Justin Bieber – jakten på billetter vil få serverne til Billettservice til å bryte sammen

Om du har planer om å bestille billetter til Justin Bieber konsertene i Oslo i april 2013 når disse er tilgjengelig via Billettservice.no 12. juli, vil du sannsynligvis bli skuffet. 

Slik vil Billettservice sine se ut da du vil prøve å kjøpe deg billett på lovlig måte når disse legges ut.

En intern feil eller feilkonfigurasjon har oppstått, og serveren kunne ikke gjennomføre din forespørsel.
Vennligst kontakt Kundesenteret på telefon 815 33 133 (man-fre 09-17, lør 10-14)

– Sjansen er nemlig stor for at serverne ikke tåler at titusener av «Beliebers» går inn på en og samme nettside på en gang. Billetservice.no er ikke kjent for å ha rask service på sine sider fra før, hvordan det blir når alle kan bestille av kvoten på ca 41000 billetter samtidig, kan man bare forestille seg.

– Det har i dag blitt gjort gjentatte forsøk på å logge inn på nettsidene til Billettservice og etter et par timer kom vi gjennom på telefon. Der fikk vi klar beskjed om at alle henvendelser  ang billetter måtte gjøres til arrangør Atomic Soul.

Det var også lettere sagt enn gjort. De hadde ikke tid til å svare på henvendelser de heller. Spørsmål om servere er helt åpnebart en hodepine for arrangøren.

Vargas12.com har vært i kontakt med arrangør http://atomicsoul.no/ og ble der høflig, men bestemt avvist og  bedt om å skrive mail om det var noen spørsmål knyttet til konsertene.

Mailen er heller ikke besvart, derfor publiseres spørsmålene her, så kanskje andre kan svare på det svært mange lurer på.

Vi er i ferd med å skrive et nytt blogginnlegg om Justin Biebers konsertene i Norge. I den anledning ønsker vi å stille arrangøren noen spørsmål
knyttet opp mot billettsalget som starter 12. juli.

Håper dere er sporty nok til å svare på disse da deres kunder er våre lesere.

1. Billettene til konsertene i april 2013 vil bli solgt via Billettservice.no et nettsted som erkjent for å ha begrenset kapasitet fra før. Hvordan vil dere behandle mange tusen henvendelser fra fansen samtidig når billettene legges ut 12. juli kl 0900?

2. Vil de som prøver å kjøpe billetter få andre muligheter til å få tak i billetter når Billettservice.no sine servere bryter sammen?

3. Justin Bieber er meget populær, har dere sett for dere den pågangen som er i kjølevannet av konsertene neste år?

4. Stemmer det at flere toppbloggere i Norge har fått billetter som de kan gi bort til sine lesere?

5. Ser dere for dere et ekstremt svartebørs-salg av Bieber billetter etter at dere har fått solgt de billettene dere har lagt ut via Billettservice.no

Som sagt, ingen svar foreløpig.
– Ingenting har gledet oss mer enn at alle som ønsket det, fikk sine billetter på skikkelig vis. Man ser jo hvordan det går når det er flere som skal prøve å gjøre ting på en smidig måte.

– For kort tid siden skulle de som hadde betalt en forhåndspris via nettstedet BieberFever få kjøpe billetter før alle andre. Igjen ble det problemer fordi serverne ikke klarte å håndtere den store pågangen. Dette vil dessverre fortsette når alle kan bestille billetter via Billettservice.no også.

Fra Billettservice.no sine nettsider står det nærmest at de har full kontroll:

«Vårt mål er å være Norges ledende leverandør av billettjenester ved å tilby et bredt utvalg av arrangementer via effektive salgskanaler.» Videre står det å lese:

«Billettservice AS er Norges ledende leverandør av billetter til kultur- og sportsarrangementer.
Gjennom vårt samarbeid med Posten Norge AS og Reitan Servicehandel har vi distribusjon
av billetter via Posten, Narvesen og 7-Eleven.»

Vi formidler daglig tusenvis av billetter til konserter, teaterforestillinger, festivaler og idrettsarrangement over hele landet.» Og ikke nok med det.

De skryter også av å være best.

«Publikum kan reservere eller kjøpe sine billetter på www.billettservice.no, som er en av Norges best besøkte og mest kjente portal for salg av billetter til kultur- og sportsarrangementer.»

Bare vent å se, det er ikke for å skremme, men for å advare Justin Bieber fans i Norge om å være tålmodig.

– I Sverige ble to konserter med til sammen 22000 billetter solgt ut på noen få timer. I Norge er det 41000 billetter, og skal disse selges på kort tid må enten noen billetter allerede være solgt, eller så må alle serverne klare trafikken når alle de titusener som ønsker seg billetter logger seg inn på samme tid.

– Vargas12.com gjør sitt for å gjøre noen få glade i alt det forventede kaoset. Du kan  to billetter som vi gir til den vi mener fortjener det mest. Hvis vi får tak i billetter til konsertene 16. og 17 april 2013.

– Da må du argumentere på best mulig måte og fortelle hvorfor akkurat du fortjener gratisbilletter. Samt at din kommentar må være skrevet uten skrive feil, og helst ikke bare en beskjed om at du håper på å få billetter fordi du er en ekte «Belieber» og elsker Justin Bieber.

Det er ikke nok!

 

Lykke til!

