Justin Bieber er BUTT man- verdens fineste rumpe er også hans favoritt

Unge Bieber er selvutnevnt rumpe elsker og har ved flere anledninger sagt at han er svært opptatt av dame-rumper. Som kjent er Justin sammen med smellvakre Selena Gomez som kanskje ikke er mest kjent for rumpa si, men hun er allikevel en meget vakker ung kvinne.

Damen Justin sikter til er selvsagt Kim Kardashian, som har fått hedersbetegnelsen, verdens mest sexy rumpe.

– Frodige kvinner er i ilden som aldri før, heldigvis. De er også langt mer akseptert i motebransjen, og det begynner å hjelpe her hjemme også. For bare noen få år siden gikk det ikke an for en normal frodig kvinne å finne seg et skjørt, en kjole eller bukse, uten å måtte gå i spesialforretninger.

Nå har kjedene skjerpet seg noe, i tillegg er det kommet butikker som «Zizzi» i fler norske byer, som har større størrelser for kvinner.

Kim Kardashian derimot, har penger nok til å få sine klær spesialsydd og flydd inn fra alle verdenshjørner om så er.

– Nå er 31-åringens atributt av Zoo Magazine blitt kåret til verdens beste. Kardashian har tidligere blitt beskyldt for å ha jukset, og fått implantater i bakdelen, men dette har hun selv motbevist gjennom å la seg røntgenfotografere.

Jeg er den typen som liker rumper. Jeg blir tiltrukket av dem, forteller 18-åringen og ramser opp en rekke favoritt- bakdeler: – Nicki Minaj, Kim Kardashian og Beyoncé.

 – De fleste menn har gjennom generasjoner vært opptatt av kvinnerumper og feminine former. Dette vil ikke forandre seg så lenge det bor mennesker på planeten. Også i Norge får kvinner med sexy rumper stor oppmerksomhet.

Tone Damlis rumpe har vært gjenstand for diskusjon i de fleste fora, sexy Triana Iglesias elsker å vise fram sine attributter til de flestes fornøyelse.  Kvinner ser også på rumper, både andre kvinner og menns rumpe er den første delen av kroppen man sjekker ut på kjente og ukjente vi møter på vår vei.

 – Kvinner har forskjellige former og utseendet, men menn er dog enkle sjeler. Liker de rumpa så er det meste gjort. En kvinne med former kommer langt om hun i tillegg er blid og hyggelig. Selvsagt må det være en kjemi, og det skal også være følelser til stede før man blir sammen.

Allikevel tør jeg påstå at mange menn ser på rumpa, før de ser etter noe mer. Den er av stor betydning for de fleste menn.

Også Justin Bieber da som ble mann 1. mars i år, derfor kan han være ærlig å si at Kim Kardashian har en fantastisk sexy rumpe!

 Ser du på rumpa før du ser etter om det er noe av personligheten du kan falle for hos en potensiell partner?

 

Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.