Justin Bieber har gratis konsert i Oslo sentrum 30. mai!

Universal Norge har etter min mening gjort en liten genistrek med å holde dette hemmelig for så å få en av verdens største Idoler til å holde en konsert som alle kan få gleden av. Nå bør du som er en ekte «Belieber» gjøre alt du kan for å komme deg til Oslo. 

Dette er en unik mulighet til å få se ditt store Idol på nært hold.

«Universal Music Norge har gleden av å bekrefte at Justin Bieber (18) kommer til Oslo den 30. mai 2012, for å gjøre en unik TV-sendt opptreden foran et utvalgt publikum. Du kan bli en av de heldige som får være i publikum i studio den dagen.»

Dette skriver Universal på sine nettsider.

Er det noen som bør få en symbolsk blomsterbukett fra alle Justin Biebers fan i Norge, så må det være Universal Norge. Dette er en gave til alle «Beliebers».

Justin Bieber skal bo på Royal Christiania Hotel i nærheten av Oslo Sentralstasjon. Han er innlosjert i hotellets såkalte «Fabulous»-suiten, eller kongesuiten, som består av to etasjer. Så er du en av de som allerede står i kø ved Grand på Karl Johan, så vet du hva du bør gjøre.

Et døgn før Bieber går på scenen ved Operaen, står mange hundre unge jenter og synger ved Grand Hotell på Karl Johan.

Politiet har satt opp sperrebånd fra Stortinget ned til Spikersuppa for å holde de ivrige tenåringene på avstand. De har også politihester på stedet, og en ambulanse står parat.

Lyd-leverandøren Sentrum Lyd melder på sin Facebook og Twitter-side at de «leverer scene for Justin Bieber …foran Østbanehallen / Oslo S i morgen.» Og Oslo-politiet bekrefter overfor VG.no at de har mottatt melding om et Bieber-show i samme område mellom 16 og 18.

Opprinnelig skulle Justin Bieber spille på Operataket, men dette kolliderte med prøvene til feiringen av kongeparets 75-årsdag torsdag.

Ikke la denne unike sjansen gå i fra deg. Møt opp i Oslo sentrum onsdag 30. mai for ditt livs Justin Bieber opplevelse.

Husk å skriv til meg om din opplevelse når du har landet en gang ut i neste uke.

Les mer om Justins Norgesbesøk på VG.no

Har du planer om å møte opp ved Operaen 30. mai?

 

Vargas

8 thoughts on “Justin Bieber har gratis konsert i Oslo sentrum 30. mai!

 1. Skrev dere ikke at dere skulle ha konkurranser om å få et møte med Justin!?? Har fulgt med på vargas12 i sååååå lang tid nå. HVAFAEN!?!?

  1. Nå får du gratiskonsert med Justin Bieber så kommer du her og banner på bloggen, hva er det som feiler deg da?

   Når det er billetter å selge vil det bli konkurranse- dette møte med Justin er det jo plateselskapet som styrer. Universal Norge. Vært fint om du fulgte litt med.

   Når det kommer en konsert med Bieber på norsk jord, da kan det hende det blir konkurranse for å kunne vinne billetter, ikke med med stjernen. Det har det aldri vært reklamert for.

   Vargas

  1. Hvorfor er jeg patetisk William? Fordi ingen jenter hadde møtt opp på Justin Bieber konsert til riktig tid, om de ikke fikk denne beskjeden??? HEHEHE

   Kanskje du skulle krype tilbake til det sorte våte hullet ditt? Der du hører hjemme?

   Din klovn!

   Vargas

 2. Jeg syns Justin Bieber ruler og er søt. Så dei som syns han er teit kan bare stikke vekk. Han er en heilt vanlig gutt som er flink til å synge og talentfull. Han ble født sånn,å kommer alltid til å vær sånn. Det må dere der ute tålerere!!!

  1. Justin Bieber er svært populær over hele verden, før eller siden vil haterne
   også oppdage hvilken status han har i pop verden, og at Bieber har svært mange positive egenskaper mange kunne ha lært av.

   Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.