Justin Bieber billetter til konsert i Norge

 

 

 

Jeg får masse henvendelser på når konserten i 2012 med Justin Bieber vil bli holdt. Til det er det bare å svare at det er fortsatt ikke avgjort. Men det vil bli offentliggjort på denne bloggen så raskt som over hodet mulig. Jeg gjør det jeg kan for å holde meg oppdatert og håper på mer info fra arrangør innen kort tid. 

Det vil helt sikkert bli lagt ut billetter for salt på nettet, både via arrangør, via Billettservice og andre kanskje mindre seriøse aktører. Det du kan være 100% sikker på at jeg vil selge billetter om jeg får tak i noen- til nøyaktig samme pris som arrangørene selger de for.

Justin Bieber er en av de største unge stjerner i verden. Han vil være den største «snakkisen» på sosiale nettverk gjennom hele året, så snart det blir bekreftet når han kommer til Norge.

Følger du denne bloggen så lover jeg deg den ferskeste info om Biebers konsert i Norge, og om tilgang til billetter så raskt som mulig. Det er «først til mølla» prinsippet som gjelder, og da er det sikkert forståelig at man ikke kan legge av billetter til disse er tilgjengelig. Det er helt umulig.

Allikevel lover jeg å gi deg all info så raskt som mulig om alt du trenger å vite om Justin Biebers konsert i Norge, og hvordan du skal få komme deg på konserten som høyst sannsynlig vil gå i Trondheim.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=SOI4OF7iIr4&feature=fvsr[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=b_4rdHIMDfk&ob=av2e[/youtube]

Bieber info

http://www.justinbiebersite.info/

http://www.twitvid.com/A593W

Biebers offisielle fan side

 

 

Vargas

93 thoughts on “Justin Bieber billetter til konsert i Norge

 1. Hvor mye sånn ca koster en billett ? 🙂 bor utenfor trondheim og har veldig veldig lyst på konserten hans(hvis han kommer) <3 så jeg skal spørre mamma og pappa om jeg kan dra på konsert hvis han kommer!!! <3

  1. Hei Mariell

   Det er foreløpig ikke satt noen dato for når Justin Bieber kommer til Norge. Så vidt man vet er det Trondheim som er mest sannsynlige destinasjon og konsert sted for superstjernen.
   Billettene blir lagt ut til salgs så snart det er avgjort at han faktisk kommer.

   Takk for din kommentar!

   Vargas

 2. Hei! jeg er en justin bieber fan<3 jeg syntest det er kjempe bra at du legger ut informasjon! tror du jeg kan få kjøpt noen biletter vis han kommmer????<3

  1. Hei Anna

   Om jeg får tak i billetter lover jeg at det skal bli en mulighet for å få tak i disse, men jeg kan ikke love noe eller reservere billetter. Det er svært mange som er ønsker å få tak på disse billettene forståelig nok.

   Takk for din kommentar

   Vargas

 3. Hei jeg er en jente som bor heeelt øverst i Finnmark:) jeg elsker JB å har sååå lyst til å treffe ham, fordi en venninne av min storesøster skal dit og hun har sakt at de har stilt seg i bilettkø??? Altså at når bilettene Kommer ut så har hun liksom sikra seg en billet!;O
  Men jeg Er veldig redd jeg ikke kommer til å få JB billet fordi venninna mi sier det blir utsolgt på 22min!!!!! Jeg lurer på omm du kan finne ut hvordan man stiller seg i bilettkø og legge det ut på bloggen din! 😀
  Ps. Takk for at du gir meg alt denne informasjonen!! Veldig snilt!! 🙂

  1. Hei Sofia
   Det er nok ingen som står i noen kø ennå, da det ikke er avgjort når Jason Bieber kommer til Norge. Det som er viktig er å være kjapt ute når det er bestemt at han faktisk kommer, og hvor konserten(ene) blir. Det kan bli mer enn en konsert. Da blir billettene raskt solgt ja.