Vargas

9 thoughts on “Justin Bieber – jakten på billetter vil få serverne til Billettservice til å bryte sammen

 1. 2. Vil de som prøver å kjøpe billetter få andre muligheter til å få tak i billetter når Billettservice.no sine servere bryter sammen?

  – Det er ikke bare en person som får ventetid på å komme inn på billettservice, det er som først til mølla. Min anbefaling er å starte å oppdatere billettservice klokken 08.45. Jeg bestilte idag, og jeg starta å oppdatere 08.52, og kom igjennom først 09.12.

  4. Stemmer det at flere toppbloggere i Norge har fått billetter som de kan gi bort til sine lesere?

  – Det er flere toppbloggere som har fått to billetter som de kan gi bort til leserne sine via. konkurranser. Ingen av toppbloggerene skal få backstage, som det har gått rykter om tidligere.

  Jeg kunne ikke svare på alle spørsmålene, men tok de to jeg visste 🙂

 2. Hei! Jeg elsker Justin Bieber av hele mitt hjerte(jeg vet at det ikke er nok men nå kommer fortsettelsen) jeg begynnte og like han når han la ut sine første videoer! I klassen min for et år siden så hatet alle Justin bieber untatt meg og en annen og vi var ofte hjemme hos meg og hørte på yndlings Justin Bieber sangen våres «Love Me» men vi holdt hemmelig at vi likte han for vi var redde for å bli hatet. Men en gang når hele klassen var i klasserommet men ingen lærer så gikk jeg foran klassen og ba om stillhet etter det sa jeg at de ikke hadde noe grunn til å hate han, at han bare er en gutt som fikk drømmen sin oppfylt, at han er flink til å synge og mye mer jeg snakket helt til hele klassen mumlet til hverandre og til slutt sa mange at han sang litt bra og en uke etter hadde alle jentene begynnt å elske han og tillomed noen gutter! Mamma sier at jeg snakker ALT FOR MYE på han og at han snart erobrer livet mitt. Mitt største ønske er å møte han, dra på et av konsertene hans eller å se han!!! Jeg vil då gjerne ha billetter!!

 3. Hei Vargas!

  Jeg melder med dette lillesøsteren min på konkurransen deres. Hun har nettopp fylt 14 år og er vel med det selvskreven Justin Bieber fan. Tidligere i år tilbrakte jeg (Les: jente, 20 år, lettlurt storesøster) en lang og kaotisk dag i Oslo for å passe på fem unge jenter som skulle gjøre alt de kunne for å se vidunderet, Justin Bieber. Hvis vi ser bort i fra lunsj på McDonald´s, hvilket er stort når man daglig lever på det som omtales som bygda og med lukten av gjødsel osende i lufta opptil flere ganger på få dager endte dagen resultatløst. Med gnagsår på føttene og fem veldig hormonelle jenter som gradvis mistet håpet på å få se et glimt av idolet, så jeg meg nødt til å dra de med meg i retning bygda igjen. Lettelsen av å få sitte ned i lengre enn fire minutter av gangen var stor, men skuffelsen av å ikke få se idolet ennå større. Jeg håper derfor med hjelp av dere at kan jeg gjenvinne noe av tittelen som «Verdens beste storesøster». Den beste muligheten til det, kan vel ikke være noe bedre enn et par billetter til den kommende Justin Bieber konserten her i Norge. Jeg syns min lillesøster fortjener å få et par slike billetter og håper dere vil tenke det samme. Jeg kan vel legge til at hun er ei fryktelig snill og sjarmerende jente! Hun ville uten tvil blitt enormt glad og takknemlig dersom dere ville gi henne et par slike billetter.

  Vennlig hilsen

  Storesøsteren til Amanda

 4. Hei! Jeg synes Jeg fortjener disse billettene fordi Justin har gjort meg til et annet menneske, Fordi Jeg har alltid hatt dårlig selvtillit til meg selv men da Jeg hørte “Favorite Girl” følte Jeg meg spesiell og det føltes ut som han sang til meg. Han har alltid vært der for meg i vanskelige tider, når Jeg er trist eller sur så hører Jeg bare på musikken hans å ser på bilder av han, Det hjelper meg mye. Aldri sagt et eneste stygt ord om han. Tørr å si at jeg er en ekte beliber og er stolt av det. Blir dritsur og kommenterer vist noen sier noe stygt om han. #NeverSayNever<3. #Believe<3. Det er så bra at dere har sånne konkuranser det betyr veldig mye for oss Beliebers!

 5. Hei!
  -Kommer Jeg til å bli most i ståplassene?
  -Ser man bra derfra?
  -Ser man bra fra sitteplass felt G ?
  -Jeg er 1.52 høy, kommer Jeg til å se noe når Jeg står i ståplassene?
  Mvh Belieber <3

 6. Fra og med nå ønsker vi å samle så mange kommentarer på et sted som mulig mht gratisbillettene som skal gis bort 20. juli.
  VI ønsker at alle som ønsker seg disse billettene leser dette innlegget nøye og kommenterer etter beste evne.

  http://www.vargas12.com/2012/07/var-du-en-av-mange-tusen-som-ikke-fikk-justin-bieber-billetter-se-her/

  De som allerede har kommentert på et av de andre innleggene, som feks dette- er selvsagt med i den avgjørende utvelgelsen.

  Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.