Justin Bieber med tre priser på American Music Awards

Verdenes største artist i skrivende stund er selvsagt selveste Justin Bieber (18). Denne helgen tok han like godt med seg tre priser fra prestisjetunge American Music Awards. 

– Justin hadde med sin mor, Pattie Mallette på utdelingen I gigantiske Nokia Theatre i Los Angeles, siden han ble dumpet av sin tidligere kjæreste gjennom de to siste årene, vakre Selena Gomez som så mange vet.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=03GUzOcoxxw[/youtube]

 Justin Bieber er i en alder av 18 år den artisten som tjener mest penger på sin musikk. Han holder et forrykende tempo med konserter over hele kloden til fansens enorme jubel.

Som mange «Beliebers» vet kommer superstjernen til Norge i april for å holde tre konserter. Etter det holder han to konsert i Sverige.

Den tidligere Playboy-modellen Jenny McCarthy (40) klarte ikke holde fingrene og munnen unna den unge superstjernen da hun skulle dele ut trofeet for årets artist.

Hun kysset han i nakken og tok han på rumpa. Bieber selv så lit forfjamset ut, men tok seg fint inn. Til tross for sin unge alder har Bieber måtte venne seg til litt av hvert.

Han har også ved fler anledninger vært «hucked up with» smellvakre Kim Kardashian, utelukkende for medias forlystelse.

Har du billetter til konsertene i Norge eller Sverige?

Vargas

http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/klick/article15801264.ab

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.