   Jeg kommer til å plukke ut noen heldige som får kjøpt disse for den samme sum som de koster hos arrangøren. Det er bare å følge godt med på vargas12.com Sofia:)
   Det er en selvfølge for meg som har en aktuell blogg å gi all den informasjonen jeg kan få tak i om alt som har med Bieber å gjøre. Takk for fine ord.

   Vargas

   Vargas

 4. Siri:
  Hvor mye sånn ca koster en billett ? bor utenfor trondheim og har veldig veldig lyst på konserten hans(hvis han kommer) <3 så jeg skal spørre mamma og pappa om jeg kan dra på konsert hvis han kommer!!! <3

  hei

  kan justin bieber komme til norgen eller til oslo

 5. verså snill jeg må ha bileter vist jeg ikke får så skal jeg slå ned så mye på romet mit så jeg ikke kan søve på de jeg må ha bileter skal konseten ver på renkendal i trondhejm jeg har en far somm jober på junjor laget på rbk jeg pråver og spør han om de skal ver konsert der men han vet ikke jeg kliker vist ikke får bileter jeg skal ha tre te vennene mine vist ikke jeg får bileter så klikke jeg og kaster pc min i takke som den bli ådelakt for evi og alti versåsnill vesåsnill for da du beste jeg vet om versåsill versåsnill 🙂 🙂 🙂 🙂 :):) =)

  1. Kjære deg Hanne-

   Du har ikke skjønt noen ting du stakkars. Jeg har skrevet mange ganger at det ikke er noen billetter å hente på denne bloggen før det er avgjort om Justin Bieber kommer til Norge. Det blir avgjort i løpet av vinteren. Hvis du ødelegger pc´n din så kan du ikke følge med på når han kommer, så det er ikke så smart.
   Et lite tips fra meg. Les over kommentaren din før du poster. Det er nesten ikke mulig å få med poenget ditt.

   Om jeg hadde billetter så hadde jeg ikke bare kunne gi de bort til deg, det skjønner du sikkert:)

   Lykke til!

   Vargas

 6. Jeg har tenkt å ta med meg barna mine på konsert hvis/ når han kommer. De er veldig fan og veldig gøy å glede dem med det. Håper det kommer forsalg på LiveNation, slik de gjorde med Bruce Springsteen 🙂
  Har egentlig veldig lyst å gå p.å LMFAO 20 feb. også men har ikke fått billetter. Hadde nok ikke oppdaga dem hvis det ikke var for mine barn 😉 De er så morsomme og kule de guttene med morsomme videoer og fengende musikk 🙂 Har du hørt om dem også Vargas?
  Ha en fin kveld Vargas 😉 Liv

  1. Hei Liv

   Ja jeg har hørt om de, men det er så mange flinke grupper og vokalister at det blir vanskelig å følge alle. Justin Bieber er så populær at han kan faktisk bli blant de største i historien. Han er spennende å følge med på, og veldig artig at han er så pop i Norge.

   En av mine andre store favoritter er britiske Adele, hun er både vakker og dyktig.

   En fin kveld til deg også Liv:):)

   Vargas

 7. jeg håper han kommer til oslo for hvis det er i trondheim blit eg skuffa jeg bor i sørum kommune i byen oslo håper du svarer
  PS:JEG HÅPER JEG FOR EN BILLETT HAN ER SÅ SØT AT DET .HÅPER DU LEGGER UT MER INFORMASJON TAKK 😉

 8. hvis det ikke hadde vært for google hadde jeg ikke skrevet på denne bloggen
  Men jeg blir skuffet,irritert,sint,gretten det sinteste man kan bli hvis jeg ikke får tak i de billettene kjære Gud være så snill jeg ber deg

  1. Hva mener du med det Ida? Fant du bloggen via Google og derfor måtte skrive, eller er du glad for at du fant denne bloggen via Google?

