Om du har planer om å bestille billetter til Justin Bieber konsertene i Oslo i april 2013 når disse er tilgjengelig via Billettservice.no 12. juli, vil du sannsynligvis bli skuffet. 

Slik vil Billettservice sine sider se ut da du vil prøve å kjøpe deg billett på lovlig måte når disse legges ut.

© 2007. Billetservice AS – a Ticketmaster company, Postboks 645 Sentrum, 0106 Oslo. All rights reserved.Intern serverfeil/Internal Server Error
En intern feil eller feilkonfigurasjon har oppstått, og serveren kunne ikke gjennomføre din forespørsel.
Vennligst kontakt Kundesenteret på telefon 815 33 133 (man-fre 09-17, lør 10-14)
The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.
Please contact Customer Services: +47 815 33 133

– Arrangøren Atomic Soul har håndtert salget på en klønete måte, og må flere ganger ha drevet brannslukking mot Forbrukerrådet for å ikke få en klekkelig bot for sin ulovlig markedsføring rettet mot barn.

Det er dessverre stor sjanse for at få eller ingen får kjøp billetter til Justin Bieber konsertene for april neste år, pga Billettservice sine servere er kjent for å bryte sammen ved større arrangement.

Større enn to Justin Bieber konserter får du det ikke i Norge, det burde arrangøren forstått.

– Sjansen er nemlig stor for at serverne ikke tåler at titusener av «Beliebers» går inn på en og samme nettside på en gang. Billetservice.no er ikke kjent for å ha rask service på sine sider fra før, hvordan det blir når alle kan bestille av kvoten på ca 41000 billetter samtidig, kan man bare forestille seg.

– Det har i dag blitt gjort gjentatte forsøk på å logge inn på nettsidene til Billettservice og etter et par timer kom vi gjennom på telefon. Der fikk vi klar beskjed om at alle henvendelser  ang billetter måtte gjøres til arrangør Atomic Soul.

 

Det var også lettere sagt enn gjort. De hadde ikke tid til å svare på henvendelser de heller. Spørsmål om servere er helt åpnebart en hodepine for arrangøren.

Vargas12.com har vært i kontakt med arrangør http://atomicsoul.no/ og ble der høflig, men bestemt avvist og  bedt om å skrive mail om det var noen spørsmål knyttet til konsertene.

Mailen er heller ikke besvart, derfor publiseres spørsmålene her, så kanskje andre kan svare på det svært mange lurer på.

Vi er i ferd med å skrive et nytt blogginnlegg om Justin Biebers konsertene i Norge. I den anledning ønsker vi å stille arrangøren noen spørsmål
knyttet opp mot billettsalget som starter 12. juli.

Håper dere er sporty nok til å svare på disse da deres kunder er våre lesere.

1. Billettene til konsertene i april 2013 vil bli solgt via Billettservice.no et nettsted som erkjent for å ha begrenset kapasitet fra før. Hvordan vil dere behandle mange tusen henvendelser fra fansen samtidig når billettene legges ut 12. juli kl 0900?

2. Vil de som prøver å kjøpe billetter få andre muligheter til å få tak i billetter når Billettservice.no sine servere bryter sammen?

3. Justin Bieber er meget populær, har dere sett for dere den pågangen som er i kjølevannet av konsertene neste år?

4. Stemmer det at flere toppbloggere i Norge har fått billetter som de kan gi bort til sine lesere?

5. Ser dere for dere et ekstremt svartebørs-salg av Bieber billetter etter at dere har fått solgt de billettene dere har lagt ut via Billettservice.no

Som sagt, fortsatt ingen svar fra en amatørmessig arrangør.
– Ingenting har gledet oss mer enn at alle som ønsket det, fikk sine billetter på skikkelig vis. Man ser jo hvordan det går når det er flere som skal prøve å gjøre ting på en smidig måte.

– For kort tid siden skulle de som hadde betalt en forhåndspris via nettstedet BieberFever få kjøpe billetter før alle andre. Igjen ble det problemer fordi serverne ikke klarte å håndtere den store pågangen. Dette vil dessverre fortsette når alle kan bestille billetter via Billettservice.no også.

Fra Billettservice.no sine nettsider står det nærmest at de har full kontroll:

«Vårt mål er å være Norges ledende leverandør av billettjenester ved å tilby et bredt utvalg av arrangementer via effektive salgskanaler.» Videre står det å lese:

«Billettservice AS er Norges ledende leverandør av billetter til kultur- og sportsarrangementer.
Gjennom vårt samarbeid med Posten Norge AS og Reitan Servicehandel har vi distribusjon
av billetter via Posten, Narvesen og 7-Eleven.»

Vi formidler daglig tusenvis av billetter til konserter, teaterforestillinger, festivaler og idrettsarrangement over hele landet.» Og ikke nok med det.

De skryter også av å være best.

«Publikum kan reservere eller kjøpe sine billetter på www.billettservice.no, som er en av Norges best besøkte og mest kjente portal for salg av billetter til kultur- og sportsarrangementer.»

Bare vent å se, det er ikke for å skremme, men for å advare Justin Bieber fans i Norge om å være tålmodig.

– I Sverige ble to konserter med til sammen 22000 billetter solgt ut på noen få timer. I Norge er det 41000 billetter, og skal disse selges på kort tid må enten noen billetter allerede være solgt, eller så må alle serverne klare trafikken når alle de titusener som ønsker seg billetter logger seg inn på samme tid.

Vargas12.com gjør sitt for å gjøre noen få glade i alt det forventede kaoset. Du kan  to billetter som vi gir til den vi mener fortjener det mest. Hvis vi får tak i billetter til konsertene 16. og 17 april 2013.

– Da må du argumentere på best mulig måte og fortelle hvorfor akkurat du fortjener gratisbilletter. Samt at din kommentar må være skrevet uten skrive feil, og helst ikke bare en beskjed om at du håper på å få billetter fordi du er en ekte «Belieber» og elsker Justin Bieber.

Lykke til!

Vargas

Tags: Billetter, Justin Bieber

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Menn får kraftig orgasme av å bli penetrert i rumpa

"Alle" par med respekt for eget sexliv og velbefinnende har selvsagt et eller flere leketøy for å pirre sexlivet. Mangler...

VIDEO- The Hobbit – An Unexpected Journey- premiere i desember

The Hobbit er filmen som forhåpentligvis vil gi mange Lord Of The Rings fan verden over mange svar på spørsmål...

Lukk