Justin Bieber billetter til ekstrakonsert selges fra 11. oktober!

Hvis u går rundt å er lei deg for at du ikke fikk billetter til Justin Biebers konserter i Norge i april så bør du lese videre. Atomic Soul som arrangører disse konsertene har faktisk lykeks med å få Justin Bieber til å være en tredje dag i Norge.

Norge trengte desperat en tredje Bieber-konsert. Vi har fått tusenvis av mail og telefoner denne høsten med intense bønner fra fansen som ikke hadde klart å skaffe seg billetter.

Atomic Soul har derfor jobbet lenge med å få på plass en ekstrakonsert, og det er nå med stor glede de endelig kan bekrefte at Bieber har sagt ja. De er veldig glade for at all fansen som ikke fikk tak i billetter i sommer nå får en ny mulighet til å se sitt store idol.

Et virkelig scoop av Atomic Soul som virkelig tar sine kunder på alvor. Flott gjort!

Det betyr at det er konsert også 18. april i tillegg til de to utsolgte konsertene 16. og 17. april i Telenor Arena.

Salget starter kl 0900 Husk at du ikke må gi deg til tross for at det kommer medling fra billettservice om at alle billettene er utsolgt. Hele Telenor Arena skal selges ut og det er store muligheter for deg som ikke har billett.

har du sjansen til å endelig få sett Justin Bieber. Bruk tiden godt, start allerede å logg deg på i god tid før kl 0900- ikke gi deg før du har billett. Du har bare en sjanse, og bare få timer igjen til du kan ha billett til neste års største happening.

Justin Bieber setter helt åpnebart stor pris på sine «Beliebers», så mye at han faktisk velger å holde konsert tre dager på rad for sine fans. Ikke verst for verdens største superstjerne!

Se mer på Billettservice.no

JUSTIN BIEBER Telenor Arena Går i salg
torsdag, 11.10.12 09:00

Vargas

2 thoughts on “Justin Bieber billetter til ekstrakonsert selges fra 11. oktober!

 1. Hei, jeg er veldig veldig lei meg over at jeg ikke fikk billetter til JUSTIN BIEBER konsert her i norge. Og jeg lurte på om jeg har en sjansje til å få billetter? Vist jeg har det, lurte jeg på om jeg kan få svar så fort som mulig?

  1. Hei Faina

   Som du sikkert vet så er vargas12.com en av få bloggere i Norge som har gitt bort gratis billetter til Justins konserter i Norge.
   Dessverre så var det kun til de to første konsertene 16. og 17. april.

   Du må nok prøve å få tak i billetter på en annen måte Faina.

   Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.