   Du kan ikke på alvor menes at du skal få noen billetter med å be på knær for noen billetter som ingen har fått tak i. Hadde du brukt litt tid på å lese i kommentarfeltet og i blogginnlegget så hadde du skjønt at ingen kan forehåndsbestille Jason Bieber billetter. Er du klar over hvor mange tusen som er ønsker disse billettene like mye som deg?
   Følg med på denne bloggen. vargas12.com, så får du vite før de fleste- når billettene er tilgjengelig og når og hvor konserten skal avvikles.

   Vargas

 9. hei jeg setter veldig pris på at du leggger ut info !<3
  men er det sikkert at han kommer?
  og kommer det til og bli flere enn bare 1 konsert her i norge?

  1. Hei Mari

   Det som er sikkert er at det er arrangører her i Norge som jobber på spreng for å få Justin Bieber til Norge. Foreløpig er det Trondheim som ligger best ann til å få superstjernen på besøk. Om det blir en eller flere konserter, og når det blir er fortsatt i det blå.
   Denne bloggen følger utviklingen svært nøye og det kommer info så snart det er noe å skrive om, det kan jeg love. Det er svært mange «beliebers» i Norge som venter i spenning på info, og den kommer her på denne bloggen. Helt sikkert. Men det er viktig at alle skjønner at jeg ikke kan komme med mer info enn jeg har. Det ville ikke være pent å dikte opp noe som ikke har rot i virkeligheten bare for å tilfredsstille Justin Bieber fansen.

   Det er bare å følge med på vargas12.com

   Takk for din henvendelse.

   Vargas

  1. Hei Ida-

   Det betyr at Google virker som det skal- det er her du og alle andre får beskjed først om og når det er billetter tilgjengelig for en eventuell Bieber konsert i Norge.

   På vargas12.com- du bør spre dette til dine venner slik at flest mulig kan få beskjed raskest mulig. Det er umulig for meg å sende mange tusen mail til de som ønsker billetter, når den tid kommer.

   Vargas

 10. Jeg har dette som mitt største ønske, å dra på JDB konsert, han er så fantastisk, jeg elsker han.. I am a TRUE belieber! Men.. om det er i Trondheim konserten skal være, får jeg mest sannsynlig ikke kommet, jeg bor i Oppland, veldig langt unna.. Men.. alt for JDB <3<3 Håper han kan komme til Oslo!

  1. Hei Thea

   Du er ikke alene om å ønske deg Justin til Oslo. Alle Beliebers er nok enig i at det er Oslo som burde ha vært konsert sted, men det er dessverre Trondheim som er destinasjon hvis det blir konsert i Norge.

   Jeg lover skrive om det på denne bloggen så snart dette blir kjent.

   Takk for at du leser og kommenterer på vargas12.com Thea.

   Vargas

 11. Ok! Da må jeg vell få med meg en av mine belieber venner til Trondheim om det blir konsert!! Takk for svaret på forrige kommentar.

 12. Heisann! Jeg ville bare si at jeg gleder meg masse masse til konserten og jeg håper jeg får en billett :- D dette er en konsert jeg har gledet meg veldig til :- ))

 13. hei jeg elsker justin bieber men er dere sikre nå om han kommer til oslo eller tronheim plis gi meg et svar der det står oslo

  1. Hei Amalie

   Hvis du leser teksten om det vargas12.com skriver i de sakene som omhandler Justin Bieber, så ville du lest ganske raskt at ingenting er avgjort. Justin Bieber kan komme til Norge i sommer, men det er ikke avgjort når eller hvor.

   Følger du med på vargas12.com så er du blant de første som får vite om Justin Bieber kommer til Norge, og når han kommer.

   Takk for din henvendelse:)

   Vargas

 14. Hvor mye koster billletene ?? når tror du konserten kan bli hvis han kommer?? tror du det går ann å møte han backstage etter konserten å få autograf ?? hvor lenge varer en vanlig konsert med justin ?? hvor mange sanger tror du han synger ??jeg har ventet i 2 år på å komme på konsert håper han kommer <3<3<3<3

  1. Hei

   Prisen blir nok mellom 500 kr og opp til 1000 kr for de beste plassen. Når konserten blir får du først vite når det blir avgjort, det får du i så fall vite først på denne bloggen.

