Justin Bieber nærmer seg 18 år – Kommer han snart til Norge?

 

Jeg følger Biebers karriere så tett som mulig, men kun på avstand. Det hadde vært ok å snart få en avklaring for alle norske fans når han kommer til Norge, og hvor han vil holde konsert(er). Til et av av verdens største magasin forteller Justin Bieber om livet som superstjerne, om sex, dop og om selveste Michael Jackson. 

 

Justin Bieber V Mag

Justin Bieber (17) Foto: V- magazine.com

Her er et lite utdrag fra intervjuet med Justin Bieber som er fritt oversatt  fra magasinet V.

– Folk må forstå at jeg begynner å bli voksen og ikke behandle meg som et barn lengre. Jeg er ikke helt voksen, men jeg nærmer meg, allikevel kommer jeg til å være den jeg er og ikke forandre meg fordi media og alle andre ønsker deg. For de som ønsker å se meg på fester med å drikke alkohol kommer til å bli skuffet. Jeg er meg selv og kommer til å fortsette å jobbe med min karriere, forteller Bieber i intervjuet med V.

– Mitt store mål, kan Justin fortelle videre. Er å bli like populær og synge like klart som King of pop. Han var populær blant både unge og gamle. Jeg vil holde mine tekster ren for dop, sex og banning, fordi jeg er forelsket og holder meg til en. Når jeg blir med moden kan det hende min tekster endrer seg til å handle om alvorligere ting.

– For meg handler det kun om å lage god musikk for mine fans. Noen mennesker har bastante og hatefulle meninger om meg, enda de ikke har hørt meg synge. De tror at jeg har blitt kjent fordi jeg ser bra ut og er populær blant jentene. Poenget er at jeg har blitt kjent for musikken min, forteller Bieber.

Hadde jeg jobbet i V- Magazine, skulle det første jeg spurte om være: «NÅR KOMMER DU TIL NORGE MR BIEBER?»

– Dessverre er sjansen for at jeg får jobb i det anerkjente magasinet like sannsynlig som at jeg blir en like stor artist som Justin Bieber. Det er heller tvilsomt.

 Allikevel skal denne bloggen være blant de aller første som offentliggjør når og hvor konserten med Justin Bieber blir avholdt, og hvor billettene er lettest å få tak til riktig pris.

Det er mye jobb å holde seg oppdatert til enhver tid mht Biebers konsert i Norge, men jeg lover at jeg har mine kontakter som kommer med informasjon så snart det er noe nytt. Denne får du som følger bloggen / først.

Følg med, det vil skje noe. Snart!

Vargas

Kilde

http://www.expressen.se/noje/musik/1.2656095/rosta-fram-arets-lat-pa-expressen.se

Huffington Post

8 thoughts on “Justin Bieber nærmer seg 18 år – Kommer han snart til Norge?

 1. Hei Vargas.
  Synes du er superduper flink med å følge med Justin Bieber <3
  Har du noengang møt han?
  Fortset med den goe jobben <3

  1. Hei Kine-

   Jeg har fulgt han siden han han ble kjent ja. Men det er mange andre stjerner som også er aktuelle for Norge, så vi går en spennende tid i møte Kine:)

   Vargas

 2. hvor skl justin bieber synge hen værså snill si det da jeg er en sto fens av justin bieber å hvor han skl synge forsempel oslo så må jeg dra til oslo han er mit favorit gutt det er syn at han har kjæreste hvis han slår opp bli æ jamen mæ glad

 3. i love jb jeg vil reise til dubay 29.01.12 men det er forsent det jeg er sykt gal etter ham!!!!!!
  kan han bar plizzzzz og komme å besøke kvaleber skole 5.klasse eller hele skolen og alle klassene plizzzzzzzzzzzzzzzzzzz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  plizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  plizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  VÆR SÅ SNILLE PLIS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  I LOVE YOU JUSTIN BIEBER. JEG ER DIN ALLER STØRSTE FÆN DE SOM KOMMER TIL OG MØTE HAM PLIZZZZZ SPØR HAM OM OG KOMME TIL KVALEBERG SKOLE I STAVANGER HILLEVÅG PLIZZZZZZZZZZZZZZ PLIZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  I LOVE LOVE LOVE LOVE LOVE LOVE LOVE LOVE LOVE LOVE LOVE LOVE LOVE YOUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  1. Justin Bieber ringer ikke meg for å fortelle at han kommer til Norge. Men jeg har kontakter som videreformidler info. Hvis man går inn for å skaffe seg info så er det ikke vanskelig. Så får du bare følge med, hvor du leser først om Justin Bieber kommer til Norge eller ikke. Innbilsk har jeg alltid vært, og det kommer jeg fortsatt til å være!;)

   Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.