Justin Bieber kommer til Norge 30. mai- du kan møte han

Universal Norge skriver på sine nettsider i dag at de velger å plukke ut noen som er så heldig å få være med som publikum. Det kan bli deg! Les videre!

Ikke fortvil, det er mye igjen av året, og det er så absolutt ikke avgjort om Justin Bieber kommer til å gjøre en konsert i Norge ennå. I mellomtiden kan du gjøre alt du kan for å bli bedre kjent med verdens største superstjerne.

Justin Bieber (18) Foto: Universal studios.com

Universal Music Norge har gleden av å bekrefte at Justin Bieber kommer til Oslo den 30. mai 2012, for å gjøre en unik TV-sendt opptreden foran et utvalgt publikum.

*
Du kan bli en av de heldige som får være i publikum i studio den dagen. Alt du trenger å gjøre er å svare på spørsmålet nedenfor.

*
Universal trekker de heldige vinnerne 28. mai, og tar kontakt per telefon.
Vinneren må selv ta ansvaret, og kostnaden, for reise og opphold i Oslo.

Superbonus! Universal trekker en vinner som får møte Justin Bieber i egen person!

*NB. Er vinnerne under 18 år trenger vi en bekreftelse fra foresatte om at du kan motta premien. Hvordan dette gjøres får vinnerne beskjed om pr telefon.

Her er konkurranseskjema! Fyll ut så fort du kan, men vær rask- det er mange tusen «Beliebers» som ønsker det samme som deg!

Lykke til

 

Kilde

http://www.universalmusic.no/

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=4GuqB1BQVr4[/youtube]

Vargas

30 thoughts on “Justin Bieber kommer til Norge 30. mai- du kan møte han

 1. Ønsker veldig at mitt barnebarn Ida Fredrikke Kjellmann skal få denne opplevelsen. Hun er 13 år. Ei hestejente og Justin Bieber fan. Hun bor idag i Lier Drammen men flytter til Sarpsborg i løpet av sommeren. Hvorfor? Fordi hun fortjener det. En helt fantastisk jente. Vakker og snill. Det vil dere også syns når dere treffer henne. Jeg krysser fingrene;-)) hilsen bestemor.

  1. Hei Bestemor

   Det er veldig forståelig at du ønsker å gjøre det du kan for ditt barnebarn Ida.
   Og det kan du faktisk. Bare fyll ut skjema i blogginnlegget, så er hun med i trekningen til å kunne møte sitt store Idol.

   Lykke til!

   Vargas

 2. Heei , hvor kan jeg få kjøpe billetter til 30.mai.2012 og hvor i oslo skal justin bieber vere?

  1. Hei

   Hvis du leser innlegget engang til så ser du at det er ingen billetter man kan kjøpe, men derimot en konkurranse i regi av Universal som arrangerer Biebers seanse mht hans ny album «Believe».
   Derfor må du melde deg på i håp om å bli trukket ut til å få være med å se og høre Justin Bieber.

   Hvor dette skal foregå er ikke kjent så vidt meg bekjent.

   Lykke til!

   Vargas

  1. Jam det er nok det i denne omgang- Jeg tror Bieber kommer tilbake til Norge på sin WorldTour. Men senter du inn navnet ditt i konkurransen, så kan du være heldig:)

   Vargas

 3. jeg vil gjerne at datteren min asha skal få møte favoritt idolet sitt justin bieber fordi hun elsker han så mye og nå kan få den sjansen til å få møte han:D

 4. liksom hvor i oslo skal han ha det du vet skal han det i oslo city eller hva fordi datteren min er ivrig!

 5. hei jeg har så lyst til å møte justin bieber, jeg er en stor fan og jeg har alltid drømt om å få møtt han. jeg er ikke akkurat en mor nå men jeg er utrolig glad i han! og ønsker å få møte han den 30.mai. drømmen min er å møte han så vær så snill og la meg få denne gratis billetten.
  det er ikke noe mer jeg kan be om, jeg skulle bare ønske jeg fikk den billetten

  1. Hei-

   Det er det Universal- plateprodusenten som arrangerer promoen som Justin
   skal ha i Norge som bestemmer dette.
   Denne bloggen formidler info om Bieber, og gir bort billetter til en en eventuell Konsert som Bieber
   har i Norge i løpet av sommeren eventuelt.

   Vargas

 6. Omg, jeg kan ikke tro dette <3 Justin Bieber er bare den beste jeg vet om og jeg elsker han sååå høyt <3 Jeg tenker på han og sangene hans 24/7 <3 Det hadde vært en kjempe stor ære å kunne møt han, jeg håper jeg vinner og ønsker alle lykke til <3 Men jeg har et spørsmål, vet du sånn ca når klokka dette skal foregå i Oslo ? Og hvor det er ? <3

  LOVE YOU JUUUSTINNN <3 <3 VELG MEG UNIVERSAL <333

 7. Men jeg har hørt noen nye nyheter om at Justin ikke kommer pga noen grunner :'( men er dette sant at det ble avlyst ? :O

 8. Jeg har lest alt der men det stør ingen ting men alle prater om at han ikke kommer, så jeg vet ikke hva jeg skal gjøre liksom ! Skal jeg dra til Oslo eller ikke ?

 9. Hei, jeg heter Sara og er 10 år, jeg har vert en pround belieber siden 2008, og ønsker så gjerne og få møte bieber, det hadde blitt en utrolig opplevelse, om jeg får denne sjansen, ta kontakt på 99402560

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.