   Om det er mulig å møte Justin Bieber bak scenen er det vel han selv som avgjør. Du får prøve å ta kontak på hans egen blogg.
   Takk for din henvendelse.

   Vargas

 15. Julie Sofie

  Hei Vargas!! Elsker bloggen!

  Jeg har blitt lovet av Pappa og stemoren min at jeg skal på den konserten vis han kommer til Norge ,sverige eller Danmark. Jeg har vært fan siden han ble funnet ,hele rommet mitt er justin bieber overalt! Det er egentlig helt sjuk! :D:D Utrolig glad for at du legger ut informasjon! Sykt glad for at Google ga meg denne bloggen når jeg søkte! jeg kommer seriøst til og gråte i flere timer vis han kommer! Er største belieber’n i NORGE KANSKJE HELE VERDEN OG ! 😀
  Er du selv justin bieber fan eller? 🙂

  He-he
  Klem fra – Belieber’n <33

  1. Hei Julie

   Fint du fant fram til Vargas12.com på Google!Det er jeg glad for, og du bør sende linken til andre Beliebers du kjenner fordi denne bloggen vil være blant de aller første i Norge som gir den informasjonen du og andre trenger så snart det blir avgjort når Justin Kommer til Norge.

   Jeg vil ikke kalle meg fan, men jeg har svært mange venner på din alder tipper jeg. Mellom 12 og 16 år som er nesten like fan som deg:):)

   Du har snill pappa og stemor som lar deg få gå på konsert. Husk at det er svært mange som ønsker seg disse billettene, nettopp derfor er det viktig at du følger godt med på bloggen fram til avgjørelsen om konsertsted blir avgjort. Det gjør du enklest ved å legge inn mail adressen din på Bloglovin linken på hovedsidens venstre side. Da kan du også være blant de første i landet som denne viktige infoen.
   Jeg har gode kontakter i USA og følger veldig nøye med Justin Biebers bevegelser karriere slik at jeg får viktig beskjeder og info så snart det skjer noe nytt.
   Tusen takk for at du stakk innom Julie. Jeg lover å holde det jeg lover!

   Vargas

  1. Det er et smart valg Julie, som du ser er det mange andre som har gjort det samme og alle disse ligger godt an til å kunne være de første som får billetter til konserten. Får jeg tak i noen så lover jeg å selge disse uten fortjeneste. Dvs at jeg selger de videre til den pris jeg må betale for de.

   Takk for at du stakk innom Julie:)

   Vargas

 16. Hei Vargas jeg har hørt fra en venn at vargas bare er fake skal jeg tro på hun eller dere?
  PS:JEG ELSKER JUSTIN BIEBER JEG HAR SENGESETTE OG FILMEN OG JEG ER I SENGA NÅ SÅ MEN HÅPER SVARET BLIR AT JUSTIN BIEBER KOMMER TIL NORGE FOR JEG FÅR IKKE LOV TIL OG DRA HELT TIL TRONDHEIM FÅR EN JUSTIN BIEBER KONSERT JEG VIL HELLER TIL OSLO FÅR JEG BOR I SØRUM KOMMUNE

  1. Hei Ida

   Hva er en fake blogg? Alle bloggere jeg kjenner er helt ekte:)

   Om du mener om det som skrives på denne bloggen er ekte så kan jeg svare at alt som skrives om Justin Bieber er 100% sant. Men du må selv velge å tro hvem du vil.
   Det er mange som elsker Justin, dvs de tror det, for det er de færreste som har møtt han.
   Jeg kan love deg at du får vite det du trenger å vite i god tid før en eventuell konsert i Norge. Men da er det viktig at du også gjør som mange andre og følger vargas12.com Det er på denne bloggen det blir offentlig gjort når oh hvor Bieber skal holde konsert.

