Justin Bieber med «Boyfriend» live på The Voice

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=1KUf7DLrdVE[/youtube]

Dette ble sendt i USA 8. mai, og for deg som ennå ikke har sett videoen, så er den selvsagt med her. Uansett tror ikke jeg det er mange «Beliebers» som har godt lei av denne riktig ennå.

Bare 23.000.000 menensker som ha klikket seg inn på denne videoen på 5 dager-Det sier litt om verdens største ungdoms-ideal. Norske ungdommer bør ikke bare høre på hva Justin Bieber synger, men faktisk også høre på hva han sier.

Først kommende helg har Justin og hans crew laget en låt til «Mothers Day» ( USAs svar på mordsagen går jeg ut i fra), til inntekt for enslige mødre. låta er kalt «Turn To You».

» Justin Bieber ‏ @justinbieber

think im gonna release #TurnToYOU for my mom this friday for mother’s day weekend. the proceeds will go to help other single moms. thanks»

Fra Justins Twitter-konto.

Jeg vil se den konfirmanten som gir bort mer enn ti kroner av pengene de får inn til sin store dag. De kan man telle på en hånd kan jeg tippe. Lær av Justin Biebers holdninger, og det vil gå deg godt i livet!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=4GuqB1BQVr4[/youtube]

Info om sag av billetter til Justins arrangement i Norge kommer på denne bloggen så snart det er over hodet mulig.

Det kan jeg love på tror og ære.

– Det eneste som du må huske på og som er veldig viktig- det er at du er tidlig ute og melder din interesse her, slik at du se de nyeste innleggene om Justin Bieber som kommer flere ganger i uken om ikke hver dag om nødvendig.

Jeg er veldig overrasket over at det er de gamleste innleggene som er mest besøkt. Om du kommer inn på bloggen, og lurer på om det er nyere innlegg enn det du leser så må du klikke på linken Vargas12.com øverst til venstre, eller følg bloggen på «Bloglovin», så er du garantert å finne de siste innleggene.

Det er kun dager igjen til dato blir offentliggjort, om ikke så kan du reise til London å se Justin Bieber i juni.

Da på selveste Wembley!

Følg Justin Bieber på TWITTER.

FØLG MED!

Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.