlig hilsen Ida.

 5. Hallo!
  Jeg vil bare si om jeg fikk billetten/billettene hadde det vært beste dagen i mitt liv! Jeg og venninen min hadde endelig fått vite at han skulle komme tilbake til oss.. og føre vi fikk vite når han skulle komme har vi «stalka» Billettservice» og så fikk vi senere vite datoen på når billettene kom ut , og vi ble OVERLYKKELIGE glade og fortalte det til alle vi kjente og sa » YESS , ,VI SKAL FÅ BILLETTER» (men vi visste det kunne bli vanskelig) så vi valgte da og betille på Torsdag morgen klokka 9.00, mamman til vennina min skulle bestille imens hun var på jobb .. så vi tok på vekkerklokka og våkna 8.00 , løp opp ,skrudde på dataen og gikk inn på billettservice … det var LANG LAAANG kø ,så vi ringte moren til vennina mi og spurte om hun var inne og det var hun vi ble SÅÅÅ glade at vi nesten begynte å gråte , så vi tenkte at vi var i trygge hender ,. men PLUTSELIG «kræsja» HELE siden og hun måtte stå i kø på nytt,hun sa hun skulle ringe opp om hun fikk høre mere .Og NÅ begynte dem å selge … OG HUN STO FORTSATT I KØØ … jeg og venninen min satt å venta på at hun skulle ringe …. vi var sååå utålmodige at vi måtte ringe henne opp … og da var klokken halv 10 ellernoe og da var dem utsolgt … vi brakk sammen ,, og gråt (vi var sikkert ikke dem eneste) … så VI håper virkelig vi får møte idolet våres igjen ! #NEVERSAYNEVER AND #BELIEVE (om det er noen skrive feil beklager jeg for det)

 6. Hei
  OMG, tenk att du gir bort gratis billetter! Alle hadde jo blitt kjempe glade for og få billetter, men det er jo bare kun to. Selvfølgelig så har jo jeg lyst på dem. Hehe, men det er jo bare 1 % sjangse. Håper da uansett inderlig att det blir meg. Ikke så mye skrevet, men du vet jo att vi er ekte belibers!
  Mvh Madelene.

 7. Justin Bieber er mitt store idol <3 Jeg elsker alt med han ! ikke bare hvordan han ser ut, men musikken og stemmen hans er helt fantastisk 🙂 Sangene hans har virkelig hjelpt meg gjennom ting i livet mitt, og jeg er helt avhengig av musikken hans ! Denne konserten betyr helt utrolig mye for meg, og jeg synes det er helt fantastisk at dere deler ut noen billetter og gir noen av oss beliebers en sjanse til <3 Håper jeg vinner ! 🙂 Never say never <3
  Nummeret mitt er 41485138 hvis dere trenger å kontakte meg 😉 <3

 8. Hei! 🙂 Hvordan jeg skal si at jeg fortjener billett er nok vanskelig, spesielt med tanke på det at jeg egentlig ikke fortjener det noe mer enn noe andre Beliebers gjør, men jeg kan gjøre et forsøk.

  Jeg og venninnen min, Ingrid, prøvde selvfølgelig alt vi kunne å få tak i billetter til oss to, og vi hadde jo lenge sett frem til at Justin skulle komme til Norge enda en gang! Vi to, og to andre venninner dro selvfølgelig til Oslo for gratiskonserten hans, men vi kom ikke engang inn på Operataket, og fikk dermed ikke sett noe særlig. Dette var selvfølgelig en enorm skuffelse.
  Når tiden da igjen kom for billettsalg prøvde vi oss på alle forsalgene vi kunne få til, og når dagen for hovedsalget kom krysset vi fingrene for at dette skulle gå bra og at vi skulle få dratt på konsert – men slik gikk det da ikke. Vi stod i kø på billettservice veldig lenge, før vi til slutt fikk den sørgelige beskjeden om at det ikke var flere billetter igjen.

  Å få billetter ville omtrent bli som å løfte utrolig mye vekt fra skuldrene mine. Jeg er ikke den som har vært Belieber lengst, eller som vet mest om han – men jeg er allikevel en Belieber, og det også takket være Ingrid. Jeg hadde ikke veldig sansen for han i førsten, men så tvang hun meg til å se Never Say Never og jeg ble frelst. Så man kan vel si det slik, at takket være mitt vennskap til bestevenninnen min Ingrid – så er jeg en Belieber.

  Hjertelig hilsen Kaja! 🙂

 9. Hei! Jeg ønsker å vinne gratis billett til konserten til Justin for en veldig god venninne av meg. Jeg fikk nettopp vite at hun ikke klarte å få tak i en billett. Denne jenta har elsket Justin Bieber siden første gang hun så han, og hun fortjener så utrolig mye å være der! Da Justin hadde gratis konsert her i Oslo, satt hun å gråt fordi hun ikke hadde mulighet til å verken dra på konserten eller se den på TV. Hun har vært nettopp vært igjennom et brudd med kjæresten, noe hun tar veldig tungt, og jeg føler derfor at dette kunne ha vært en ypperlig oppmuntring for henne! Jeg ville satt så utrolig pris på å ha vunnet, så vær så snill, hjelp meg å gjøre dagen litt lysere for en jente som fortjener så mye bedre!