   Takk for din kommentar Ida.

   Vargas

  1. Hei

   Det er så mange som ønsker billetter til Justin Bieber konsert om han kommer til Norge. Derfor er det umulig å kontakte alle som vil ha. Det eneste og det som blir riktig for alle, er at det blir offentliggjort på vargas12.com hvor billettene blir lagt ut for salg, og selvsagt når og hvor konserten holdes.

   Den eneste måten du kan være raskest ute til å få billetter på, er at du gjør som veldig mange andre. Nemlig å følger vargas12.com på bloglovin på hovedsiden.
   På den måten er du hele tiden oppdatert hva denne bloggen skriver, og der kommer all info du trenger mht Justin Bieber også.

   Takk for din henvendelse. Marte!

   Vargas

 17. Fikk det ikke til, det står bare at mail adressen er blitt brukt før.. 🙁 ?
  Takk for at dere svarer så fort!

  Veit dere hvor jeg kan kjøpe konsert billetter(justin bieber) som er i utlandet?? 🙂
  Sorry at jeg spør så mye 😛

  1. Du maser ikke ada, hyggelig å høre fra deg. Men billetter til Justin Bieber konsert er det ikke så godt å si så mye om så lenge man ikke vet om det blir noe konsert ennå. Det skjønner du sikkert:)

   Vargas

 18. Hei!
  jeg har en datter på 13 år og ho liker virklig justin bieber! og etter all den masingen hennes bestemte vi at hun får lov til å dra på justin bieber konsert bare det er i norge. jeg har lest de fleste komentarene over og jeg skjønner at du ikke kan reservere billetter men jeg håpet kanskje du ville forandret mening hvis jeg jeg gir deg 15000 kroner til 1 eller 2 billetter til justin bieber! hun har nemmelig spart en del, så legger jo vi til litt da:) det hadde vært veldig hyggelig hun sier at hun gjør hva som helst får å fa tak i det jeg kan gi mer hvis det er for lite men det er det vi har hittil håper du i allfall kan tenke på det hvis du er usikker. når ho sitter på pc-en spør jeg alltid » hva gjør du?» så sier hun:» prøver å finne ut hvor jeg kan kjøpe justin bieber billetter» så sier jeg: »men du vet jo at de ikke har kommet?» da sier hun: »joda men jeg må jo følge med». hehe:D

  håper du er interesert i det da;-)
  uansett her er E- post adressen min: eline-tm@hotmail.com (så kan du jo svare der.)

  Jeg setter veldig stor pris på at du har laget denne bloggen, du oppfyller jo mange store drømmer til barna. jeg pleier å titte innom her hver dag;)

  Ha en fin dag! 😉

  – Eline

  1. Hei Eline

   Takk for hyggelig kommentar!

   Jeg er smigret over tilbudet ditt, men du skulle vare visst hvor mange henvendelser jeg får
   mht Justin Bieber billetter:)

   Jeg må gjøre dette så riktig som mulig, og på min måte.

   Foreløpig er det ikke bestemt når eller om Justin Bieber kommer til Norge.

   Så må vi finne ut hvordan billettene blir lagt ut for salg, når den tiden kommer.

   Får jeg tak i billetter så kan det hende disse
   blir lagt ut til salgs på vagas12.com

   Eller de blir gitt bort til den som har det beste argumentet for å få en billett.

   Jeg beklager at jeg ikke kan ta i mot din forhåndsbestilling på en potensiell Bieber konsert.

   Vargas

  1. Nei, jeg vet ikke det dessverre, fordi det er ikke avgjort når Justin Bieber kommer til Norge. Så snart det er avgjort vil du finne all info det er mulig å oppdrive på denne bloggen.

   Vargas

  1. Hei Johanne

   Jeg kommer til å legge ut billetter til den pris som arrangøren forlanger, om det er noen sjanse for at man får kjøpt billetter.

