Han er den lille tenårings popstjernen, som nå skal bevise at han er blitt en voksen mann. Sånn går altså det, skikkelig juling. Justin Bieber er kjent for sitt «baby-face» og uskyldige utseende. Med sangtekster om uskyldig kjærlighet, som har gjort ham til et verdens idol for millioner av unge jenter og sikkert noen gutter.


Men i en ny fotoshooten, ville Justin Bieber uten tvil sjokkere fansen med denne blodige kampen i bokseringen. Det er allikevel lett å se av bildet at dette er spill for galleri.

Tough guy: In another shot the teen slips on a black tuxedo jacket and goes a few rounds with a speed ball

Bieber i FotoShots Foto: Tony Kelly

Den 18 år gamle sangeren er  dynket ned i blod så blir han «slått» i ansiktet av en brutal bokser.

Bildet er bare et av mange utrolige bilder tatt av den verdenskjente motefotografenTony Kelly fra Dublin,  som gjør en fantastisk ny fotoshoot for magasinet Complex.

De forbløffende bildene som ble tatt av Kelly for bare noen få dager siden, er en fotograf som har skutt fashion-bilder for gigantmagasin som britiske GQ, Tatler og Vanity Fair.

Du kan se flere bilder i linken fra Daily Mail nederst i denne saken.

Kommer Justin Bieber til Norge snart, lurer du sikkert på. Det gjør jeg også. Problemet er bare at det er ingen konserter i hele verden som har Bieber på plakaten.

Om det er et PR- stunt for å få så mange som mulig til å kjøpe billetter når konserten er klar, eller om det er Bieber selv som ikke ønsker å reise på Turné er usikkert.

Det som er helt sikkert, er at jeg jobber hele tiden med å finne svar for deg, om og når Justin Bieber kommer til Norge eller ikke.

Jeg kan love på tro og ære at det er på denne bloggen du får vite om Justin Bieber konsert på norsk jord.

Følg med, det er alt jeg kan si fortsatt.

Vargas

Kilde

DailyMail.co.uk

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Sommerjobb? Du har rettigheter selv om du er ung

Mange tusen ungdommer går mot en lang sommerferie, noen har allerede fått seg en viktig arbeidserfaring med å ha sommerjobb...

Altinn er nede som vanlig- Prøv igjen!

Når du endelig kommer inn på nettet hos Altinn eller Skatteetaten så er det veldig viktig at du ser godt...

Lukk