 10. Hei ! 😀

  Jeg heter Ala og er en stor Belieber!
  Første gang jeg hørte om Justin var i 2009 ,men så tenkte jeg på at han sikkert var som alle andre popstjerner osv, og at han ikke er så spesiell og at han ikke er min type sanger og ikke synger om det jeg liker !
  Men vet dere hva? der tok jeg feil! ikke bare feil, men mega feil! Første bilde og video jeg så av han, ble jeg så stolt av at en gutt har klart så mye! At han faktisk har fått drømmen sin i oppfylelse ! Han begynte å inspirere meg litt og litt, og whops så ble jeg en Belieber , og kommer alltid til å være det også! Første videoen jeg så var «Baby» , jeg ble så Forelsket at det er ubeskrivelig! De øynene,den søte nesen, den hjerte -formed leppene som han slikket på hele tiden, det håret osv. Ble helt lost i han! Da visste jeg at det er sånn type musikk og sanger jeg elsker. Når han kom til Oslo den 30.Mai, så fikk jeg ikke lov til å dra osv, og jeg ble så lei meg at jeg begynte å gråte.. 30.Mai satt jeg på facebook mens jeg var på besøk hos en vennine og jeg satt å gråt! Jeg gråt rett forran de fordi jeg så alle som skrev på facebook : «OMG , JEG SÅ JUSTIN BIEBER ! HAN SÅ PÅ MEG OG SMILTE» eller » HERREGUD, DET ER DEN BESTE DAGEN I MITT LIV, JEG KOMMER ALDRI TIL Å GLEMME DEN DAGEN» jeg ble så sjalu på alle de som var der, der og da! Men så følte jeg med på Justin heletiden og etterhvert sto det at Justin kommer tilbake til Norge i 2013 , jeg ble så glad og det første jeg tenkte var : Den konserten SKAL jeg på!! Så kom vi til den dagen billettene skulle slippes ut, den 12.Juli kl 09:00. Jeg sto opp kl 08:00 bare for å gjøre meg klar for å kjøpe billetter, og mamma og broren min hadde overført penger sånn at jeg kunne kjøpe Golden Circle, og jeg satt her på morgen med 2 pc’er og tlf min ! Jeg kom inn på billettservice, søkte på Justin Bieber og fant billetter, men så måtte jeg vente fordi det ble for mange på nettsiden på samme tid! Jeg venta og venta og jeg ble kasta ut flere ganger , men sånn er det når 44.000 folk er inne på samme nettside! Etter halvtime,så fikk jeg meg inn og var klar for å bestille da det sto: Billettene er utsolgt ! Jeg ble så lei meg og sur på samme tid! Da mista jeg håpet! Men så tenkte jeg : Justin har alltid sagt selv at de belieberne som ikke har møtt han enda er Spesielle, så jeg oppmuntra meg selv med det heletiden og jeg gjør det fortsat ! Jeg tror på mine drømmer og jeg kommer aldri til å gi opp håpet! Jeg håper jeg kan vinne en av de billettene for å få drømmen min oppfylt , jeg kommer til å være evig takknemlig hvis jeg vinner!
  Som sagt, Håper jeg vinner and Never Say Never !!!

  Hilsen Ala <3

 11. Jeg håper jeg får billettene!
  Jeg tror jeg virkelig fortjene dette, fordi jeg har så utrolig lyst til å se eller møte inspirasjonen min! Jeg har vært så utrolig lei meg, og stresset på hvor jeg kunne finne billetter! På torsdag fikk jeg ikke kjøpe billett fordi jeg var på jobb, og foreldrene mine var på jobb. Jeg fortjene virkelig dette.

  1. Hei Beatrice

   Hadde du tatt deg tid til å lese innlegg så hadde du ihvertfall blitt med i trekningen, for der står følgende:
   – Det er viktig at kommentaren er riktig skrevet, og den bør ikke begynne med «Jeg», men med «Hei». Det kalles normal oppførsel.
   Alle innlegg som begynner med «Jeg» vil ikke bli tatt med i trekningen.