   Justin Bieber billetter er blant de mest ettertraktede i verden, det kommer til å bli mange som ønsker å skaffe seg disse, ikke bare norske, men også svenske, finske og danske jenter. De vil gjøre alt de kan for å få tak i disse billettene på lik linje med deg og meg.

   Det betyr at jeg ikke kan love noe som helst, men jeg lover å prøve!

   Vargas

  1. Loverå gi beskjed Melissa.- du må da love å sjekke denne bloggen med jevne mellomrom -det er her du
   får all viktig info om Justin Bieber kommer til Norge.

   Vargas

 19. heisann! blir det noe konsert? og når billettene kommer ut selger du det da? og hvordan kan jeg kontakte deg hvis jeg lurer på noe (e-post addresse kanskje?)

  Hilsen Eline

  1. Jeg gir bort de billettene jeg får tak i.
   Men de skal i så knyttes opp til en konkurranse til denne bloggen, mitt beste
   forslag til deg Eline er at du legger deg inn på vargas12.com sin bloglovin side.
   Da har du full oversikt over alle innlegg som kommer, også de med billetter til en
   eventuell konsert med Justin Bieber på norsk jord.

   Vargas

  1. Du kommenterer på et eldre innlegg. Legg merke til at vargas12.com har mange innlegg etter det du kommenterer på.
   Blant annet en video/ teaser av den nye videoen til «Boyfriend». Jeg ser det er mange som ikke legger merke til de
   nyeste innleggene. Gjør det til en vane at du alltid leser de nyeste innleggene først.
   Det er der info om billetter kommer!:):)

 20. Hello!
  Jeg bare lurte på om du vet om noen steder man får sett alle landene justin skal til? Sal på konsert vis han kommer til Norden, så lurer på hvor man får kjøpt billetter!:)
  Vet du hvor mye en billett kommer til og koste? Eller hav de vanligvis koster?!
  Masse spørsmål:>

  Takk på forhånd:)

 21. Jeg elsker Justin Bieber og er kjempe stor fan <3 Kan du være så snill å legge ut alt info om konserten hans, hvor den er, når, hvor jeg kan kjøpe biletter og alt! Plissss, det betyr mye <3

 22. Heeii 😀

  Jeg er en stoor fan av Justin bieber! og jeg lurer på når konserten er og hvor….

  Kan du pliiz svare på dette?
  hva koster en slik bilett egenklig? :))

  kleem fra meeeg <3

  1. Hei Jasmin

   Det er dessverre ikke konsert Bieber skal holde i Norge.
   Det er en promotering fra hans siste album. De som får komme og se blir trukket ut
   av hans plateselskap Universal.

   Du kan selvsagt melde deg på du også.

   Skjema finner du om du ser på et av de andre innleggene på http://www.vargas12.com
   som handler om Justin Bieber.

   Lykke til!

   Vargas

 23. dere vet vell at han kommer til oslo den 30.mai og da skal ha en liten konsert for noen som vinner en konkuranges<3

  1. Bieber skal ikke ha konsert, men det er et knippe mennesker som får møte han, og da vil han nok synge noen strofer- det vil jeg ikke karaktisere som noen konsert.

   Det stemmer at han kommer til Norge 30. mai.

   Vargas

 24. justin bieber var i norge her om dagen og hadde konsert men dere sier at han ikke har det dette er ikke riktlig eller san blogge

  1. Hei

   Det stemmer at Justin var i Norge, og det har vi skrevet masse om på vargas12.com
   Det var i regi av Universal, og det var en promo for det nye albumet som Justin Bieber slipper snart, Belive.
   Neste år, uvisst når- vil unger Mr. Bieber komme tilbake. Akkurat som han sa at han ville-
   Da kan du være heldig å få billetter på vargas12.com

   Lykke til!

   Vargas

 25. jeg lurer på vilket konsert dere snakker om fordi den som kommer neste år 2013 den har billet salg neste torsdag og jeg lurer på hvor man kan kjøpe disse billetene<3

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.