Justin Bieber gjør fansen fornøyd

 

Avalanna Routh er 6 år gammel og har via sin Facebook profil klart og samle inn 12000 stemmer til å få overtalt Justin Bieber til å komme å besøke henne. Lille Routh har en helt spesiell form for hjernekreft, og på selveste Valentines Day kom Justin Bieber på besøk. Han fikk kyss på kinnet og gjorde meg lykkelig sier lille Routh til WHDH Boston news. 

Bieber besøker ofte sykehus, barnehjem og andre institusjoner som kan gjøre fansen fornøyd. Han har også gitt masse penger til skoler i Afrika.

 

Bieber

Foto: HuffingtonPost.com

Biebers kjæreste, Selena Gomez  skal rett før Valentines Day ha fått en diamant ring med inskripsjonen J og  «I’m finally home 🙂 på.

Mulig var det bare en hjemkomstgave til sin kjære da smellvakre Gomez kom hjem fra en konsert i  Montevideo, Uruguay. Selena bør være forsiktig med å vise sin smykker da disse raskt kan starte rykter.

For ikke lenge siden ble flere Beliebers lurt i en ny video der Justin Bieber inviterte flere fans til å tro at de skulle være med på reklame film, men de fikk et hett møte med sitt store idol i stedet. Bieber er kjent for å virkelig ta vare på sine fans.

Nylig var Justin Bieber med sin far, Jeremy, og sin lillebror Jaxon på stranda i Malibu California.

Justin Bieber på stranda Foto: Online.com

For alle norske Beliebers er det bare en ting å gjøre, smøre seg med tålmodighet og håpe på at han kommer til Norge i sommer. Det får du i så fall vite på vargas12.com i det øyeblikket det er bestemt.

Vargas

2 thoughts on “Justin Bieber gjør fansen fornøyd

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.