   Vargas

 12. Jeg har billett! Fikk det som julegave av foreldrende mine! 😀 Vi er begge glad i Justin Bieber, men Frida er nok den jeg vil kalle en skikkelig belieber! 😉

  -Anette

 13. Jeg vil vinne fordi jeg har letet og letet etter bilett, men finner ingen.. jeg er så lei meg for dette Vil virkelig se justin

 14. Hei! Jeg heter Frida-kristine. Lei skulle egentlig få Justin Bieber konserten i bursdags gave den 1.august, men siden det var på mange andre som også ønsket biletter fikk ikke vi..min mening er at jeg synes lei fortjener en bilett fordi lei har vært en belieber siden har begynte. Har aldri sakt noe stygt om han. Sangene hans betyr utrulig mye for meg, og hver eneste sang kjenner jeg meg igjen i. Det er sikkert mange andre som også fortjener mer enn meg å vinne, men det viktigste er at jeg er med. Lykke til alle andre:)

 15. Hei !
  Det er virkelig snilt at dere vil gi bort bilett gratis! Jeg håper virkelig at jeg vinner biletten fordi foreldrene mine lar meg ikke reise hele veien til oslo alene med en venn, å de vil ikke være med selv. De sier at det blir for dyrt å bruke penger på noe de ikke engang vil, men at viss jeg greier å skaffe biletter selv skal de bli med. Jeg har vørt med i alle konkuransene jeg har funnet. Men har ikke vunnet. Det hadde betydd så utrolig mye for meg. Jeg har vært en belieber lenge nå, og min drøm er da selfølgelig å få dra på en av konsertene hans. Jeg stiller allti opp for han å hater når folk ser ned på han eller kaller han ting! Jeg har nok ikke større grunn eller fortener det mer en andre, men det hadde vært en drøm som gikk i oppfyllese. Ha en fortsatt bra dag videre ! 🙂 Hilden Prrnille

 16. Hei !
  Det er virkelig snilt at dere vil gi bort bilett gratis! Jeg håper virkelig at jeg vinner biletten fordi foreldrene mine lar meg ikke reise hele veien til oslo alene med en venn, å de vil ikke være med selv. De sier at det blir for dyrt å bruke penger på noe de ikke engang vil, men at viss jeg greier å skaffe biletter selv skal de bli med. Jeg har vært med i alle konkuransene jeg har funnet. Men har ikke vunnet. Det hadde betydd så utrolig mye for meg. Jeg har vært en belieber lenge nå, og min drøm er da selfølgelig å få dra på en av konsertene hans. Jeg stiller allti opp for han å hater når folk ser ned på han eller kaller han ting! Jeg har nok ikke større grunn eller fortener det mer en andre, men det hadde vært en drøm som gikk i oppfyllese. Ha en fortsatt bra dag videre ! 🙂 Hilden Prrnille

 17. Hei jeg håper jeg for denne billetten fordi at jeg er en stor belieber det har jeg vært fan av justin bieber siden 2008 og jeg håper jeg for tre da kan mine besteveniner være med, siden at vi har hatt en liten krangel og dem er også en kjempe stor fan så jeg kan gi dem en stor overaskelse da vi hun tilig meg og det går til en stor og en bra sak I ♥ U Justin Bieber

 18. Hei! jeg håper jeg for den og det er kjempe, snilt av dere å gi bort gratis billetter
  Og det viktigeste er at jeg er med på denne konkuransen
  Lykke til til dere andre
  I ♥ U
  JB

 19. Hei jeg knive stiker meg selv for jeg blir mobba og være dag på skolen og jeg klarer ikke mer og jeg gråter være dag hele drømmen min er og vinne justin bieber billetter for jeg fortjener det sykt for jeg kjøpte billettene men de komme ikke i posten min og jeg sendte klagger om det men jeg får ikke pengen til bake eller noe det var hele drømmen min og jeg har sparte til justin bieber billetter også får jeg de ikke da jeg hørte det så gråte jeg mange timer og klarer ikke å stoppe Justin bieber jeg vil vinne billetter være så snill. være så snill jeg er en sykt stor fan av justin jeg har plakater over hele rommet mitt og alt for jeg er en stor fan av justin bieber alle i klassen min mobber meg bare for jeg har justin bieber plakater over hele rommet mitt for jeg elsker deg sykt høyt du er hele drømmen min vis jeg vinner så skal jeg slutte og knive stike meg selv og alt VIS JEG IKKE VINNER BILLETTENE SÅ KOMMER JEG TIL OG GRÅTE VÆRE DAG det er sant kniver i hjerte være så snill jeg fortjener de være så snill jeg ELSKER JUSTIN BIEBER HAN ER DRØMMEN MIN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! <3 <3 !!!

 20. jeg har sakt til noen venner at jeg har vunnet justin bieber biletter og de har sakt det til alle i 7 trin og resten av skolen og jeg har melt meg på mange konkuranser men jeg har tapt på alle sammen .og nå tror alle jeg skal dit . jeg mener jeg har rett til å ha de forde jeg er en stor fann og har laget egene justin bieber ting og vi har dorlig rå vi må gå i konteineren får å få tak i mat. please la meg få dem. versåsnill.

  1. Hei

   Det hørtes ikke bra ut. Du bør ikke si at du har billetter som det kan være svært vanskelig å få tak i. Skulle så gjerne ha
   hjulpet deg, men som du ser av innlegget er allerede billettene gitt bort, og det skjedde i sommer da billettene ble kjøpt.

   Håpe du får tak i Justin Bieber billetter.

   Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.